Tenisz
← ElőzőOldal 45 / 45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csömöri-rákospatak sarok,mini garros
Én is teniszezem ,zuglóban szoktam játszani ,különben 15000ft-os ütõk nagyjából egyformák:nyugodtan meveheti a Wilsont.
hallottátok hogy megvert capriatit mandula petra?
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Én is teniszezem jó tudni ,hogy valaki teniszezik itt,
ütõböl Head ami SZVSZ jó saját tapasztalat különben nincsen senki itt aki pesten tenizezik?
ütõböl Head ami SZVSZ jó saját tapasztalat különben nincsen senki itt aki pesten tenizezik?
milyen ütõt érdemes venni egy majdnem teljesen kezdõnek? régen teniszeztem, de abbahagtyam, mert egy gyerek betörte az orrom az ütõjével, és mérges lettem a teniszre:-DD (még kisgyerek voltam:-DD) de jövõhéttõl megint el akarok kezdeni, de még mindig azok az ütõim vannak, mint 4 évvel ezelõtt, amik már nem vmi versenyképesek. olyan max. 15000 szánnék rá. Wilsonból van 2 ami ebbe az árkategóriába esik, és még egész jó is. A Europa Tour, meg a Sting. Nem értek az ütõkhöz, szal légyszi help. kösz
irigylem a szerváit én azzal baszom el a meccsimet hogy gyatrák a szeváim.Egy meccs alatt tudok két ászt ütni kb.
Ja azt én is láttam ne hogy már ne lássam,meg ha már ott voltam megnéztem a Francia-Kamerun meccs végét is.(francia aranygól)
most megy a Philippoussis-Agassi meccs, iszonyat jó... bazzeg, és hogy szervál Phil. nem semmi...
Hol szoktál játszani?(én ady uton kispesten, van adogatogép meg minden)
http://druglord.buzz.hu/ ;)
no látom itt is van ismerös.. véletlenül én is szeretem a teniszt,bár inkább régebben követtem az eseményeket.. számomra a legkedvesebb wimbledoni emlék az volt amikor Ivanisevic végre felemelhette a serleget, miután legyözte Raftert a döntöbe.. nagyon megérdemelte akkor. 

úgy nézem itt nem nyerõ sportról szóló topicot nyitni...senki sem ír ide.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
én néztem azt a meccset, ahol Carlovic, (egy 208 centis seljtezõbõl bejutott srác) megverte Hewitt-ot. Nem kis meglepetés volt😛
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
← ElőzőOldal 45 / 45