Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
amugy rohadt aranyos es szep..fiatal fiu... maz masfel eves es eppen ugy gepelek hogy az olemben fexik..... 5eve nem volt ilyen cicusom= tok jol esik. majd csinalok kepet
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
enyémének mind2 másmilyen, sztem vak vmielyikre :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Nemreg voltam naluk es lattam az udvarukban ket tunderi fekete-feher cicat. Kerdeztem hogy tietek. Azt mondta hogy ja itt vannak. Megkerdeztem hogy akkor kutya nem lesz mi? Azt mondta nemnagyon.
Meg egy macskascsaladdal tobb 😊 Jo ez igy.

Born to win
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az autózás a Skodánál kezdődik....a többi csak játék...
azért írok mert van egy (most már 2 éves) kan macskám és az lenne a problámám vele h a lakásban állandóan mindent lepisil. Nem tudom mit csináljak vele, mert nem szeretném kizárni a házból.(egyébként kertes házról van szó tehát nyugodtan ki is mehetne) A macskáról annyit érdemes még tudni h születésekor elpusztult az anyja szóval kb 2 naposkorától nálunk van, és kölyök kora óta egy nõsténykutyával volt. Ja azt nem írtam mert elég viccesen hangzik de a kocsikereket is lepisili. szerintetek mit tegyek vele??? elõre is kössz!
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Ezt a cicakaját majd megnézem, hátha beválik. Arra emlékszem, hohgy régen volt egy olyan száraz macskakaja, amitõl szinte eufórikus állapotba kerültek. Csak már nem emlékszem, hogy melyik volt. Lehet már nem is csinálnak olyat... :=
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
a mi cicánk is a csapból szeretett leginkább inni.
a másik.
Harly18!
a fressnapfban lehet kapni egy zselészerû kaját, nagyon omlós hús van benne; nevét nem tom, azt nagyon habzsolta a cicusunk.
kis konzerv és rá van írva, h senior.
Mindíg együtt eszik a macskákal.