32
Virtual Tennis 2
-
#32 nemrossz nemrossz:) várjuk -
#31 Virtua Tennis 3 új képek + trailer -
jónak tünik azért....remélem nem basszák el mint a top spin 2-t :\ -
#29 Virtua Tennis 3 új képek + trailer
Kedvencem a Martina Hingis cseppet sem hasonlit az igazi Hingisre :( -
#28 Virtua Tennis 3 - 40 új kép -
#27 Ez jön PCre is? Ha igen, mikor? -
#26 Virtua Tennis follows the easy-to-play style of its Dreamcast predecessor. With Exhibition, Tournament, and World Circuit Modes, Virtua Tennis enables you to perfect your game, play in world tournaments, or develop and train players. A multiplayer mode allows up to 4-players to go to the net on courts made of grass, clay, concrete, and more.
http://rapidshare.de/files/36489626/VIRTUA_TENNIS.rar -
#25 kurvajó! -
#24 Virtua Tennis 3 - 8 új kép -
#23 Virtua Tennis 3 képek -
#22 nincs mit:) -
#21 Már szedem is
-
#20 Értem köcce szépen -
#19 a Virtua Tennis 2 pedig nem jött ki PCre -
#18 top spin a játék neve és 2 napja szedtem le onnan, jó kis játék (van külön topicja is) és az ötödik szekcióban van -
#17 Hát ismerem azt az oldalt végig is néztem de ne mtaláltam azért gondoltam itt valaki hátha tud valami más címet vagy linket ahonnan le lehet szedni -
#16 top spin -> wanadoo.atw.hu (smsweb) -
#15 Hello valaki tudna egy oldald mind1 hogy fizetős vagy ingyenes ahol valami facca kis Tenniszes gamet lehet leszedni? fontos lenne előre is thx -
#14 hi
nincsen pc-re a 2 igaz? már nem is lesz? :( -
#13 lesz 2. rész pc-re? Király lenne, az elsőt végigvittem 100%-ra, a No.1 tenisz játék pc-re! -
Fehérember #12 Így csinálom, de sosem volt ász. Tök mindegy melyik teniszezővel csinálom? -
#10 ha eltaláltad az erőt maxra, és pont vonal mellé pattan a labda, akkor általában ász lesz. Nyomd a kurzort a sarok felé mikor elkezdi a mozdulatsort, és helyezve lesz. -
Fehérember #9 Fontos lenne. előre is köszi. Ha tudod írd le az egész mozdulatsort, hogy hogyan kell ászt ütni.
-
Fehérember #8 Melyik gombot nyomjam a billentyűn, hogy jó helyre mennyen? melyik nyilat? -
Fehérember #7 De hogy kell helyezni? -
#6 megvárod míg felmegy a csík maxra, ott megnyomod a gombot, aztán próbáld jól helyezni.
Perfect ace egy szar nem érdemes megnézned. -
Fehérember #5 Hogy lehet a Virtual Tennis 1-ben Ászt ütni?
Ez a Perfect Ace megvan valakinek? -
#4 2003-07-02
Perfect Ace (c) Aqua Pacific
30x15 MB
RAZOR1911
Elég friss. -
Fehérember #3 Akkor tud valaki ajánlani egy 2003-as teniszes játékot? A Virtual Tennis-hez hol lehet xp patchet letölteni? -
Takigabi #2 még meg sem jelent -
Fehérember #1 Hát nem tudom milyen ez a játék mert nincs meg. Ha neked meg van akkor dobj meg egy maillal vagy írj ide a fórumba. [email protected]