Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MLUÁÁÁRRRGHHHHH!!4444 mluárghh mluárghárghh mluárghh
hát.. ezek szerint jó megoldáás a ketrec 😊
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
Aztan ivott egy kis tejet, es mar minden rendben is volt, ment tovább pusztitani meg kötekedni az ágyra.
És sajnos én is panelban élek (most)4 macska és egy vadászgörény, na meg a párommal...
ha most nem panelba élnék mindkettõre pályáznék 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de mind a kettõt megnyomkodnám, mingyá' kérek egy nyomkodó-idõpontot HITMorpheus-tól 😊
[/spam]™
Talatunk az utcan egy gyanus kis dobozt, amiben 4 nagyon kedves kis negylabu volt.
Elsõ ranezesre kisfiuknak tunnek, eltvidamak es egeszsegesek, bar az egyik az iment pruszkolt egyet.
Kettonek nagyon hamar gazdat talaltunk, abbol az egyik en lennek, de rajtuk kivul van meg egy idosebb cicank, aki igy is most elegge feltekeny, kint alszik a konyhaban, es ezert a maradek kettonek gazdit keresunk.
Nagy forgalomra nem szamitunk, de gondoltam, a lelkiismeretemet tisztab teve csak megkerdezem egy cicas forumon, nem akar-e valaki maganak egyet.
valoszinuleg keverekcicak, de az egyik nagyon hasonlít a kelta vagy amerikai rovidszorure.
kepek roluk:
Kép (467.9 K😎
Kép (420.8 K😎
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
<#nyes>#nyes>Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
nekünk mindig kinn van és általában az ablaknál ül 😄
Egyszer elõfordult, hogy egy éjszakai mûsora miatt úgy felbosszantott, hogy megfogtam és kiraktam a bejárati ajtó elé majd kizártam.
Párom unszolására pár perc múlva megnéztem, és szerencsétlen ott ült mozdulatlan a lábtörlõn 😊
De azért sosem tennék olyat vele, mint ez a Bernadett.
nekunk is nyavogott a macskank honapokig.. nem birta befogni a szajat.. neha tenyleg ugy ereztuk hogy farkanal fogva fogjuk az ajtofelfahoz csapkodni a macskat.. de komolyan!! eletunkbe nem ruhelltunk ugy macskat mint amikor a macskank sirt honapokig...
de paszmek.. nem a hangszalait kell muteni hanem ivartalanitani PASZMEK!
idiota faszok!!!
nekunk sincs azota bajunk a macskaval
és mit szólnának a már meglévõ macs-ok? 😊😊
és most akkor ez csak egy "álom" vagy lesz is belõle valami? 😊
[/spam]™
[/spam]™
de nem is olyan szép
mármint van pár kép, amin szerintem csúnya :/
jajaja, etetés.. mintaképen fogjá halat, tépj szét egy tyúkot... szobában
biztos élvezi h nem mehet ki a szabadba..
[/spam]™
.o
Ne itt villogj, hogy micsoda kamerád van! Össze is lehet nyomni azt a képet!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE