5735
-
#402 Itt van még pár kép:
-
KTC #401 hát a miénk szinte csak hihetetlen pózokban tud aludni:)
majd 1 párat felpakolok holnap -
#400 Csak jól éreztte magát:)
Így szokott aludni,néha hihetetlen pózokban. -
KTC #399 ari ez is, de ez beájult valamitől nem?:) -
#398 Másik macska:
Úgy néz ki,mint aki másnapos:D -
#397 nem nagyon:) -
#396 vót más választása?:DDDD -
#395 ja:) -
#394 A legújabb Juve szurkoló:) -
#393 az is csoda hogy hajlandó volt felülni, az a macska lustább mint Garfield :) -
KTC #392 ja:)
fázott?:)
-
#391 igyexik jóképet vágni :DDDD -
#390 egy kicsit nagyra sikeredett. -
#389 Itt az én macsekom is:
-
#388 hát azok:-) -
#387 Annyira aranyosak ezek a dögök:) -
#386 na a Galériámban van róla pár kép:-)) -
#385 Azon kivul, hogy egyszer majdnem kikaparták neki, semmi gond nem volt vele.
Szerencsere az is hamar meggyogyult, ugyhogy él és virul:) -
#384 uh, szoismétlés rulez:-) -
#383 ThePartyFace: nekem is pont ilyen macskám van, bár ő még kicsi, pár hónapos:-))) majd keresek róla egy aranyos képet:-)))
télleg, Marcinak nem voltak gondok a szemével? ugy hallottam, hogy az ilyen fajta macskáknak sokszor gond van a szemével.... -
#382 Ez kurvajo!:D
Aggyálneki! -
#381 nezegetem a vicces kepek topikot... majd meglatom eme kepet es ugy elkezdtem rohogni hogy oxigenhiany miatt megszedultem!..
-
#380 a miacskaink most szexualizalni akarnak. de nehezen megy nekik.. de remelem osszejon. es lesz sok kiccica es jo manit cisnalunk belole:))))
-
#379 lol kep:) -
#378 nálunk is nagyon duci az Ördög, úgyhogy most fogyózik, bár anyukám mindig ad neki valami nasit, azzal a szöveggel, hogy "ne mond meg anyádnak!":DDDD -
KTC #377 ettől megijedek, he!:D -
KTC #376 én sem szoktam igazán méricskélni, de mivel a miénk már akkora kis "malac", hogy muszáj volt megmérni, asszem ő eddig a legsúlyosabb macskánk ami eddig volt:)
itt épp karácsonyi díszben vagy inkább csomagolásban:)
-
#375 -
#374 LOL
ezen fetrengek:DDD -
#373 Bírom az ilyen helyi terminátor macskákat, totál ártatlan, delíriumos pofa, belül meg a fémváz az előszöveten. Kíirtanak minden ellenfellet a környezetükből és világuralomra törnek. -
#372 Nem szoktam méricskélni...
Amugy nem nagy a termete, mert amig nem volt ivartalanitva, a kornyek osszes kanmacskaja elverte:/ -
Itt epp a levelkupacban aludt...imadom az almos pofijat:) -
KTC #370 ö is szép cica:)
hány kiló? mer elég súlyos egyéniségnek láccik (bár lehet nem is):D -
#369 deszép!!! imádom a vörös macskát:)))
neféjj hamar visszaalszik...:DDDDDDD -
#368 Now starring: Kispesti Zsemle Márton, becenevén: Gyáli Marci
Épp a délutáni sziesztájából ébresztettem fel szegényt:) -
#367 jah:DD azis lehet:)) összesküsznek...:))) -
KTC #366 aranyosak, de nem inkább súg valamit a másiknak?!:D -
#365 puszilkodnak:DDD
-
KTC #364 jó tegyél!:)
defektes?! ez tök jó!:DDDD
hát az anyósomé az kijárt valamikor, de az enyém nem, az szobacica, de mind2 közönséges házimacs, bár az anyósom cilájának van kis perzsa beütése:) -
#363 kijárós macskák azok az öregek??? mer ezek nem, annak tudom be hogy ijen szép kort megért:( biztos azé nincs foga mer ez ijen féltenyész állat aztán defektes vagy ijesmi?!:))) nemtom, csak gondolom:) mingyá teszek be tökarit!:)))