30
  • Pheel
    Mellesleg én is rá vagyok utalva a Windowsra, mint platformra rendesen, mégsem anyázok világba. Ha neked ennyire nem megy, nem lehet, hogy benned van a baj?
  • Pheel
    Érvet még nem hallottunk tőled, csak azt, hogy rossz.
  • b
    annyiban igazad van, hogy lehet, hogy egy kicsit sokat foglalkozom - sőt, néha el is ragadtatom magamat, - billgecivel meg a cégével. viszont nagyon nehéz megállni amikor az ember nap, mint nap egy ilyen romhalmazzal keresi a kenyerét.

szerintem elszabott világ az, ahol az ember csak egyetlen platformon megkeresett pénzből teheti az asztalra az ételt. a változatosság gyönyörködtet(ne)!

te nem így gondolod?
  • Pheel
    Az, hogy TE konkrétan nem vennél az nem lep meg, de ennek semmi köze a termék minőségéhez. Egyszerűen be vagy gyepesedve. Mellesleg elég unalmas már hallgatni a "billgeci", a "sötét úr" - és még sorolhatnám tovább - típusú szinvonaltalan megjegyzéseidet.

Érvet még nem hallottunk tőled, csak azt, hogy rossz. Használtad már? Köszönjük a részvételt. Máskor igyekezz nem egészen Lasszi szintjére süllyedni...
  • b
    ezt te még nem tudhatod! majd ha átkerülsz a bölcsiből kiscsoportos óviba, akkor majd megtudod. addig nyugodtan foglald el magad a kukacoddal. :)
  • b
    > plusz a Longhorn büntetni fog.

jajajaj, igen, igen, igen! a windows meg billgeci már most is büntet ha nem vetted volna észre.

különben is, _soha_ nem vennék embeded windozzal szerelt cuccot. soha!
  • [HUN]PAStheLoD
    végre egy örömteli hír
  • Yfel
    Egyértelmű, hogy könnyebben lehet egy olyan rendszerrel dolgozni amelyikhez teljesen szabadon hozzáférsz mint egy olyannal ahol folyton Licensz megszorításokkal kell hadakoznod... meg azzal, hogy ki tudja, az MS mit tervez a termékeivel.

Ha hardware-gyártó lennék akkor én is igen barátságosan állnék a Linuxhoz.

Enterprise: A Longhorn is OS, csak egy rakás extra szolgáltatást és megszorítást fognak beleépíteni.

aliens: Microsoftizzasztóan fontos :o)

Y
  • aliens
    csak nem értem ki ez a Linux, de fontos ember lehet
  • Pheel
    Természetes, hogy mögéállnak. Ingyen mindenki jobban szeret hozzájutni a dolgokhoz, mint pénzért...
  • aliens
    ki az a linux ?
  • pofy
    Istenem nem igaz ! A Linuxot most tervezik szórakoztatóeszközökbe ? Windows CE, Windows Embedded ? Ilyenekről ti még nem hallottatok. A hajam égnek áll amikor a témához cseppet sem értők kezdenek el Linux flamelni.

Igenis megvan mindkét rendszernek a létjogosultsága ! De ne beszéljen senki az MS haláláról, mert a Desktop oldalt így is úgy is az XP viszi, plusz a Longhorn büntetni fog.
  • Yfel
    Távol álljon tőlem, hogy pesszimista legyek, de te mit szívtál mielőtt leültél begépelni ezt a hozzászólást?

Az MS-nek annyi patent-je, terméke meg pénze van, hogyha most leállnak mindennel még akkor sem fognak tönkremenni 2013-ra :)

Másrészt pedig ha valakinek az MS tetszik akkor használja azt. Mindennek van létjogosultsága bizonyos körülmények között.

Y
  • b
    a próféta szóljon belőled!

viszont én nem akarom, hogy megpusztuljon a májkroszoft. szent meggyőződésem, hogy helye lesz a linuxok mellet. ha billgeci meg tudja győzni a hülye embereket, hogy több száz rugót kifizessenek neki egy rakás bugért, akkor lelke rajta.

aki meg megunja az összeomlásokat, a csendes hazatelefonálásokat, a titkos cia és nsa bejárókat az majd úgyis átjön linuxra. különben is egy kde-ben az ember azt se tudja, hogy melyik oprendszerben van, annyi "theme" van már rá.
  • b
    wow, egyre gagyibb cégek kezdenek linuxba gondolkodni! :)

szép, hasznos és tájékoztató cikk volt, köszönjük. :)

hajrá bájern münchen!