5735
-
KTC #1124 hát holnap nem hiszem hogy megfogod, mert addig alig lesz képed, sztem 1 hetet kell adnod, míg minden gazdi Lolvassa amit írtál és Lküldi a képet
-
#1123 most kuldtem kettot. Sajna meg csak most fogok venni fenykepezogepet (normalisat) es egyenlore nem tudok ennel jobbat... -
Aspyrin #1122 küldtem neked mind a 2 macskámról, sok sikert -
Cicero #1121 [LUSTA] -
Cicero #1120 Tök mind1 milyen, de ha van a közelben fényképezőgép, akkor csinálhatsz egy-két párat :) Csak küldjetek képt. mert semmi kedvem 14 oldalt végignyálazni :O -
#1119 cicero? mindegy hogy profilos vagy mas tipusu kep? mert nekem nem igazan van szemboli kepem, de kuldok egyet macsomrol... -
Cicero #1118 De majd holnap megcsinálom :) [nagy]PLS mindenki küldje el a macskájáról a képet erre az e-mail címre, ha akarja hogy szerepeljen a bannerban. Jah e-mail: [email protected] majd én megcsinálom :))) -
Cicero #1117 Figy, jók lennének ekkora méretben, csak úgy csináld meg, hogy kettő részből álljon. Első mutatja a macskákat (az összeset, és fórumozóként egy macsekot) és elhomályosodna (vagy valami más stílussal), tök mind1, a macsekok a háttérben maradnának és bazinagy betűkkel ki lenne írva: "Macskáink" Jah, a hátteret meg jobbra varázsolni, és árnyékot adni neki :) -
Cicero #1116 Eheh.. figyeld meg mondjuk az Egyszavas Történet topikot, annak is nagy a logója, de ha többször mész be, beteszi a böngésződ a chace-be és vinyóról nyitja meg! Egyébként is, nemhiszem, hogy sokan nyomnák 54kb/s-es modemmel! Akkor meg mi a baj? A flash még többet foglal, és plugint is kell telepíteni... -
KTC #1115 mondjuk a nagyon pocsék felvételek gazdáit meg lehetne kérni, hogy rakjanak be jobb felvételt ha szeretnének fent lenni, ill. ha valaki ismer flash készítőt...:)) -
#1114 animált gifet épp tudnék csinálni de az nagyon nagy méretű lenne azt mondják az okosok, meg nem is lenne olyan szép és jó:)
nekem is ez a bajom... nagy meretu lenne es nem ilyen minosegu...
amugy elnezest azoktol akik kimaradtak... mondjuk igy is jo nagy banner lett es ennel kisebbre mar nem akartam osszetolni szegeny macskak fejet...szal ez is valami... 14 macsek...
sajnos mindenkit nemtok belezsufolni...
es most nem akarok szemelteskedni de akiknek nagyon pocsek minosegu fenykepeik vannak azokat nem akartam a bannerbe tenni..soooorryyy...
-
KTC #1113 flash-animáció kéne és akkor mindegyik macs felkerülhetne, de ahhoz anyagot kéne gyüjteni, hogy ki melyik képét szeretné felrakni, ill keresni valakit aki ért a flash készítéshez:)
animált gifet épp tudnék csinálni de az nagyon nagy méretű lenne azt mondják az okosok, meg nem is lenne olyan szép és jó:) -
Cicero #1112 És milyen jó ötlet! -
#1111 csocso? csak profilos kepet tettel be a banner-be? -
#1110 az enyém sincs -
Aspyrin #1109 well, egész jó -
#1108 de az enyem nincs... -
KTC #1107 nahát az én macsom is rajta van!:DDD
pont ezt a "fogfájós" képet kellett berakni róla?!:DDDD
amúgy jó lett, de mivel vannak gazdik, ill macskák akik kimaradtak ezért az animált mindenki számára jobb lenne, sőt a macska mellé a nevét sőt a gazdiét is fel lehetne tüntetni (csak 1 ötlet)
-
Cicero #1106 Jaja... Egyébként a fenti sorban, balról a 6. is az én macskám, azt szedjétek ki, mert az már nincs is meg ;) -
#1105 A mi macskáink is kimaradtak neked meg kettő is bent van... Nem jó ez így. Legyen GIf-es és akkor minden macs belefér... -
#1104 is. -
NST Agica #1103 hmmm. gonosz:( -
Cicero #1102 Bruhahahaaa :D:D:Dd -
NST Agica #1101 persze, mert neked ket macskad is benne van:(((( (amugy tenyleg jo, csak nem teljes0 -
Cicero #1100 Jó ez így! -
#1099 vagy mindenki csináljon egy saját gifet az adott méretben.... amin csak a asját macs-ai vannak..
asztán azokat animájjuk :)) -
Cicero #1098 Nagyon jó a banner, köszi :D Nekem kettő macskám is van benne :PPP -
#1097 szeretném én is a gif macsekot -
NST Agica #1096 Az jo lenne, mert sajna igy nem fer bele minden cicc, az enyem is kimaradt:(
-
#1095 mi lenne ha gif lenne a logó???
és akkor rotálhatna minden macs :)) -
#1094 -
#1093 zenyimé is kimaradt :( -
#1092 Myth/Bade macskái kimaradtak. -
#1091 -
#1090 -
#1089 valakit talaljatok aki felteszi a bannert pls -
remelem jo lesz:) -
#1087 nah keeeesz van:)
a ti macskaitokat raktam be:
cicero
big daddy
csicsa
Ftranx
Gorvik
CattiBrie
Aspyrin
Riviera
PeeTeR
Pasquale
Shaba23
KTC
ThePartyFace
dashed
MINUSZ EGY!!!! fogalmam sincs kiet de aszem a felsorolt gazdik macskaik kozul sajna egyet mar nem birtam bezsufolni.. millio bocsanat erte! -
#1086 nah most ulok neki a bannernak.. kicsi tnagyobb lesz mint rx7ese.. mert sok macskat kell belegyomoszolnom:(
-
#1085 :D