5735
  • zvaragabor
    A mi macskánk parasztmacsek, az orra szerintem nem rövid. :D A nyáladzás kérdésére ITT azt írják, természetes, azt jelenti, jól érzi magát.
  • Ferenc4
    TAXI
  • NessieGraf
    Nyálzani a rövid orrú macskák és azok szoktak, akiket túl korán választottak el az anyjuktól. Dagasztás minden macskánál természetes. A kösz, nagyon jól érzem magam kifejezése, persze a körfűrész hangja se maradhat el. :)
  • geo91
  • greg benz

:DDDDDDDDDDDD
  • Morphin
    Mindig úgy jövök haza, hogy a polcaim át vannak rendezve...a kisebbik macskoszunk módszeresen az én szobámat találja be, belsőépítész hajlamainak csillapítására. A nagyobbik macs ennek az ellentéte...nem értem.
    A nyáladzás nálunk nincs vagy csak nem vettem még észre.Viszont a dagasztást imádom.Bár néha ha alsógatyában vagyok akkor is betalál vmelyik hogy az ölemben akar feküdni...elég kényelmetlen olyankor a dagasztási fázis.
  • Freeda Krueger
    Én akkor voltam mérges a macskára amikor végiggyalogolt egy makettekkel teli polcomon
  • zvaragabor
    Más macska is nyáladzik dorombolás közben? Hála az égnek, azt hittem, hogy csak a mi macskánk szimmeringes. :D De mért nyáladzanak? Nem veszik észre, hogy folyik a nyáluk? Én mindig törölgetem a száját papírzsepivel, mielőtt csöppenne. :D Megszokta, néha be is kapja a zsepit, szerintem azt hiszi, a szájába akarom adni. xD
  • geo91
    nem semmik a macskáink, hat és fél évesen még mindig ugyanúgy dagasztanak és nyáladzanak a dorombolás mellé, ahogy pár hetesen/hónaposan tették... :D
  • Cat 02 #5165
    Nálunk akkor volt mérgesség, mikor felugrott a kocsi motorháztetőjére és gondolom csúszott, szal karmok ki ... :D
  • melcsiw
    nagyon édik ezek a képek:) nekem is van egy macskám és nem tudom megnevelni rendesen,mert folyamatosan szétrágja a cipőimet vagy ha épp azt nem akkor a cipőfűzőket...legutóbb az egyik kedvenc Merrell bakancsomat rágta meg,azt hittem felrobbanok!:)
  • gabko
    jaja..
    1. ráklikk a video beszurásra...
    és ha túl gyors vagy, vagy csak éppen elfelejted ctrl+v beilleszteni az általad kimásolt video linkjét akkor így jársz :)
  • Cat 02 #5162
    Ha rányomsz videó beszúrásra, alapból ez van benne.
  • Freeda Krueger

Sicc hercegnő a világ tetején
  • Molnibalage
    Mostanában sorra ez a videó jelenik meg sok helyen. Miért?
  • gabko
  • gabko
    baszki :) sorry :) nem ezt akartam
  • gabko
  • foxpal
    Gyerekek a macskám megint bekapta a legyet :D
    Október végén születtek a kis cicák, de már megint nagy a pocak:D
    Hála a jó égnek nem szökött ki a macska ezért fajtiszták!!!!:D
  • Nivea

Mi nézel öreg?
    A barinöm cicái:)
  • gabko
    nagyon jóóó
  • Shortstop
  • chhaya #5152
    Nem igazán értem ezt az eszmefuttatást. Szerintem csak szimplán tájékoztató jellegű, hogy macskás házba nem érdemes vinni, mert nem jön ki velük... illetve az udvarba betévelygő állatkákat sem szívleli. Erről a tulaj nem feltétlen tehet.:/
  • predator0
    Nekem ebből a hirdetésből az jön le, hogy cica mellé nem való, egér mellé igen :D
  • Rettenthető
    Helló mindenki!

Engem egy kicsit meglepő állathirdetéssel találkoztam a mai nap folyamán. Rádióban (Kossuth) hallottam:

"5 éves puli kutya ingyen elvihető. Extra túlélő. Elgázolták, megmérgezték, de túlélte. Macskát, egeret pusztítja!"

Hogy mi van?
    Ez ennyire evidens, hogy ezt így be lehet mondani a rádióban, mert ez nem számít? Az semmit nem számít, hogy az másnak a macskája esetleg? Ha mások valaki macskáján edzik a kutyájukat, akkor az a kutya jól van tartva, ez a kutya hobbija, ezért nem kell bántani. Vagy van ilyen állat hierarchiai sorrend, amiről nem tudok, hogy a szimplán macska gyilkolás az baj, de ha ezzel egy másik állat örömét szolgálja valaki, akkor már nem?
    Aki a kutyát megmérgezte az valóban nagyot hibázott, mert nem a kutyát kellett volna...
  • gabko
    ari az orra :)
  • greg benz
    Nájsz
  • geo91
    aranyos
  • Shortstop
  • Cat 02 #5145
    Azért Lajkát jobban sajnálnám, mint ezeket a cicákat :)
  • geo91
    azok csak pókok :D aranyos némelyik, de azért nem siratom meg, ha összenyomok egyet. a macska mégiscsak egy értelmes, gerinces (házi)állat.
  • greg benz
    Jaja,pötyi úr is szokott olyanokat driftelni,hogy öröm nézni
  • Molnibalage
    Miért? Akkor a pókok felvitele az ISS-re kínzás?
  • geo91
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mieink is nagy rallys cicákok :DDDD
  • greg benz
    Szerencsétleneknek tényleg nem hinném,hogy jól esik,főleg hogy mindenhez odaverődnek.

Itt egy jobb:)
  • geo91
    köcsögök...
  • zvaragabor
    Szegény macska nem tudja mi történik. én inkább kínzásnak mondanám. :\
  • jhetedikj
    szegény cicukáknak igen furcsa a súlytalanság :D
  • Molnibalage
    Nem enyém, de macska. :)
  • NessieGraf
    Tuti, hogy még dorombolni is tud! :)