2235
-
#273 Ja ott dőlt el minden!Kár hogy nem indult egy jó formában lévő Szafin mert szerintem most nem volt olyan magabiztos Federer! -
forzajuve #272 2 szett 5-5 0-30ra ment már a ciprusi, de nem jött össze a brék, ha azt a nyamvadt két labdát beüti de más lett volna... picsába! -
#271 én is remélem ! jo meccs volt... -
#270 Federer (svájci, 1.) Bagdatisz (ciprusi) 5:7, 7:5., 6:0, 6:2
grat Federernek, Bagdatiszról meg remélem még sokat hallunk -
#269 van benne valami... -
#268 Hingisék megnyerték a vegyes párost !!!!! :D király. -
#267 Mindjárt bemagyarázza nekem a kommentátor hogy Federer eddig szarul játszott! -
#266 Szerintem nem akarták kellemetlen helyzetbe hozni a bírót! -
#265 Miért nem lassították vissza?????????????????????? -
#264 -
#263 Jó lenne ha nem egyenlítene Federer!
Ezt szeretném látni a végén:
-
#262 lol, azt hittem ma is fél 4-kor lesz a meccs :P
Bagdatisz megy 1-0-ra :) -
#261 probalom ha fent leszek -
#260 hajnalban nézi vki élőben rajtam kívűl a döntőt? :P -
faláb #259 nah,mauresmo nyert,mert Hedinn feladta -
#258 Ezez Hingis-ék bentvannak a vegyes páros döntőbe.
-
#257 Mikor lesznek a vegyes páros meccsek? -
faláb #256 Körülbelül két hónapot kényszerül majd kihagyni Kim Clijsters. A belga teniszezőnő az ausztrál nyílt nemzetközi bajnokság elődöntőjében sérült meg és kényszerült feladni az Amélie Mauresmo elleni mérkőzést.
A hétfőtől a világranglistát is vezető Clijsters egy rossz lépést követően szenvedett bokaszalag-szakadást a fináléért vívott mérkőzés harmadik játszmájában.
A belga klasszis pihenőideje alatt a párizsi, az antwerpeni, az Indian Wells-i és a miami WTA-tornáról is lemarad.
-
faláb #255 Clijster kiesett,azt olvastam hogy megsérült és feladta :( -
#254 hajrá Bagdatisz -
#253 Tovább tart a húsz éves Marcos Bagdatisz meseszerű menetelése Melbourne-ben. A mindig mosolygós ciprusi, Andy Roddick és Ivan Ljubicic után, a negyedik kiemelt, David Nalbandian skalpját is begyűjtötte, és a 3:6, 5:7, 6:3, 6:4, 6:4-es sikerrel elsőként jutott a vasárnapi férfi egyes fináléba, ahol a péntek esti Roger Federer-Nicolas Kiefer találkozó nyertesével küzdhet, élete első Grand Slam-serlegéért -
#252 Na Hingis remélem legalább a vegyes párosba nyer ottis már a legjobb 8ba vannak. -
#251 Kiesett Hingis de ez várható volt :(
M. Hingis 3 6 4
Clijsters 6 2 6
-
#250 Én is neki fogok szúrkolni bár Federer ellen talán több esélye lenne Nalbandiannak!Na de ki tudja??? -
#249 Baghdatis-Ljubicic meccsnek most volt vége, zsír volt!
6-4,6-2,4-6,3-6,6-3
Nalbandiannal játszik Baghdatis az elődöntőben! én a ciprusinak drukkolok, habár kicsit haragudtam rá, mivel kiverte a kedvencemet :o (Roddickot) -
#248 kiesett Davenport, ne má, neki drukkoltam a lányoknál :D
Santorot rossz volt nézni, már sajnáltam, annyira elverték :D -
#247 A nőknél az orosz Marija Sarapova és a belga Justine Henin-Hardenne, a férfiaknál pedig az argentin David Nalbandian jutott be elsőként a legjobb négy közé az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, Melbourne-ben. A negyedik helyen kiemelt Sarapova honfitársát, a hatodikként rangsorolt Nagyja Petrovát búcsúztatta két szoros játszmában, Heninnek három szettre volt szüksége az amerikai Lindsay Davenporttal szemben. Nalbandian (4.) a legjobb nyolc között az eddig remeklő francia Fabrice Santoróval találkozott, aki már-már megalázó módon mindössze 5 játékot tudott hozni ellene.
-
#246 bárki verhető, szal...
végülis hozta a meccset, bent van a 8-ban -
#245 Azért az nem semmi amit Haas 2:0-ról művel!!!Egyébként én is csak félszemmel nézem póker közben! -
#244 Jaja engen is!Jó játékos meg minden, de azért ő is verhető!!!!! -
#243 félszemmel. csak annyira idegesít ez a federerbuzi kommentátor... -
#242 Nézi valaki a Federer-Haas meccset!Döntő játszma lesz!!!! -
#241 M. Hingis 6 7
S. Stosur 1 6
És Hingis megnyerte.Legjobb 8-ig jutott,de ittmár kiseik Clijsters-től :( -
#240 bazze, kikapott Roddick vmi ciprusitól
[látta élőben] -
#239 Most került a kezembe a Sport:
Hingis ha nyer Clijsters-el tolja -
#238 Sajnos ha tovább megy Stosur ellen Hingis akkor már valami nagyágyút kap és ottmár kiesik :( Bár ne lenne igazam. -
#237 Megvan az ellenfél:
Stosur - Bammer : 7-5, 4-6, 6-3 -
#236 Remélem bármelyiket kapja tuljut rajta.
-
forzajuve #235 STOSUR S.(AUS)-BAMMER S.(AUT) meccs nyertesével jáccik legközelebb. -
#234 Ez az Hingis ismét nyert.
Martina Hingis advanced to the fourth round of the Australian Open, defeating Iveta Benesova 6-4 6-1.
Mikor derül ki kivel tolja legközelebb?