5735
-
#2810 sziasztok
tegnap furcsa dolog történt ...
van egy kölyök cicánk Zsófi (kb. 6 hónapos), benne feküdt a kosárba amikor arra lettünk figyelmesek hogy fial.
született egy aprócska cicája ami olyan kis kifejlettlen volt meg alig hasonlított macskára. :(
szerintetek ez normális? én nagyonfurcsállom. -
#2809 ja igy :))
amikor kergetnek valami szúnyog félét akkor furcsa krepegö vagy milyen hangot adnak ki, amugy meg nyávognak :D -
#2808 pöcököm beszédes és mircim is :))
olyan édesek akkor, meg lehet enni őket -
#2807 Aztán ki tudja lehet azt mondaná hogy aggyá má kaját bazzeg xD -
kisdaru #2806 Én sem, az én macskám egyszerűen csak "mau"-zik.Abból gondolom, hogy mondani akar valamit, ahogy rám néz, süt az értelem a szeméből! -
#2805 XDDDDDDDDD de az utolsó jelenet azér talán kicsit tulzás sztem. azt nem hiszem h a macska ezeket mondta volna :D -
#2804 Így? xD -
#2803 háááát velem még ilyen nem volt. de ami késik nem múlik... -
Aspyrin #2802 Az egyik macskám kifejezetten szeret beszélni :) Van olyan, amikor csak úgy rámszól miközben elmegyek mellette, halálos :) Ha éppen ráérek elég sokáig szoktunk dumcsizni :D -
kisdaru #2801 Nektek nincs olyan érzésetek, mintha a macskátok beszélne hozzátok csak macska nyelven? Persze ez hülyén hangzik, de az én cicám sokszor rám néz és közben "mondja" a magáét. Esküszöm olyankor olyan, mintha valamit a tudtomra szeretne adni, csak sajnos én nem értem mit akar. -
#2800 tuti hogy el :))
az én Pöcököm pedig azt csinálja ha megkóstolja pl. a krumlit másodszorra nem kell neki.
Mindent csak elsőre eszik meg és válogat.
A cica kaja viszont megy befele. :))
ezenkivül még a chipsz és a kukorica ... -
#2799 ismerős :DDD
tudják ők mi a jó :)) -
#2798 Megkérdezem majd apumat...állatorvos :) -
kisdaru #2797 Én nem nagyon tudok tanácsot adni, ilyen még velünk nem fordult elő. Egyébként, hogy-hogy már másodszor esik bele a macskád az olajba?
Esetleg próbálj állatorvostól tanácsot kérni vagy vidd el kutya-macska kozmetikushoz, ők biztosan meg tudják tisztítani a szőrét. Jobb ötletem nincs sajnos! Azért remélem nem lesz semmi baj! -
banánosdzsó #2796 #2793 -
kisdaru #2795 Hát igen, valószínűleg, de volt, hogy semmit sem engedtem meg neki és akkor meg még akaratosabb volt és olyan érzésem volt, mikor a kisgyerekek 'azért se' alapon nem azt csinálják, amit a felnőttek akarnak. Tehát egy időután úgy döntöttem, hogy megengedek neki majdnem mindent és hagyom hagy legyen az amit ő akar. Azóta elég jól megvagyunk egymással, sajnos a macskák már csak ilyenek! -
#2794 Lehet hogy elvan kényeztetve..ugyanez az oroszkék keverék cicánk leült a puha heverőre és mikor le akartam pihenni ugy nézett rám hogy "te mit akarsz itt..." :) Mondanom se kell odébbraktam xD -
banánosdzsó #2793 Hi. Reggel beleesett az egyik kismacskam egy vodor olajba, es fejetol a farkai csupa olaj. Megfurdettuk samponnal, de alig jott le rola valami, szegeny csupa szurke lett(amugy voros). Szerintetek tuleli? Mert ugyanugy jatszik, eszik, szopik mint azelott. Mit lehet csinalni hogy lekopjon rola az olaj? Segitsetek legyszi, mert mar tavaly elpusztult egy macskam az olaj miatt. -
Aspyrin #2792 Pedig abban is megvan ugyanaz a tápanyag, csak több folyadékot kell inni mellé :)
Azért megnéznék egy ilyen etetést :D -
kisdaru #2791 Igen, mert különben nem enné meg a konzervet, ezért kénytelen vagyok. Azt azért nem akarom, hogy mindig szárazat egyen! -
Aspyrin #2790 Kanállal eteted? :D Na azért az durva. Nálunk mindig van lent száraz és konzerv is vegyesen. -
kisdaru #2789 Akkor ezek szerint nem csak az én macskám ilyen. Valószínűleg én ronthattam el, mert mindig csak azt kapott, amiről tudtam, hogy nagyon szereti. Ő csak a Friskies szárazeledelt eszi meg, abból bármilyen ízűt, a Kitekat-ot egyenesen utálja, nem hajlandó megenni. Ja és mostanában már csak a szárazkaját, a konzerveset csak akkor, ha kanállal etetem. -
Aspyrin #2788 Lehet nyugodtan. A mi macskáink száraztápból whiskast és friskiest esznek, konzervből szintén ugyanezeket, persze nem minden ízben. A műanyag tasakos whiskasért odavannak, nem is kapnak sokszor, mert a végén csak azt lennének hajlandók megenni. Ja és még kihagytam a gourmetet, abból is csak bizonyos ízűt esznek meg. -
#2787 aha. megette aztán jött is ki :D -
kisdaru #2786 Mármint, hogy nem volt mindegy a márka neki sem? Megette a "nem szeretem márkájú kaját" és azt kihányta?Jól értem?
Bocs, hogy így fogalmazok, csak nem tudom, hogy lehet-e konkrét márkákat név szerint említeni? Mert gondolom ez reklámnak minősül. -
Aspyrin #2785 Sokszor csak a kíváncsiság hajtja őket, amikor tálalod már nem elég izgalmas. -
kisdaru #2784 Az is érdekes, hogy a cicánk ugyebár a "Finnyás kisasszony" csak macskakaját eszik meg. Kivétel, amikor éppen eszünk az asztalnál és olyankor odajön kéregetni egy kis kaját, ha a szájába adom az ételt akkor bármit megeszik, krumpli, sajt, stb., de ha mondjuk ugyanazt a kaját, amit etetve megeszik, belerakom a tányérjába, akkor hozzá sem nyúl. Talán el van kényesztetve? -
#2783 :DDD de jóóóó -
#2782 ilyen volt a mienki is de az nem ott hagyta hanem kihányta :DD -
#2781 Nincs, elcsapta egy kocsi pedig oroszkék keverék volt
#2780 - Lol xD -
Aspyrin #2780 Ne is mondd, Lucának az a szokása, hogy a mancsával eszik.. Általában repkednek a csirkemell szeletek a fejünk felett :) -
kisdaru #2779 Jópofa lehetett!Már nincs meg a macsek? -
#2778 :DDD Egyik cicánk a konzervkaját meg mindig a mancsával ette..karmokat kiereszt és lapátolta befele :D -
kisdaru #2777 Képzeljétek a macskám annyira válogatós, hogy csak egyfajta márkájú száraz kaját hajlandó megenni. A párom ezt nem tudta és véletlenül olyat vett, amit a kis finnyás kisasszony nem szeret, gondoltam odaadom neki, azért azt is meg kell enni, ne vesszen kárba. Reggel beleöntöttem a táljába, mire hazaértem még mindig ott volt mind, szerintem nem nyúlt egyáltalán hozzá. Na jó, gondoltam, adok a kedvencéből is, azért azt nem viselném el, ha éhen maradna a kis drágaság. :-) Erre, mit csinált a kisasszonyka? Hát kiválogatta a kedvelt márkájú száraz kaját, azt mind megette és az utált márkát meg otthagyta. Ezt abból tudom, hogy más a formájuk és a színük is.
Jót nevettem rajta!!! Ezt a finnyás macskát! -
#2776 nem baj az ha sokan vannak :))
ha nem kellenek majd senkinek mit fogtok velük csinálni? -
Tothenkopf #2775 Jóból is megárt a sok -
#2774 :O az jó sok -
Tothenkopf #2773 9+a tartalékos gárda... XD még 4darab -
#2772 de édesek :))
a feketéket ugy elfogadnám de nekünk is van már 8 :))
ha jól számoltam ők 9-en vannak, ugye? -
#2771 Ááááá de ariiiiiik ..az a nézés =)