5735
-
#523 tigriiiis
-
#522 nagy kep.. de milyen rohadt szep ma nem?:) -
#521 -
#520 sok bengali
nekunk olyan van mint balrol a masodik es jobbrol a masodik -
#519 ez nem amienke de valami rohadt szep egy bengali macsek
klikk ide -
#518 megszuletett a harmadik!!!!!
nem csinalok meg kepeket.. majd holnap..sotet van.. es a lampa nem eleg.. vakuzni meg nem akarok... majd holnap teszek be kepeket.. addigr augyis mashogy fognak kinezni (megszaradnak)
amugy ketto nagyon szep "narancsbarna" es sotetbarna szinuk van.. a harmadik pedig kisse fakobb szurkesebb.de az meg lehet fog valtozni ido utan... -
#517 képeket :) -
#516 Nah eljott a pillanat:)))))))
idaig ket cica szuletett! de nemigazan akar jonni a tobbi..remelem tobb lesz mert ez eleg fura hogy csak ketto van.. neha meg mintha tolna.. de nagyon elfaradt szerintem.. -
Cicero #515 Azt is tudod linkelni fórumba -
#514 ez is igaz de en jobban szeretem a forumban megjeleno feltoltott kepeket. -
Cicero #513 Nah mostmár én is látom :))) De egyszerűbb lenne feltölteni ide :))) -
laliking #512 namostmár jó! télleg ari :) -
laliking #511 egyiket sem látom.. -
#510 most mar ketszer is lathato, tehat nem tudom mi a gond -
#509 -
Cicero #508 Nem látom :((( -
#507 ez az a kep, amitol ugy betudok olvadni... halal farvorit ez a kep, eddig tobb szaz macskas kepem van, de ilyen edes nincs meg egy a foldon
-
Cicero #506 Én most vettem észre a macskámon, hogy foltokban hiányzik róla a szőr és nagyon félek hogy talán rühes lehet. :(( Nemtom honnan szedte össze és az a legborzasztóbb hogy éppen terhes! Ilyenkor mit lehet csiálni? Mármint ha elviszem állatorvoshoz, valahogy kikúrálják de a picikkel mi lesz? -
Cicero #505 Tök aranyos! -
#504 jo kep) -
#503 LOL ez hatalmas:)
/kiprobalja/ -
#502 Jó fej! -
#501 Öt hónapos kép, de nem sokat változott azóta:
-
#500 Vajon mért nem? -
#499 Látom itt nem vagyok népszerű! Na bye! -
#498 Ezt vidd magaddal -
#497 Jolvanna már megyek is innen ha itt mindenki macskabarát! -
#496 Ez a gyerek tiszta macska gyűlölő. -
#495 Használati utasítás a WC csésze tisztításához
1. Nyissa fel a WC tetejét és öntsön bele 1/8 csésze állatsampont.
2. Vegye a karjába a macskáját és simogassa, miközben óvatosan halad a fürdőszoba irányába.
3. Egy alkalmas pillanatban dobja be a macskát a WC-be és hajtsa le a tetejét. Lehetőleg álljon rá a WC tetejére.
4. A macska most önállóan elkezdi a tisztítási folyamatot és elég habot is fog előállítani. Ne zavarják meg a WC-ből érkező hangos zajok, a macska élvezi!
5. Többször nyomja meg az öblítő gombot, hogy aktiválja a .power-wash.
funkciót és az utóöblítést.
6. Amennyiben a WC tetjén áll, kérjen meg valakit, hogy nyissa ki a bejárati ajtót. Biztosítsa, hogy a WC és a bejárati ajtó között ne álljanak emberek.
7. Kellő távolságból nyissa fel a WC tetejét. A magas sebességnek köszönhetően a macska bundája a huzat által gyorsan megszárad.
8. A WC és a macska ezennel tiszták!
Üdvözlettel
A kutya -
Cicero #494 -
#493 http://www.albinoblacksheep.com/flash/kittyfan.php -
#492 -
Cicero #491 nc= no comment :DDD -
#490 Nem egészen értem az előbbi megnyílvánulásodat -
Cicero #489 nc -
#488 Nem volt kedvem megnyoni -
Cicero #487 Megigérem :)) Persze ha csak szépek lesznek -
Cicero #486 Van válasz gomb is! Oké oké, lejebb scroll-olsz láthatsz képeket tavalyi kiscicákról, de hidd el ha most fognak születni fogok linkelni ;) -
#485 Cicero
Ha lesznek kismacskák, tedd már be a képüket -
Cicero #484 Csak ne felejtsd el! Sokan ígérték már! :(((