Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mhosah Myth
Jaja... Nagyon jól tartja magát, még játszik is csomót labdával meg ilyenekkel... 😊 A másik macska is 15 éves (csak sajna iszonyat nagyok a körmei mert nem élezi 😞 és mindenhova beakad... Egyszer már levágattuk de utána megint visszanõtt, megint le kéne vágni 😊) Itt egy kép róla:

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Ottto
Õ itt Garfield. Nem az enyém, haverom vitte 2 napja haza
(sry tom hogy szar képek, de csak mobil volt nálam ráadásul ez a macska annyit ugrál hogy a képek legtöbbje még ennél is jobban elmosódott)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

csicsa
Hungaroceldarab,csak egy kicsit koszos.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Ahhoz képest milyen idõs, nagyon jól tartja magát (a képbõl ítélve). De látom van egy másik fej is a háttérben :-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

:-DDD nagyon jó lehet az a kõ, ha egyszerre három macsek is heverészik rajta

CSOCSO
loal😊)))))))))
gnar killer
neve sincs cica, csak ideszegõdött a családjával és sajna nem lehet megfogni, de azért törödünk velük(:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

Mhosah Myth
A mi macskánk is herélés után nõtt ekkorára 😊) Habár most, egy kicsit vékonyabb mint régebben de már 15 éves, nemrég húzták egy fogát aztán alig tudott enni... 😊
Kedvenc étele: Paprikás Chio Chips
Amiket szeret: mindenfajta whiskas és az összes chips ami létezik 😊)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

CSOCSO
😊
csicsa
[/url][/img]

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Cicero
Ezek a szép kiscicák fajtiszták? A fehérnek nagyon szép a mintázata! <#eljen>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

FtranX
thx! 😄

mindkettõ nagyon jól van 😊

Gorvik
Jó kép, aranyosak
(él még a macs? 😉)

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

FtranX
Az mi macskáink: 😊

wizy
Aranyosan játszanak :-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

csicsa
kösz

Crazygirl
nahhh hat ez mar jobban nez ki...

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Gorvik
Erre nagyot néztem, mert elvileg az ember azt mondja hogy van ilyen, no de egy macskával???

Gorvik
Ismerõseim mesélték minap, hogy az állatorvosnál egy nõ jött ki a szobából egy kismaccsal (nagyon fiatallal), elkezdõdött egy beszélgetés, ismerõsök megkérdezték, hogy mi baja. A nõ azt mondta, hogy leesett a macs valahonnan és agyrázkodása lett.

RelakSfromhome
"Sanyi (a nstény macskám)"

A nõvéred meg Béla? <#rolleyes>

(Bocs)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Nem tud valaki Nógrád megye (Salgótarján)környékén jó állatorvost? Sanyi (a nstény macskám) elég csúnyán fest, és az egyetlen, akit itt ismerek... khm.. .szal igen jól ért az állatokhoz, de sajnos csak azokhoz, amik nem kissebbek egy tehénnél. Már rajtaveszett egy kutyám és egy macskám. Gondoltam, hátha van itt valaki, aki több információval rendelkezik, mint én.

RelakSfromhome
Függõ játszma? 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

csicsa
[/url][/img] ezeknek a cicáknak 100% hogy jó a szemük

wizy
Hát még szép hogy nem, mert akkor elvérezne <#idiota>

RelakSfromhome
Tehát nem húzod ki a hátából? <#vigyor1>

csicsa
Akkor az ország másik végébe kellene vinnem.

wizy
Nem hiszem hogy bárkit is megsértettél volna.

Elvittétek már Makóra? (Állítolag ott a legjobb az állat-klinika, mi is odavisszük nemsoká a szintén szembetegségben szenvedõ macsekunkat.)

csicsa
Nincs több kép róla.Bocs,ha valakit megsértettem vele,de sajnos már egy éve csak szembetegséggel születnek kismacskáim.Amit az állatorvos írt szemcseppet és egyéb orvosságot,nem segitett semmit.

Csak azért raktam fel,mert idegesít,hogy ilyen beteg és lássátok,hogy van ilyen is.

wizy
Na jó, elnézzük ezt neked.... a konyhakés a helyén marad <#vigyor>

Megvan, a hiba sajnos bennem van<#zavart2> Megnézte az asszony is aki rögtön mondta, hogy vagy hályog van a szemén vagy csúnyán összeverekedett. Sajnos színtévesztõ vagyok és istenemre mondom nem látok semmi véreset azon a helyen. Sry all<#whatever>

CSOCSO
tulerolkodte magat az alomban😊)) bocs a poenkodasert..szal ja😞

wizy
jah, ugy néz ki.... szegény :-(

Frank99
sztem daganat....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

wizy
1,5. nem ronda, és kiváncsiak vagyunk, hogy mitõl lett olyan.

CattiBrie
1. tessék nem csúnyán beszélni
1. tessék vágigolvasni és rájössz, hogy nem mindenki tudja (ezen megy a topic)

[/spam]&#8482;

Crazygirl
bazd meg mindenki azzal a ronda macskaval van elfoglalva.? mindenki tudja hogy az beteg... (szvsz)

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Cicero
De aranyos! <#wilting><#idiota>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Ottto
thnx
ari!

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ottto
G-portal

Dóraa
CattiBrie
😄DD

[/spam]&#8482;

wizy
És ha már ott vagy, vidd magaddal a macskát is.

RelakS
Szerintem gyorsan menj szemészhez, ha nem látod, hogy ott valami nem stimmel <#wilting>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

CattiBrie
Ez nem is az õ macskája, biztos direkt bettette szegény "beteg" macsot, hogy rémisztgessen minket.

Télnyeg nagyon undi!!! 😞

[/spam]&#8482;

CSOCSO
ohh maj gadd.. ez HORROR!!!!
a lenyeg hogy egyesek itt nem talalnak a macskan semmi furat😊sot el tudom kepzelni hogy ok meg ossze csokolgatnak szegeny macska szemet ami igen kemenyen beteg... jeeeezusom.. en ilyen kepet max linkelve tennek.. ez tenyleg horror😞
wizy
......nincsis kardom<#idiota> Konyhakés megfelel?<#ravasz1>

érzem a dühöd, sújts le rám a kardoddal, védtelen vagyok<#nyes><#idiota>

Ottto
Meg a magyarázatot!

wizy
Hihetetlen vagy :-))) És akkor most várjuk a köv., közelebbi képet, kedves Csicsa :-)