Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crazygirl
milyen morci feje van 😊 amugy te miert irtal szomoru smileyt a vegere?

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Shortstop
feltétlen 😊

CSOCSO
reggel jovok a szobamba... asszony meg alszik, erre egy tok idegen (vilagosbarna) macska ul a szekemben.... azt se tudtam hogy most mivan... eleg szarul alszok.. a nacskafingra felebredek...de a ket bengali nem zaklatta a macskat. Azota kiderult hogy az asszony talalta iccaka es hazahozta.
amugy rohadt aranyos es szep..fiatal fiu... maz masfel eves es eppen ugy gepelek hogy az olemben fexik..... 5eve nem volt ilyen cicusom= tok jol esik. majd csinalok kepet
CSOCSO
dehogy is.... akinek van macskaja de nem bizti valamiben az vegyen egy nagy macskakonyvet

TCelica
Õ az én Pöcököm.
Nagyon okos cica és nagyon szeretjük. 😞

Hehe, ismerõs póz 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

TCelica
nálunk nagymirci és kismirci van 😊)

Shortstop
remélem nem. 😞

amúgy köszi

cép a szeme 😊
enyémének mind2 másmilyen, sztem vak vmielyikre :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Shortstop
nemnagyon 😊

Serpa
van ki rámászon?
^^

Shortstop

qrválkodik 😊

Shortstop
😄D

Azok is, igen 😊 Ha vendég jön hozzánk mindig figyelmeztetjük, hogy ne hagyja nyitva a táskáját mert a macs belenézhet ;-) Mekdöncis papírzacskó a másik fele, egyszer a fülén át dugta ki a fejét a butus és elkezdett vele rohanni keresztbe-kasul a lakáson 😄

Jagumo

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Shortstop
Havereknak elhunyt a malamutuk es ra egy evre szerettek volna egy nemetjuhaszt vagy egy labradort.
Nemreg voltam naluk es lattam az udvarukban ket tunderi fekete-feher cicat. Kerdeztem hogy tietek. Azt mondta hogy ja itt vannak. Megkerdeztem hogy akkor kutya nem lesz mi? Azt mondta nemnagyon.
Meg egy macskascsaladdal tobb 😊 Jo ez igy.

Shortstop
a mienk is oda van a dobozokert. De a gyengeje a hatizsak meg a nagy papirzacskok 😊

Lucám a cipõsdobozban (9 éves).

Darkon
Ez meg a mi Kormink (teljes nevén: Nagykormi van meg rajtakivul, Kiskormi meg Picikormi)

Born to win

csn tamás
mert az is!!! kandur! egyébként köszönöm a nevében a dicsértet!

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

Szép cica, fiúnak néz ki.

csn tamás
Õ a mi fekete cicánk: Kormi!

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

õrzi a háremet 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Freddy AK
Pár napja volt a párzási idõszak, van egy hím, és egy nõstény macskám. Az nõstény még nincs egy éves, a hím már 2 éves. Szegény kis rozit(ez a neve a nõsténynek) egyszerre 5 kandúr kergette, és mindíg követték. De ezt kb 2 napig, szóval nem is evett a macsekom. De mindegyik kandúr megrakta, de az én hím macskámat nem engedte, mindíg nekiállt pofozni. Ez miért van?😊 Lehet hogy õk barátok, és ezért nem engedte? No mindegy, pár hónap és lesznek kismacskák. Nálam már 5éve mindíg május elsején születik az új generáció. 😊

CattiBrie
biológia 😊

[/spam]™

meg "töketlen" hehe😄

Az autózás a Skodánál kezdődik....a többi csak játék...

Serpa
igazi eunuk lesz a macsek ^^

😄 értem 😄

Serpa
az agyában vmi megváltozik.

és mi a garancia arra h ha kiheréltetem akkor abbahagyja??

CattiBrie
hát vagy kicsukod, vagy kiherélteted

vagy szagolod a bûzt

[/spam]™

hát nem tudom 😊

Serpa
én azért 2x is meggondolnám, h "megrövidítsd", írom azért mert kertesházban laksz.

nem ilyesmivel nincs gond

Serpa
nagyon kanos szokott lenni?

aham, hát köszi szépen.

Serpa
kizárt, h letud szoktatni róla.
ez benne van.

csak az segíthet.

értem szal akkor már nem is tudok semmit csinálni vele??

Serpa
így jelöli meg a territóriumát.
ha ki lenne herélve, minden más lenne.

nincs, de télleg a kutyával volt mindig😄

CattiBrie
kasztrálva van?

[/spam]™

CattiBrie
lol a kutyától tanulta? 😊)

[/spam]™

Heló mindenkinek!
azért írok mert van egy (most már 2 éves) kan macskám és az lenne a problámám vele h a lakásban állandóan mindent lepisil. Nem tudom mit csináljak vele, mert nem szeretném kizárni a házból.(egyébként kertes házról van szó tehát nyugodtan ki is mehetne) A macskáról annyit érdemes még tudni h születésekor elpusztult az anyja szóval kb 2 naposkorától nálunk van, és kölyök kora óta egy nõsténykutyával volt. Ja azt nem írtam mert elég viccesen hangzik de a kocsikereket is lepisili. szerintetek mit tegyek vele??? elõre is kössz!

Harly18
Ebben lehet valami...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Örök csecsemõk 😊

Harly18
A változatosság kedvéért elõzõ este 6-szor keltem fel. Egy csecsemõhöz nem kellene ennyiszer felkelni... 😊

Harly18
Nélunk is a csap központi szerepet tölt be. Szinte csak onnan isznak, sokszor órákig képesek nézni a csöpögõ csapot, sokszor csak játszanak a vízzel, s elõfordul, hogy reggel mikor ébredés után megyek a fürdõszobába, akkor álmos fejjel néz rám vagy sokszor úgy kell felébreszteni a kisasszonyt, hogy ébresztõ van, mert kellene a mosdó. Mivel ugye aludni is szeretnek benne....

Ezt a cicakaját majd megnézem, hátha beválik. Arra emlékszem, hohgy régen volt egy olyan száraz macskakaja, amitõl szinte eufórikus állapotba kerültek. Csak már nem emlékszem, hogy melyik volt. Lehet már nem is csinálnak olyat... :=

Serpa
ez érdekes.
a mi cicánk is a csapból szeretett leginkább inni.

a másik.

Harly18!
a fressnapfban lehet kapni egy zselészerû kaját, nagyon omlós hús van benne; nevét nem tom, azt nagyon habzsolta a cicusunk.
kis konzerv és rá van írva, h senior.

Nekünk meg a macskáink szinte minden maradékot megesznek válogatás nélkül,persze kapnak kitekatot is.Mondjuk kitekatból csirkéset nem veszünk mert azt a pulim nem szereti... <#buck><#buck><#buck>
Mindíg együtt eszik a macskákal.

CattiBrie
szia Csocso!

mi van a cicáiddal?
nincsnek újabb képek? 😊

[/spam]&#8482;