48
Hangkapcsolat csapattársak között, TeamSound, TeamSpeaker és egyéb progik
-
szala84 #48 Ingyen ts. Saját szoba igénylési lehetőséggel a honlapon minden infót megtaláltok. Itt -
tsmaffia #47 Halli mindenkinek
Egy kis Segítség nyujtás mások felé.
Team Speak Server 87.229.24.10:8764 Akinek kell Szoba az engem keressen meg Elérhetőségem Msn:[email protected], Vagy menjen fel Team Speakre és ott megtalál .. TS|M4ff14^ néven a Sero 150 Slotos kb 50 online player van fent mindeféle gameket tolnak ha érdekell akkor keress meg .. ( Mind ezt ingyen van semmit nem kell tenned érte ez csak segiség nyujtás playerek clanok felé) -
netmester #46 helo
én szt kérdeztem volna meg hogy miért nem megy a ts-em ha routeren át van engedve a port. tűzfal kikapcsolva de ott is át van engedve. di-514-es routerem van. azért ha valaki tud segíteni megpróbálhat -
Rosalind #45 Hali!
Szorgalmasan végig olvastam minden Team Speak kulcsszavat megemlítő thread-et és senki nem válaszolt még arra a fontos és gyakran feltett kérdésre, hogy hogyan lehet saját servert indítani. Letöltöttem a lent említett Win 32(RC2) servert(vagy inkább nekem proginak tűnik), install, indítás és kijön a szokásos ablak, amin lehet új, előzőleg más által létrehozott servert hozzáadni a listához. Amit, szerintem, vágok. Viszont továbbra is fennáll a kérdés, hogy hogyan csinál egy hülye szőke magának egy új servert. Akár lenézően vagy megértően, de adjatok valami tanácsot, ha már választ nem tudtok, viszonlag fontos lenne.
Előre is köszönök minden segítséget!
Rosalind
-
#44 állandó szoba kéne, de annyira nem lényeg -
#43 Passz. Talán csak admin tud regelni téged. De minek akarsz oda regelni, anonymként miért nem jó? -
#42 a muhahán hol tehetem meg, hogy regisztrálom a Ts-t? -
#41 a muhahán ezt hol tehetem meg? vagy a ts-en keresztül lehet? -
#40 Regisztrálni az aktuális ts-hoston kell ahol éppen vagy :) -
#39 A TS-nél csak úgy tudok állandó szobát létrehozni ha regisztrált vagyok?
Regisztrálni a TS oldalon kell? -
#38 kösszi -
#37 A TS-hez? Hát, ahhoz TS kell. -
#36 szia!itt mindent megtalalsz:
http://www.goteamspeak.com/news.php -
#35 A TS-hez milyen program kell?
kösszi -
#34 Rájöttem le kellett tölteni egy server progit hozzá. -
#33 Most néztem rá ismét a Ventrilora, nem értem mifle klienssel csatlakozzak.Ott tartok, hogy beállitottam a Ventrilot, IP-t is meg nevet is meg Hotkey-t, de mire csatlakozzak?
-elöre is köszi- -
#32 ok, köszi. -
Tovi #31 Nem ismerjük, de a ventrilonál sincs lassulás.
Egy ismerősömnél 3-an játszanak egyszerre a COD-al, mindhárom ventrilozik, és teljesen normálisak a pingek -
Tovi #30 Igen, csak a klienssel csatlakozz az IP-re -
#29 Én a skype-ot használom és tökéletesen müxik. Játékok alatt is dumálunk és nem igazán lehet lassulást észrevenni. Ismeritek? www.skype.com -
#28 Szóval, ha én vagyok a szerver, akkor én is tudok beszélni? -
Tovi #27 Lehet, bár sosem próbáltam. Egy valaki indit szervert, és Ö is meg a többiek is rácsatlakoznak az IP-re. -
#26 Sziasztok!
Lehet a Ventrilo-t LAN-ban is használni 2 gép között?Vagy esetleg ha nem, akkor tudtok irni egyet amivel lehet
egymással beszélni?
elöre is kössz:) -
Tovi #25 Nálam a what you hear beállítás a nyerő, másnál meg most nem emlékszem, szerintem ez hangkártyafüggő -
HoTDoG #24 Fontos lenne... -
HoTDoG #23 Mondjuk épp ezért írtam oda hogy PONTOSAN...
Ugyanis ha bemegyek a Setup-ba a jobb felső saroknál lévő inputnál nem látok mp3-at, vagy bármit ami rá utalna. Sehol nem találok a setup-ban... -
Tovi #22 #10 -
HoTDoG #21 Na megoldódott a mikrofon leállás a ventrillonál, csak be kellett x-elni hogy use directsound...
Valaki eltudná pontosan magyarázni, h hol lehet beállítani Ventiben azt hogy mp3-at lehessen hallgatni? Sehol nem találtam. -
Lifeforce #20 Így van és nem is olyan a hangod mintha héliumot szívtál volna mint a ventrillonál :DD -
Tovi #19 A haverom modemmel használja, azzal is müködik. -
#18 ventrillóhoz milyen net kell?
ha RW ment, akkor ez is menni fog? -
HoTDoG #17 Ehehehe......
Azt tudom h mindegyik késik, csakhát én úgy vettem észre hogy pl a TS nem késik ennyit...
A kikapcsolásról én sem tudok sokat, aztmondta a gyerek, hogy hibaüzenetet is ír ki. Active meg minden, beszél, aztán 1szer csak gondol 1-et és leáll. -
#16 Mért előbb hallod amit mondd és utánna küldje el az adatot? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vagy mi? :DDD
Gondolj már bele! El küld 1 15mp es hangot 4-5k val Kódolástól függően ez lehet mondjuk negyed mega ilyenek...
Azt elküldi a ventrillo szerverre, az továbbküldi az összes kliensnek. Ha mindenkinek max sávszél lenne hagyva a ventrillora, akkor se lehetne 100% ig realtime, mert időbe telik az elküldés/fogadás. -
#15 hogy kikcsapol?
Voice activaten akkor megy amikor beszélsz. nem is kell folyamatosan küldenie az adatot. -
HoTDoG #14 Mitől lehet az hogy a Ventrilo-ban egy idő után magától kikapcsol a mikrofon? Játék közben, vagy bármikor. De a másikat még ugyanúgy lehet hallani. Teljesen alapbeállítás van.
A probléma 1ébként nem nálam van, de fontos lenne a segítség. -
Tovi #13 Az összes késik -
HoTDoG #12 Hm... Kicsit csalóka ez a Ventrilo. Olyan elven megy mint az MSN-es mikrofonozás. Szal előbb elküldi az adatot, és csak utána lehet hallani...UPC-nél 3-4 mp késés is lehet...
Játékoknál nem túl előnyös. Hát nemtom... -
Tovi #11 Köszi müxik, csak a What you hear beállítás kellett ott. -
#10 Az inputnál beállítod a mp3-t és akkor azt a jelet fogja küldeni amit a winampból kap!
szal így lehet zenét hallgatni haverokkal ;) -
HoTDoG #9 A témára visszatérve...
Eddig 3-at próbáltam ki, és mind3-at sokáig használtam.
Az első a Roger Wilco volt, asszem ez a legrégebbi, de ma már a leggyengébb is. Aztán a TeamSpeak, ez már sokkal jobb volt mint az RW. Sztem ennek a legjobb a kinézete, és felhasználó barát is. Most pedig a Ventrilot használom, asszem ez most a legjobb. Tisztán lehet érteni mindent, kiváló minőség, stb. Bár a kezelőfelület nem felhasználóbarát, és a kinézete is elég maradi.