5726

-
az is csoda hogy hajlandó volt felülni, az a macska lustább mint Garfield :) -
KTC #392 ja:)
fázott?:)
-
igyexik jóképet vágni :DDDD -
egy kicsit nagyra sikeredett. -
Itt az én macsekom is:
-
hát azok:-) -
Annyira aranyosak ezek a dögök:) -
na a Galériámban van róla pár kép:-)) -
Azon kivul, hogy egyszer majdnem kikaparták neki, semmi gond nem volt vele.
Szerencsere az is hamar meggyogyult, ugyhogy él és virul:) -
uh, szoismétlés rulez:-) -
ThePartyFace: nekem is pont ilyen macskám van, bár ő még kicsi, pár hónapos:-))) majd keresek róla egy aranyos képet:-)))
télleg, Marcinak nem voltak gondok a szemével? ugy hallottam, hogy az ilyen fajta macskáknak sokszor gond van a szemével.... -
Ez kurvajo!:D
Aggyálneki! -
nezegetem a vicces kepek topikot... majd meglatom eme kepet es ugy elkezdtem rohogni hogy oxigenhiany miatt megszedultem!..
-
a miacskaink most szexualizalni akarnak. de nehezen megy nekik.. de remelem osszejon. es lesz sok kiccica es jo manit cisnalunk belole:))))
-
lol kep:) -
nálunk is nagyon duci az Ördög, úgyhogy most fogyózik, bár anyukám mindig ad neki valami nasit, azzal a szöveggel, hogy "ne mond meg anyádnak!":DDDD -
KTC #377 ettől megijedek, he!:D -
KTC #376 én sem szoktam igazán méricskélni, de mivel a miénk már akkora kis "malac", hogy muszáj volt megmérni, asszem ő eddig a legsúlyosabb macskánk ami eddig volt:)
itt épp karácsonyi díszben vagy inkább csomagolásban:)
-
-
LOL
ezen fetrengek:DDD -
Bírom az ilyen helyi terminátor macskákat, totál ártatlan, delíriumos pofa, belül meg a fémváz az előszöveten. Kíirtanak minden ellenfellet a környezetükből és világuralomra törnek. -
Nem szoktam méricskélni...
Amugy nem nagy a termete, mert amig nem volt ivartalanitva, a kornyek osszes kanmacskaja elverte:/ -
Itt epp a levelkupacban aludt...imadom az almos pofijat:) -
KTC #370 ö is szép cica:)
hány kiló? mer elég súlyos egyéniségnek láccik (bár lehet nem is):D -
deszép!!! imádom a vörös macskát:)))
neféjj hamar visszaalszik...:DDDDDDD -
Now starring: Kispesti Zsemle Márton, becenevén: Gyáli Marci
Épp a délutáni sziesztájából ébresztettem fel szegényt:) -
jah:DD azis lehet:)) összesküsznek...:))) -
KTC #366 aranyosak, de nem inkább súg valamit a másiknak?!:D -
puszilkodnak:DDD
-
KTC #364 jó tegyél!:)
defektes?! ez tök jó!:DDDD
hát az anyósomé az kijárt valamikor, de az enyém nem, az szobacica, de mind2 közönséges házimacs, bár az anyósom cilájának van kis perzsa beütése:) -
kijárós macskák azok az öregek??? mer ezek nem, annak tudom be hogy ijen szép kort megért:( biztos azé nincs foga mer ez ijen féltenyész állat aztán defektes vagy ijesmi?!:))) nemtom, csak gondolom:) mingyá teszek be tökarit!:))) -
KTC #362 dehamar idetaláltál!:)
anyósomék szürke macskája is ilyesmi idős, de annak még azér akad jobban foga, sőt az én másik macsekom ami szüleimnél maradt, az is ilyen korú, de annak is van foga jócskán (tapasztalatból tudom:D)
ja és itt is aranyosak!:D -
A családunk macskái. Illetve tesóm magával vitte őket mikor férjhez ment és vissza is hozta őket mikor elvált...:))
Csucsu - 14 éves, már nincs túl sok foga, tán 2 - 3db:
Ördögbőr-ő fijatal, új macska tán 3 éves:
-
Aspyrin #360 Érdekes, hogy az emberek többségének a fekete macskáról lucifer vagy luca név ugrik be. Amikor 6 éve megláttam a kis fekete minimacskánkat gondolkozás nélkül luca lett (bezzeg a fehérnek már nem volt ilyen 1xerű nevet adni). -
a tobbi kep linkje rossz -
Cirmi és Lucifer az én két széép macskám :)))
Jelenleg szét vok esve, nagy buli volt, de Cirmi most is vidít :)))
több kép ITT -
Kand Ur...
fiu bengali macsek tigris:)
a masiknak szebbnek kene lenni de nagyon fako:( pedig annak leopard mintasnak kene lennie.. -
Aspyrin #356 szép tica :-) lány vagy fiú? -
KTC #355 Akár hányszor nézem, mindig anyósom egyik macskája jut eszembe a macsekjaidról, nagyon úgy nézett ki, mint ahogy a csapban fekvő,
pedig az csak 1 közönséges kóborcica volt.
bár lehet, hogy voltak nemes felmenői (kóbor állatoknál sosem tudni):))
volt 1 fénykép róla, ha megtalálom berakom, oszt lehet hasonlitgatni:D -