HDD postai úton

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Csak akkor fizet, ha értékbiztosítással adod fel! Különben ha baja lesz csak a postaköltséget kapod vissza.

Tikal
már kuldtem vinyot postán, sima dobozban, belülrõl kibéleltem, majd törékenyként feladtam.. semmi baja nem lett.

ha vmi baja lesz, akkor meg fizet a posta, nem? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

efter
énis adtam már fel vinyót postán,és ráadásul nemis törékenyként! de megmenekült kibirta az utat,csak okosan kell becsomagolni!amugy énis aszthallottam hogy elég keményen bánnak a postások a csomagokkal! ugyhogy nyugodtan izgulhat aki postára bizza a vinyóját!

ABIT NV7,AMD 2200+XP@2600+,512DDR/333MHz(TwinMOS),GeForce4 Mx440(ASUS V9180SE 64DDR 8X AGP@4x AGP),80GB Seagate Barracuda 7200, LG-RW 48X,Creativ-CDRom 52X 3DMark2001SE:7995pont(keményen húzva)

Gerzson
törékenyként feladva, gond nélkül átment a vinyó

ollie
a reptéri átvilágító nem okoz semmilyen kárt. én már többször szállítottam vinyót repülõn és soha nem volt gond.

Gerzson
kép nem jelenik meg???

http://www.maxtor.com/en/support/service/images/shipping_2.gif

http://www.maxtor.com/en/support/service/images/shipping_1.gif

Gerzson
Gerzson
kaptam pár ötletet
én is valahogy így gondoltam, ennél jobb megoldás nincs
majd elválik müködik-e

Gerzson
jó de az nem megoldás, hogy elviszem vidékre,
gondoltam, mint a CD-knek van cd-tok amibe szállíthatod, úgy a winyóknak is létezik valami
esetleg valami rázkódásvédelemmel ellátott doboz 😊
a sugárzástól nem félek, csak a reptéri átvilágító okoz kárt (asszem)

és atomtámadás ellen is véd?
RelakSfromhome
Ja, meg címkézdesd fel törékenynek, mert a postán elõszeretettel hajigálják a csomaokat. Haver mesélte, aki többször volt postán nyári munkás az anyja révén.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Met
Csináltass egy kis dobozt ólomból, hogy védje a röntgen surárzástól is😊 És béleld ki olyan buborékos fóliával.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Long_Gun
Létezik 1 kemény müanyagból készült doboz, 2 féle szivaccsal kibélelve, leárnyékolva, én ebben több tucatszor biztam a pistára a vinyókat gond nélkül.
Nézz körül boltokban, nem emléxem már hol vettem.
Szal, lényeg hogy ne tudjon mozogni a dobozban a cucc és mágnesesen árnyékolva legyen.

CybearBoy
Sztem vmi vastagabb szivacsos anyaggal nem ártana körbevenni, azt meg berakni vmi akkora dobozba, amibe pont belefér. És én azért tuti törékeny áruként adnám föl.

Gerzson
Vidékre szeretnék winchester-t küldeni postán.
Hogyan csomagoljam, hogy ne legyen semmi baja?
Valami biztonságos megoldás kellene és a postának sem akarok vagyonokat fizetni.
Ötletek? Tapasztalatok?