35
Segítség!!!!!
-
akascha #35 Sziasztok!
Bocsi NanoKutya,olvastam hogy a PR dogát sikerült és feltöltöd netre
Megnézhetném én is ugyanis hasonló feladatok kaptam én is és lövésem sincs hogy kezdjek neki
Tudnál segíteni?
Akascha -
#34 :@ 20 oldal 1 nap alatt nem semmi. -
#33 köszi! egy picit a te érdemed is. -
#32 Pas veled mindehol találkozok!:) -
#31 Nagyon szívesen, és gratulálok! -
#30 :))
Kocci, rem kivancsi vagyok! En is tanultam/irtam ilyeneket... -
#29 várjuk :D -
#28 persze! valamelyik nap majd feltöltöm, csak ezen a gépen nincs meg a full verzió!! -
#27 Gratula!!! :D
Nincs mit. El lehet olvasni esetleg?
-
#26 nah ma derült ki! ÖTÖS lett:DD! mégegyszer köszi a segítséget! -
#25 Nanokutya,
hogy sikerult az iromany?
(Ezuton bocs Relakstol, h kolcsonvettem a smiley-et!) -
#24 oké! -
#23 ejj, nem ezt a képet akartam... hanem:
:D -
#22 Ja, még egy: ha jót akartok a képzeletbeli újságíróknak és így magatoknak, ne felejtsetek el egy asztalra vhova a terembe hideg üdítőt meg egy-két tányér pogácsát tenni. Okai: megérkeznek és mindjárt jobban érzik magukat/ végén szívesebben maradnak és beszélgetnek el a cég részéről megjelentekkel. -
#21 Vagyok estig, ha kell vmi, kérdezzetek :) -
#20 na ez pont ide vág! örök hála!:) -
#19 most már nekem is! -
#18 dehogy veszem! köszi a segítséget! -
#17 http://www.avf.hu/tanszek/amt/szervezesialapismeretek/VazlatokSzervAlap.doc
ezt másoltam ki a címsorból, nálam m?xik... -
#16 Ok. Néhány tanács, ha nem veszed okoskodásnak...
Érdemes helyszínt választani (divatosak a hotelek rendezvénytermei, pl. Novotel a Rákóczi úton).
Bele lehet írni a várható főbb újságírói kérdéseket és az azokra adandó válaszokat.
Az előkészítésnél figyelni arra, kiket hívtok meg, milyen meghívót küldtök nekik.
Érdemes indokolni a stáj idejét is (ideális a délelőtt 10-11 óra), lehetőleg ne pénteken és főleg ne hétvégén.
Jó pont lehet, ha a dolgozat tartalmazza az eseménykövetés módját (hol mi jelent meg stb.), illetve az értékelés módját. -
#15 nem tudom megnézni ezt az oldalt! nálad működik??? -
#14 ezt nézem! köszi -
#13 min 20 oldal! -
#12 én már diplomáztam, egy jóbarátnak segítek elkészíteni a dolgozatot, ő amúgy BGF-en tanul! -
#11 hallo...? -
#10 Milyen hosszú kell legyen a házidolgozat? -
#9 hasonló magyarul:
www.avf.hu/tanszek/amt/szervezesialapismeretek/ VazlatokSzervAlap.doc -
#8 ez nagyon alap, de kiindulásnak talán jó lesz:
www.karl.aegee.org/.../7560fdaee30cc69bc1256368004b00e3/5d7d5e623b48d2bec125692e007adba9/$FILE/ -
#7 Kész dolgozat:
Puska.index-en volt egy a sajttájok szervezésének alapjairól, de megnéztem, már nem elérhető.
Úgyhogy nem tudom, neten hol lehet még.
Próbáld angolul, hátha.
Hol és mit tanulsz amúgy? -
#6 nincs esetleg tipped hol találok ehhez anyagot?? -
#5 a könyv sajnos nincs meg! a feladat konkrétan az lenne, hogy egy konkrét vagy kitalált vállalat által megrendezett sajtótájékoztató lebonyolítását kell végigvezetni, a hozzá kapcsolódó sajtóanyagokat összeállítani! A baj az hogy én már kb két éve tanultam a PR-t és sajnos nem találtam a neten megfelelő elméleti hátteret a dologhoz (vagy kész dolgozatot, amivel már tudok kezdeni valamit:))! -
#4 (PR a gyakorlatban, bocs, lehagytam a címet a nagy sietségben...) -
#3 Szeles Péter könyve megvan? -
#2 Szia!
Javaslom a sajtótájékoztató tervét, abban viszonylag kevés a buktató!
Ha kell gyakorlati tanács, kérdezz!
-
#1 Sziasztok! öszze kellene dobnom egy PR házidolgozatot és mivel holnapra kellene kicsit el vagyok csúszva (az alternatívák: 1. vállalati arculati terv készítése 2. éves vállalarti pr összeállítása 3. sajtótájékoztató terve 4. Roadshow programjának megtervezése) Ha valaki tud, kérem segítsen! előre is köszönöm!