5735
-
#5054 Na ebben igazad van... A vízre nagyon finnyás :) -
#5053 Mert úri macska,neki az állott víz nem felel meg,friss,csapolt kell:D -
#5052 lol
Speedy meg nem hajlandó meginni a vizet a pohárkájából... mindig meg kell nyitnom a csapot és abból lefetyel -
#5051 Jaja
Meg van ilyen szappan tartóként szolgáló kis mélyedés a kád sarkában,ott szokott állni a víz,és a hülye azt issza..ahelyett,hogy a friss,tiszta vizét inná a tálkájából. Én mindig lezavarom ha meglátom a kádban szóval ha engem meglát már rohan ki a kádból:D De mindegy,mert így is talál alkalmat rá.. -
#5050 Dettó. Speedy is ugyan ilyen.... nem győzöm takarítani a kád szélét és a mosdót. Néha olyan, mint a cigányoknál :D -
#5049 Fú azok a szemek:D -
#5048 Ne aggódj,a miénk a kádat bassza össze:D Szinte kötelezően az alomban elvégzett feladatok után megy oda,és persze minden tele lesz alommal..
Meg a szőr is elég szépen ragad a kád vizes falára -
#5047 Aranyos a tied is :) -
gabko #5046 BobPoljakoff -
gabko #5045 :)
ari
mindig eszembe jut az enyém is mikor kicsi volt...
imádott a csapban lenni
na meg folyóvízet lefetyelni :)
-
#5044 Láblógatás befigyel
-
#5043 Az a baj, hogy állandóan összekoszolja a mosdókagylót, de a csokitalp befigyel
-
#5042 Épp nyávogás közben volt :D -
#5041 Második kép lol:D -
#5040 Speedy friss. Elég csúnyán nézett, felébresztettem fotózás közben
-
#5039 Te kérdezted xDD -
#5038 -
#5037 A K a latin ábécé tizenegyedik, a magyar ábécé tizennyolcadik betűje.
- k: a Boltzmann-állandó jele
- K: a Kelvin hőmérsékletskála rövidítése
- K: a képnagyság jele
- K: a kálium vegyjele
- K: a kerület jele
- k: a kilo-, vagyis egy mennyiség ezerszeresének (103) jelölése az SI-rendszerben
- K: naptárakban a kedd rövidítése
- K: Kambodzsa nemzetközi autójelzése
-
#5036 k? Az mi? :D -
polihistor747 #5035 k -
#5034 Majdnem. Csak Speedy nem így issza a csapból, hanem lefolyik a fején és a kezével lapátolja be, mint a régebben betett kakaó ivó verzióban :) -
#5033 Így?
-
#5032 Mint ha Speedyt látnám... Ő is imádja ha folyik a víz a csapból, alá teszi a fejét -
#5031 Mi kertes házban lakunk,de a macska nem mehet ki,így nálunk is folyton szem előtt van,ő a központi téma a nap nagy részében -
Bala10 #5030 milyen fura, hogy amíg az ember mondjuk panelban lakik és tart macskát látja, mennyire eleven. kertesháznál meg csak enni és aludni járnak haza, tök másként látni a cicát. -
#5029 Jóófej:D -
#5028 -
#5027 -
#5026 -
#5025 -
#5024 Speedy :)
-
#5023 Az én cecám is konvektorozik )) -
#5022 de éééééééééééédi -
Bala10 #5021 dobok képet a cicafiúkról:)
-
#5020 Nem ma készült, már 5 évesek. A "fehér" születése óta az enyém.
-
#5019 Pötyi úr a szívem csücskében. :) Tényleg sok itt a szép és jóarc macska, választani se nagyon lehet közülük, de a maine coon az maine coon. -
#5018 Tök aranyos a lába:) -
#5017 Fiú de szerintem homi a macsek mindig a kandúrhoz dörgölőzik XD -
#5016 Az jó, Speedy is :D
Oszt ez kiscsaj, vagy kukis? :)
Az Ubi fiú névre vall, de láttam én már karón varjút :D -
#5015 sárga