mp3 / cue kiírás problem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NERO REMOVE
némileg off a dolog, de mégis ide tartozik:
próbálom futtatni a Nero 7.0-ást, ill. a Nero 8.0-ás trial változatával is próbálkozom, de addig nem engedi a gépem, amig a Nero 6.0-ás nincs leszedve. Ugyanakkor ha rámegyek a programtávolítóra, a Nero 6.0-ást nem érékeli. Úgy veszi, mintha nem lenne fent.
Van javaslatotok?
ha nincs, milyen szoftvert javasoltok az MP3-ak CD-re kiírkálására? Konvertálni nem akarok!
Köszi
addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér
őőő
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Cue-ban termeszetesen benne vannak a szamcimek.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
őőő
az be tudja exportalni a CDtextet. windows media player nem tudja ezt
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
ha tudok segitek
Azert meg tuti fogok kerdezni 😊
(Cegnel vagyok en is, nincs iro, csak a programokat tanulmanyozom.)
lehet hogy egyenese a write projectnel
csak egyszer csinaltam vele, de ment
Van mp-am, nagy file, 75-80 perces mixlemezek. Meg van mindhez a cuesheet.
Ebbol szeretnek audio cd-t irni, trackesitve, de megis maradjon egyben a mix, es meg a cd text is a lemezen legyem.
Ezt a cuesheetet hogy toltom be a feurioba?
(Teny, eddig az easy cd-da extractor lenne a legkiralyabb, de nem ves cd-textet, hiaba allitom be, es mostmar tamogatja az irom is)
probald ki a feuriot
Tegnap vettem uj irot, ez mar tamogatja a cd-textet, az elozo nem tamogatta.
Tudom, hulyeseg, de lehetseges az, hogy azert nem latom a cd-textet (autoradioban), mert ujrairhato cd-re irtam? (csak eloszor azon kiserletezek)
Erre az EAC hibauzenetre tipped nincsen?
Biztonsag kedveert (ismet) rakopiztam az mp3 file nevet, az 100%-osan stimmel.
A hibauzenetem ez, nezd!

Mintha nem ismerne az mp3 formatumot, pedig megtalalja kodolonak a Lame.exe-t.
TITLE "GU27 Live In Miami mixed by Danny Howells (CD1)"
FILE "01_VA-GU27_Live_In_Miami_(Mixed_by_Danny_Howells)_(CD1)-tronik.mp3" WAVE
TRACK 01 AUDIO
TITLE "Thermal"
PERFORMER "Subway"
INDEX 01 00:00:00
TRACK 02 AUDIO
TITLE "Light Shine (Original Mix)"
PERFORMER "Tomas Barfot"
INDEX 01 06:12:33
TRACK 03 AUDIO
TITLE "Road Through The Rain (Steve Bug Mix)"
PERFORMER "AN-2"
INDEX 01 10:51:15
TRACK 04 AUDIO
TITLE "Shiro"
PERFORMER "Ame"
INDEX 01 16:47:03
TRACK 05 AUDIO
TITLE "Post Modern Sleaze (Salt City Mix)"
PERFORMER "Sneaker Pimps"
INDEX 01 24:30:61
TRACK 06 AUDIO
TITLE "Discotronic"
PERFORMER "Adam Kroll Break 3000"
INDEX 01 31:58:57
TRACK 07 AUDIO
TITLE "Hills Of Katmandu"
PERFORMER "Tantra"
INDEX 01 36:44:51
TRACK 08 AUDIO
TITLE "Mission TF017"
PERFORMER "DJ Nique"
INDEX 01 42:12:44
TRACK 09 AUDIO
TITLE "Like A Virgin"
PERFORMER "Olaf Pozsgay"
INDEX 01 47:05:52
TRACK 10 AUDIO
TITLE "Les Nocturnes"
PERFORMER "Silicone Soul"
INDEX 01 52:29:50
TRACK 11 AUDIO
TITLE "End Of Me (Original Mix)"
PERFORMER "Mimosa"
INDEX 01 59:25:41
TRACK 12 AUDIO
TITLE "Boogie Down (Kneedeep Mix)"
PERFORMER "Atomphunk"
INDEX 01 65:04:25
TRACK 13 AUDIO
TITLE "Exercise 5"
PERFORMER "Bent"
INDEX 01 69:56:38
De en betoltenem a cuesheetet, es kozli, hogy hiba a 3. sorban, es mas programnak is baja van a 3. sorral, de annyira nem ertem, hogy mi 😞
Minden cuesheetnel igy jarok.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Mert anno a CDRWin csinalta, hogy beadtam a a cue filet, es kiirta a cd-t, tokeletesen. Csak mar nehany eve nem csinaltam, ezert gondoltam, van valami uj program, megoldas.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A lentiekbol jol ertelmezem, hogy ha van egy 1 file-os mp3 mixlemezem, cuesheet-tel, azt a Nero tokeletesen kiirja, tokeletesen egyben lesz, nem lesz szunet vagy "pattanas" a trackek kozott? Vagy KIIRASRA mi a legjobb program?
Tovabba Nero - vagy barmelyik masik - altal kiirva a cd-lejatszom is ki fogja-e irni a szamok cimet?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
http://teddike.freeblog.hu
Milyen program lenne hozza a legfelelobb? nerot probaltam, de az kifagyott kozben!
http://teddike.freeblog.hu
ebbol virtualisan kiirhatsz egy CDt amit a virtualis drivebol bedigizhetsz (ha megy)
nekem igy sikerult egy copy protected CDt bedigizni (szerencsere nem sokszor talalkozom ilyennel)
bedig en se nagyon szoktam cuebol irni
mostmar ok .. en veletlenul mindig kijeloltem az e1so filet is es ezert nm ment

shit happens
hogy tudok ugy megirni egy albumot hogy a szamok kozott ne legyen szunet??
Amikor van egy Mp3 file
Viszont ha egy tobb filebol allo albumot szeretnek felirni szunet nelkul
Tud vki megoldast ? Karacsonyi ajandeknak menne
hianyzik egy pont, vagyis igy kellene lenni
PERFORMER "VA"
TITLE "ID And T Trance 2003 Volume 1"
FILE "id_and_t_trance2003_cd1.mp3" MP3
TRACK 01 AUDIO
TITLE "Positron"
PERFORMER "Cygnus X"
INDEX 01 00:00:00
TRACK 02 AUDIO
TITLE "Airwave 2003 (Club Mix)"
PERFORMER "Rank 1"
INDEX 01 04:49:65
TRACK 03 AUDIO
TITLE "Let The Light Shine (Shine)"
PERFORMER "Darren Tate & Jono Grant"
INDEX 01 10:32:35
tehat mp3prora program a cool edit pro 2 (vagy 2.1 is van mar), de a neroba is van ra editor, es az is megbirkozik vele
probald ki 😊
Ez is valami mp3 szétszedõ csak nem tudom hogy kell használni.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!