19
  • Bekomman
    Az új rakétákra a szitakötő szárnyait is felszerelik :)
    Egyébként szerintem Az orron és a farkon elhejezett azonos irányba kitérített kormányfelületekkel megoldható.
  • Bonewerkz
    ahejett, hogy ezek a barmok inkabb az urkutatast tamogatnak... ha nem rajzik ki az emberiseg, akkor stagnalo-hanyatlo tarsadalomma valunk...
  • Bonewerkz
    radar? hehehe:)) egy alufoliaba csomagolt kis magnessel meg lehet am szivatni a radart:)) ugyanis a magnes polarizalja, az alufolia meg szanaszejjel szorja az elektromagneses hullamokat.... egy amcsi bennfentestol tudom:D azonkivul ott az a titokzatos fekete festek, ami meg el is nyeli a radarhullamokat
  • NEXUS6
    Bocsi, szerintem itt nem arról van szó, hogy rakéta helyett lézer v mifene.
    Elösször is a légvédelmi lézer rendszerek (földi v légi) első generációját sem telepítették. Amíg ebből igazán használható, a többi fegyverrel is "kompatibilis" rendszer lesz az min. 10 years.
    A lézer akkor sem lesz önmagában alkalmazható, mivel pl csak egyenes vonalban terjed, ergó nagy távolságú kis magasságú célok lekűzdésére a földi rendszer soha nem lesz képes (A föld felszín általában hegyes-dombos, meg görbül legalább is egy Kolombusz nevű stratégának 500 éve ez volt az alapfeltevése). A légi telepítésű más tészta, de az egyelőre nem valami x-szárnyas madaron, hanem egy dzsambón kapott helyet.
    Na de erre itt ez a kis szoftver, igaz van "némi" hardver igénye is. (Neurális számítógép? látott már valaki ilyet, működés közben? Ja elfelejtettem: most mutatják be a T3-at!) Szóval ha veszünk némi hárdvert occsóért, márpedig ha a katonaság 100 000 000 db-ot megrendel akkor azért bárminnek le tud menni az ára, meg instaláljuk ezt a kis warezt akkor kapunk egy egész faszántos kis rakétát, ami bármilyen ember vezette járművet levesz. Szóval nem azt modják, hogy a mai rendszerek helyett, hanem hogy azokkal kell ezt a kis patchet alkalmazni.
  • TheZsenyka
    az 'erővel' fogják lerántani az ellenséges gépeket
  • HappyBoy
    Lézer? Tükör aztán csáo. Hajadra kenheted.
    Sőt! Vissza is üthet majd a dolog. :))
  • Reggel
    A következő trükk pedig az lesz, hogy megvizsgálják, hogy a szitakötők ellenfelei(zsákmányai) milyen módon védekeznek a szitakötővel szemben, és ezt a technikát beépítik a következő generácíós repülőgépekbe, hogy elkerüljék a rakétákat.
    Peace