8
win 98 eltávolítása adatvesztés nélkül
-
Pace #8 win ALATT letörlöd a windows, és program files könyvtárat, amit enged. amit nem, átnevezed valami másnak, opcionálisan: 1, 2 nek pl...
win.com-ot eltünteted, ez a leglényegesebb.
Boot lemezről, vagy CD-ről, letörlöd, ami még maradt a winből, és install.
patyolat tiszta lesz. -
nemcsakfél #6 Az is lehet 1 megoldás hogy egy vadunatúj win98 nak a registryjét felülírod a mostaniéval.. persze ha ez nem megy utánna még mindíg partícionálhatsz... (%windir%\user.dat, system.dat ) persze ez csak erős dos mód / parancssorból megy -
#5 Vagy dugd be második vinyónak egy gépbe, tedd át amit akarsz és a régit lehet formázni. -
#4 Én a következőt ajánlamán: particionálj, ments ki mindent ami lényeges az új particióra, és aztán format c, így megmaradnak a filmjeid! -
HG #3 Ha létező win98-ra telepítem, megmaradnak a Driverek, alaplapi, vga, usb, hang, stb.... Ezt nem szeretném. egy könyvtár kivételével tűnjön el a gépről az összes file, ha rejtett, ha nem. Azért köszi! -
#2 Ha nem akarsz formatálni szerintem telepítsd fel újra a windows -t és akor új lesz. Igaz akor majdnem minden programot újra kell telepíteni de a gépen fenmarad minden. -
HG #1 Sziasztok! Gyors segítségre lenne szükségem. Egy winchestert kell egy vadonat új gépbe átrakni, úgy, hogy a rajta levő file-ok (filmek) megmaradjanak, de mégis teljesen új Win98 legyen telepítve. Megoldható format c: nélkül? Hogyan?
Köszi.