5735
  • kisdaru
    Aspyrin!
    Nagyon édesek a cicáid? Látszik, hogy nagyon egészségesek és gondozottak. Fajtiszták? Ez a tűs eset hogy történt?
  • Crazygirl
    azt a topa fejet :D
  • kisdaru
    Nem sziámi, talán félperzsa lehet. Olyan édes, amikor össze-vissza futkorászik, mint egy őrült, mindenhova felugrál, csak úgy sprintel ki az ágyamból, amikor bemegyek. (az ágyba nem szabad neki feljönni), egyébként bent tartjuk, csak nagyon ritkán engedem ki egy 10 percre, de akkor is vigyázok rá, amíg kint van.
  • Aspyrin
    Természetes amit csinál. Próbáld meg elfoglalni, kifárasztani valamilyen játékkal, talán akkor nem ennyire aktív. Ha sziámid van akkor más a helyzet, ott nem segít a játék. Még a mai napig is szokott az egyik macsunk rohangászni a lakásban mindenféle különleges hangokat kiadva. Hiába, nincs elég szórakozás ezért magát futtatja :)
  • kisdaru
    Az én cicámnak mostanában az a szokása, hogy bárhová megyek a lakásban, ő a fal mögött vár és támadásra kész, állandóan lesben áll. Ezt miért csinálja? Nem mondom, nagyon aranyos, ahogy mozgatja a seggét, miközben támadni akar és hogy azt hiszi, hogy nem látom, hogy el van bújva és engem néz, de akkor sem szeretném, hogy állandóan megtámadjon.
    Olvastam valahol olyat, hogy ha csengőt akasztunk a nyakában, akkor nem csinálja ezt, mert akkor tudja, hogy észrevesszük, hogy lesben áll. Nektek mi a véleményetek? A ti cicáitok is ezt csinálja? Le lehet vajon szoktatni erről a szokásáról?
  • Aspyrin
    Nálunk egyiken se volt gallér, mivel leragasztották a sebet ezért nem volt gond, hogy nyalogatták. Igen azt hiszem szabin volt valaki.
  • kisdaru
    Tehát érdemes lenne akkor csinálatni, amikor otthon tudok vele lenni? Nem raknak a fejére gallért, hogy ne tudja nyalogatni a sebét? Vagy ez orvosfüggő?
  • Aspyrin
    Nekem mindkét lány macskám ivartalanítva lett. Kilenc éve volt már, de úgy emlékszem, hogy a műtét után egyből hazahozhattuk őket. Eleinte kábák voltak az altató múló hatása miatt, csináltak érdekes dolgokat.. Azt hiszem egy hétig volt leragasztva a hasuk, arra kellett figyelni, hogy ne szedjék ki a varratokat. Tehát a nehezebb időszak egy hét volt.
  • kisdaru
    Hú, köszi, egy kicsit megnyugtattál. Egyébként én is most akarom majd ivartalanítatni, remélem majd azután hízik egy picit. Nagyon fogom sajnálni szegényt. Neked mennyi időt vett igénybe az egész procedúra? Műtét + gyógyulás?
  • Aspyrin
    Ha az állatorvos nem talált semmi problémát akkor nem kell aggódni. Nekünk ivartalanítás után kezdtek el kicsit hízni.
  • NeverwinterKING
    sztem se! én bírom őket. :D
  • kisdaru
    Sziasztok!
    Most regisztráltam magam. Beleolvastam és tök jó a fórum, csak nagyon ritkán írtok. Lehetne gyakrabban?

Egyébként nekem is van egy lány cicusom, Szuzi, 1 éves és nagyon imádom.
    Egy kicsit szeleburdi, de nagyon aranyos.
    Az a gondom vele, hogy nagyon sovány, pedig etetem rendesen, már elvittem állatorvoshoz és adott neki az orvos féregtelenítőt, de nem hízott azóta sem.
    Van valami ötletetek, hogy mi lehet a baja? Egyébként eszik rendesen, vidám, életrevaló macsek, nem látszik, hogy bármi baja lenne.
    Ja, és csak száraz kaját hajlandó megenni, a konzerv kaján csak nyámnyog.
    Segítsetek légyszi, félek, hogy valami baja van!!!
  • Cat 02 #2718
    sztem nem fura ha egy fiú szereti a macskákat, de azért a kamionsofőr :D
  • NeverwinterKING
    :DDD
  • TCelica
    de nagyon is az, sokan mondják ...
    de nem érdekelnek :))
    (motorozok is)
    kislányként kamion sofőr szerettem volna lenni ...
    aztán jöttek a motorok :DD

Bocsi az off-ért
  • NeverwinterKING
    :DDD
    sztem nem fura :/ én legalábbis birom öket :DD
    és az nem fura h egy lány szereti a kocsikat???:D(másik topik:))
  • TCelica
    oksa :))
    azt hittem lány vagy ...
    megnéztem az adatlapod ... tévedtem :DD
    (fura ha a fiuk szeretik a ciccákat ill. állatokat)
  • NeverwinterKING
    hogyne. alap :))
  • TCelica
    képet majd róla :))
  • NeverwinterKING
    kb egy hete láttam a cicám amit kapni fogok. háát nagyon édi. :DD menni nem tud. így áll és rángatózik :DD de nagyon ari.
  • TCelica
    tudom azt :))
    olyan kis édes, még kicsi amugy :DD
    (látszik is rajta)
  • NeverwinterKING
    okéé. várjuk :DD
  • NeverwinterKING
    nagy állat:DD

amugy értem én. csak vitzeltem
  • Czdano
    Hali! Nemsokára (pár hét mulva) lesz egy szép kis vörös cicánk, majd rakok fel képet Addig is +fav
  • TCelica
    nem ugy értem te :DD
    amikor bujnak hozzám hogy simogassam őket és ha játszani akarnak :)
    Roky pl. szereti ha kergetjük, imád futni :)
    van is rajta izom bőven, nagy állat :DD
  • NeverwinterKING
    amikor nyaliznak??? :)) háát ez félre érthetőő :DDDD
  • TCelica
    és nagyon okosak :))
    szeretem őket, olyan jó pofájuk van és amikor nyaliznak ...
    nincs is annál jobb :DD
  • NeverwinterKING
    szépek :D
  • TCelica
    semmi gond velük :)))
    de rajtuk kivül 5 kutya is van :DD
    egyet láthatsz a galériámban ...
    (olyanok)
  • NeverwinterKING
    jó nektek :DD nekem max 2 kéne, több sztem nem jó soka gond meg a kaja pénz :DDD
  • TCelica
    nekünk meg van 8 :))
  • NeverwinterKING
    ilyen volt nekünk is. az első képen. de sajna egy éve elpusztult. :'(
    de lesz most másik :DD
  • Tothenkopf
    !!!Ha meghal a topig rátokúszítom a MADZSGÁM!!!

• TCelica
    ez csak természetes :))
  • EmThor
    köszi!
  • TCelica
    de tündérke :))
  • TCelica
    nagyon cuki :))
    szerintem normális a nagy poci ilyen kis cicáknál

az meg a legjobb dolog hogy vidám és állandóan kaját kér :DD
    én azt hallottam hogy a túl sok tejtől megy a hasuk, de nem tudom az én cicáimnál eddig ilyen probléma még nem jelentkezett.
  • robos
  • EmThor
    nagyon pici lehet, de szilárd táplálékot eszik.

találtuk és befogadtuk :)

a hasa elég nagy, mintha fel lenne püffedve, de vécézik szóval nem tudom ez normális-e. vizet nem iszik csak tejet, azt sem hidegen adjuk neki + felvágottat + konzerves kajából egy kicsit, szintén nem hidegen...

vagy igaz, hogy a tejtől fáj a macskák gyomra? amúgy játékos, vidám és állandóan kajáért könyörög :D
  • TCelica
    de ennivaló :)))

hogy lehet ilyen édesen aludni

mennyi idős?