Cruise Ship Tycoon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tom3
honnan lehet letolteni?(ne kazaa,Direct Connect,DC++)
a demo is jo volna vagy legalabb a keszito neve, webje
zaki
nem tom, hogy érdekel-e vkit, de mkijött a játékhoz 1 patch

Carlos
Valahogy úgy, hogy a jobbfdelsõ sarokban van egy gomb, hogy szobák vagy mittomén. (ahol a térkép is van asszem) ahol beállítod, hogy milyen drágák legyenek a szobák. Ott van a gomb amivel jönnek az emberek, asztán mehetsz is!

Þór vígi þessi rúnar

zaki
én meg még a játékot se láttam 😊

FrezeR
én ott egy embert nem láttam még de komolyan van vagy 3 faház aztán kalap😊

zaki
hát gondolom a kikötõben 😊

FrezeR
ó Carlos köszi a tippet, már csak azt mond meg hol vannak az emberek akiket fel kell szállitani?😊)

zaki
😄DD

Carlos
Szintén zenész!!!
Én kõnek mentem!
Uninstall, Shift+DELETE!

Þór vígi þessi rúnar

óceán aljára

War. War never changes.

Én akkor töröltem le amikor szépen megépítettem a hajómat kb 2 óra alatt, majd mikor elindultam egy kib@szott polip lekapta a hajót az óceén végére oszt game over... köszi készítõk... szerintem az összesnek az anyja csuklott aznap...

War. War never changes.

Carlos
Ha még aktuális:
Beszállítod az embereket és start!!!
Ennyi! 😊

Þór vígi þessi rúnar

zaki
lehet, hogy senki nem játszik a játékkal...

FrezeR
nem igaz hogy senki nem tudja a választ....

FrezeR
én nekem meg az a gondom hogy nem tudom hogy kell elinditani a hajót, és ez nem újkeletü probléma😊))

zaki
elég reménytelen... 😊

FrezeR
4.-re? 😊

FrezeR
talán harmadszorra....valaki elárulja végre hogy kell indulásra birni a hajót?? 😊

a.carkey
Én egy igazán jó, mégha nem hivatalos FIA, de EDITÁLHATÓ F1 Tycoonra gondoltam. A hivatalos progiknál mindig rengeteg a megkötés ...
A most készülõ F1 Manager is jónak tûnik, de amíg mûködés közben nem látom, addig egy tycoon gamékhoz hasonló F1 Tycoonban várom a csodát ...
(Az elsõ Grand Prix - Microprose - game sem volt FIA védjegyes, de a versenyzõk sisakja megegyezett a 91-es sisakokkal, az autók is, csak a nevek nem, de azokat meg editálni lehetett ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Van ezen kívûl más is, de az nem tycoon! 😊

Szerintem csak egy GPW volt ... 😞

A legjobb F1 Managerek:

1.Pole Position
2. GPW
3. GPM 2
4. F1 Manager (EA)
5. Simulmundo F1 Manager (C64)
...

A medve nem játék.

FrezeR
na valaki elárulja végre hogy kell indulásra birni a hajót?? 😊

és ezt honnét lehet beszerezni?? (dc++ is jó 😄)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ez engem is érdekelne 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nálam kb. 2 óráig volt fent

War. War never changes.

FrezeR
van egy egyszerü kérdésem: hogy kell indulásra birni a hajót?😊 ja és az utasok hogy szállnak fel? mit kell hozzá tenni?
köszi

zaki
ja, láttam, köszi

cenobite
warezcenter-en fent van.

gamertag: kenobita

cenobite
F1-manager van, méghozzá nagyon jó. Asszem GP World a neve és két részt is megért. Mind a 2 nagyon jó!

E

zaki
ja, az más

magán helyrõl
zaki
honnan szedted le a játékot?

Hali!
Valaki a career jatékban megtudta csinálni hogy 1 millioja legyen? Ha igen adjon vmi tanácsot. Thx
zaki
1ébként sztem a legjobb tycoon játék a Rollercoaster, iszonyat sokat játszottam vele, nem a legjobb a Transport Tycoon Deluxe...

zaki
azért 1 próbát megér a játék, alig több 300 megánál...

a.carkey
Egy F1 tyconn nem lenne rossz. Vagy egy army tycoon stb. ... De ez érdekes ötlet, annak ellenére, hogy kinézetre rókabõr szaga van ...

A medve nem játék.

zaki
teljesen igazad van, lassan minden iparágról lesz tycoon játék...

cenobite
Régen nagyon szerettem a tycoon játékokat, de egy ideje tiszta rókabõr az egész. Szinte ugyanaz, mint egy elõzõ tycoon, csak teszem azt most egy hajón kell szobákat, szolgáltató egységeket építeni. 😞 Kár a stílusért, persze ettõl még lehet ez egy jó játék.

zaki
néhány kép a gameról:

zaki
és ma meg is jelent:

Cruise Ship Tycoon (c) Activision 22x15 MB DEVIANCE

zaki
egy új tycoon játék, ezúttal egy hajót kell(ene) managelnünk, érdekes játék lehet