70
Lyuhász Lyácint Bt ipari zenekar
-
helmut #30 na cső srácok. látom érdeklődtök a csapat iránt. én a ly. ly. bt oszlopos tagja vagyok, immár több mint 7 éve. ha érdekel titeket lesznek koncertjeink a nyáron pl kotta fesztivál-böszörmény. ha van valami kérdésetek, akkor írjatok bátran ide, válaszolunk. lassan készül a web-oldalunk is, és újjult erővel támadunk! cső: kornél -
Félév alatt csak törölték mind2 helyről.
Egy héten belül fennt lesz érdemleges helyen. Sajnos semmi hír nincs róluk, tán Jancsó egy újabb filmet forgat amiben majd megint szerepelnek. Én azért külön is kíváncsi lennék rájuk.
-
stec #28 Csak erdeklodnek hogy vkinek van-e barmilyen hire a bandarol.
Egyik link sem mukodik, valaki lszi rakjon fel egy muxo linket.
Hej! -
Innen letölthető(műxik az url):
Egy szál harangvirág
-
most van akkor ? -
Lehet hogy törölték a videot mostanában nem működik, az idézet pedig sose működött. Lehet hogy ez az ATW nem az igazi. -
nézem... -
Letöltöttem és kurvára teccik.
Jó lenne ha lenne még tőlük klipp vagy mp3.
-
Lassatok csodat$
http://syh.atw.hu/archivum/text/
TOLTSETEK LE!!!
11 MB klip. -
Hát igen, ez egy olyan dolog amihez még a net sem elég hogy megtudd pontosan mit is csinálnak.
Nem sokára fennt lesz, ne féljetek, csak kéne egy ftp amit nem kell telepíteni mert most nincs root jogom... -
sztem jobb is :P -
ezekről semmit sem lehet találni... csak azt az egy képet ! -
Supergamez ftp jere hogy lehet feltolteni? -
semmi előre lépés?
Új Jancsó film forgatásról aki tud vki az írjon!! Benne lesznek elvileg ők is. -
Bocs, egy kicsit még csúszik, de ha vmi kábeles ismerősömnek odatudom hamarabb adni akor szólok. -
lehet, de talan segitana ha hallanam is oket
minamellet nem szoktam emlegetni senkinek a felmenojet -
lol :D -
nemcsakfél #6 kössz. legalább nekem van, nem úgy mint neked. csak neked még fantáziád sincsen. -
ez ertelmi eszinted a beka segge alatt van... -
nemcsakfél #4 .... -
nemcsakfél #3 A zenekarban játszik egy fúrós, vki dobol egy hordón, stb. Ezért ipari zenekar :))
Egyébként az Anyád! A szúnyogokból van a kép.. -
mi ez, hegeszteni keszul? -
nemcsakfél #1 Tudtok mp3at, albumot, vagy bármit hogy hol lehet őket elérni?