5735
-
#643 hat ez csucs tortenet... Megesik az ilyen neha... -
Aspyrin #642 Buknak a zöldre, épp ezért nálunk nem szabad virágot az asztalon hagyni. Egyszer úgy alakult, hogy haveroméknál laktunk egy hetet macskástól. Nekik is volt macs, de az övékét nem érdekelte a zöld pedig az egyik szoba tele volt vele. Amikor megérkeztünk szóltam is, hogy nem jó ötlet lenthagyni a földön mindet, de csak erősködtek, hogy majd egy nap után már nem is foglalkoznak velük a cicek. Nem úgy történt, a mieink egész héten kajázták belőlük, nem sokat hagytak -
Cicero #641 lol :D aranyosak -
#640 mivan. vegetarianus machok tomkelege? -
Aspyrin #639 az izgi zöldhagyma:
-
Cicero #638 Nah megígérem mostmár hogy valamelyik évben lefényképezem a macskákat -
#637 Tejóég! Akkor kereskednék velük én is :)) -
#636 jaja, őket láttam.. az "UFÓ fejű" képek :DD
Majd akkor csinálj sokat, amikor már nem élienek lesznek :)) -
#635 :) -
#634 ezek par napos kepek.. -
#633 :DDD
ha hajnali 4 van, akkor még elég sok van abból a napból :)
szóval a ma, mint ma-t értettem :) -
#632 hajnali 4 ora van.. most had ne csinaljak kepet pls:) -
#631 Képet! :)
Szeretném látni, milyenek ma! :) -
#630 magyar oldalt sajna nemtok.. valami hirdetesi ujsagban probalkozz ahol allatokat is hirdetnek.. expresss ujsag vagy valami -
#629 nahja. de itt amerikaban egy hazonfogant cicaert is elkernek 150-250 dolllart egy allatkereskedesben!!! -
soulflare #628 köszi a vàlaszt! Azt az oldalt màt én is megtalàltam,csak nem tetszenek a cicàik. Tudnàtok talàn még valakit? -
#627 híhí :)) -
#626 hm -
#625 Jesszus... Mármint az a video...
Visszanézegetve a képeket naon aranyos cicákok vannak itt benn..
A csocso által bepakolászott képekre: én 4-600 do.llárokat biztos nem adnék egy macskáért... Szaporodnak ezek a háztájon ingyé is :D -
#624 Aranyos szép cirmi cicákok :D -
A kutya, Mazsolka alatt a másik macska található, aki a Kulagép nevet kapta, ami.. Mára leegyszerűsödött szimplán Kakira :) -
Mégegyszer -
Marci, teljes nevén II. Márton :) -
#620 tunci pofa mind a ketto... -
#619 aha, két fiú
mindig együtt 'lógnak' :D
vagy alszanak egymáson, vagy tépik egymást -
#618 van még egy félperzsa...az is fekete csak lehetetlen olyan képet csinálni róla amin lehet látni hogy az egy macska :DDD -
Aspyrin #617 Testvérek? Mert ilyen közeli barátságban nem nagyon láttam még macskákat, az enyéim mindig külön alszanak. -
#616 az én kis cicáim :D
-
Aspyrin #615 szép ticák :-) érdekes, hogy nekem is egy fekete és egy majdnem fehérem van -
#614 Cirmi:
-
#613 Mici:
-
MrGer #612 Hello!
Megnézheted:
www.bengali.hu
MrGer -
soulflare #611 Ki tud nekem segiteni?
Bengàli cicàt keresek, de nem is merek tenyésztöt! Ki tud nekem segiteni egy cimmel vagy egy telefon szàmmal?
elöre is köszönöm!
soulflare -
#610 :)))) -
#609 kofke
igaz meg elegge ufo fejuk van.. de nemsokara eszmeletlen edesek lesznek -
#608 jol.. soxor mikor megyek apicikhez az apa ott fexik nem messze toluk.. bar nem szokott hozzajuk bemaszni de ha oda adom neki az geyiket akkor azt elkezdi nyalogatni.. igaz mikor akicsi turkalt az emloi utan akkor odebblokte a macskat.. de utanna nyalogatta tovabb -
#607 a fiu egyfolytaban lefexik a csapba.. igaz az elso csepp utan vilagga szalad..
mar nemigazan emlexem melyik allambol kuldtek de valami amerikai csavotol aszem...
-
MrGer #606 Nagyon szépek a picik és a nagyok is. Kitől vannak a bengálik?
A vízhez úgy szoktak hozzá, hogy követik a gazdit a fürdőszobába, felmásznak a mosdóba és isznak...
MrGer -
Cicero #605 Megígérem, én is csinálok képeket a kiscicákról -
Cicero #604 Jaj de aranyosak! Főleg az a kis szürke!