5735
  • KTC
    hát holnap nem hiszem hogy megfogod, mert addig alig lesz képed, sztem 1 hetet kell adnod, míg minden gazdi Lolvassa amit írtál és Lküldi a képet

• Crazygirl
    most kuldtem kettot. Sajna meg csak most fogok venni fenykepezogepet (normalisat) es egyenlore nem tudok ennel jobbat...
  • Aspyrin
    küldtem neked mind a 2 macskámról, sok sikert
  • Cicero
    [LUSTA]
  • Cicero
    Tök mind1 milyen, de ha van a közelben fényképezőgép, akkor csinálhatsz egy-két párat :) Csak küldjetek képt. mert semmi kedvem 14 oldalt végignyálazni :O
  • Crazygirl
    cicero? mindegy hogy profilos vagy mas tipusu kep? mert nekem nem igazan van szemboli kepem, de kuldok egyet macsomrol...
  • Cicero
    De majd holnap megcsinálom :) [nagy]PLS mindenki küldje el a macskájáról a képet erre az e-mail címre, ha akarja hogy szerepeljen a bannerban. Jah e-mail: [email protected] majd én megcsinálom :)))
  • Cicero
    Figy, jók lennének ekkora méretben, csak úgy csináld meg, hogy kettő részből álljon. Első mutatja a macskákat (az összeset, és fórumozóként egy macsekot) és elhomályosodna (vagy valami más stílussal), tök mind1, a macsekok a háttérben maradnának és bazinagy betűkkel ki lenne írva: "Macskáink" Jah, a hátteret meg jobbra varázsolni, és árnyékot adni neki :)
  • Cicero
    Eheh.. figyeld meg mondjuk az Egyszavas Történet topikot, annak is nagy a logója, de ha többször mész be, beteszi a böngésződ a chace-be és vinyóról nyitja meg! Egyébként is, nemhiszem, hogy sokan nyomnák 54kb/s-es modemmel! Akkor meg mi a baj? A flash még többet foglal, és plugint is kell telepíteni...
  • KTC
    mondjuk a nagyon pocsék felvételek gazdáit meg lehetne kérni, hogy rakjanak be jobb felvételt ha szeretnének fent lenni, ill. ha valaki ismer flash készítőt...:))
  • CSOCSO
    animált gifet épp tudnék csinálni de az nagyon nagy méretű lenne azt mondják az okosok, meg nem is lenne olyan szép és jó:)

nekem is ez a bajom... nagy meretu lenne es nem ilyen minosegu...

amugy elnezest azoktol akik kimaradtak... mondjuk igy is jo nagy banner lett es ennel kisebbre mar nem akartam osszetolni szegeny macskak fejet...szal ez is valami... 14 macsek...

sajnos mindenkit nemtok belezsufolni...
    es most nem akarok szemelteskedni de akiknek nagyon pocsek minosegu fenykepeik vannak azokat nem akartam a bannerbe tenni..soooorryyy...
  • KTC
    flash-animáció kéne és akkor mindegyik macs felkerülhetne, de ahhoz anyagot kéne gyüjteni, hogy ki melyik képét szeretné felrakni, ill keresni valakit aki ért a flash készítéshez:)
    animált gifet épp tudnék csinálni de az nagyon nagy méretű lenne azt mondják az okosok, meg nem is lenne olyan szép és jó:)
  • Cicero
    És milyen jó ötlet!
  • Crazygirl
    csocso? csak profilos kepet tettel be a banner-be?
  • gabber_saviola
    az enyém sincs
  • Aspyrin
    well, egész jó
  • Crazygirl
    de az enyem nincs...
  • KTC
    nahát az én macsom is rajta van!:DDD
    pont ezt a "fogfájós" képet kellett berakni róla?!:DDDD

amúgy jó lett, de mivel vannak gazdik, ill macskák akik kimaradtak ezért az animált mindenki számára jobb lenne, sőt a macska mellé a nevét sőt a gazdiét is fel lehetne tüntetni (csak 1 ötlet)
  • Cicero
    Jaja... Egyébként a fenti sorban, balról a 6. is az én macskám, azt szedjétek ki, mert az már nincs is meg ;)
  • Mhosah Myth
    A mi macskáink is kimaradtak neked meg kettő is bent van... Nem jó ez így. Legyen GIf-es és akkor minden macs belefér...
  • z0ty #1104
    is.
  • NST Agica
    hmmm. gonosz:(
  • Cicero
    Bruhahahaaa :D:D:Dd
  • NST Agica
    persze, mert neked ket macskad is benne van:(((( (amugy tenyleg jo, csak nem teljes0
  • Cicero
    Jó ez így!
  • CattiBrie
    vagy mindenki csináljon egy saját gifet az adott méretben.... amin csak a asját macs-ai vannak..

asztán azokat animájjuk :))
  • Cicero
    Nagyon jó a banner, köszi :D Nekem kettő macskám is van benne :PPP
  • gabber_saviola
    szeretném én is a gif macsekot
  • NST Agica
    Az jo lenne, mert sajna igy nem fer bele minden cicc, az enyem is kimaradt:(

• CattiBrie
    mi lenne ha gif lenne a logó???

és akkor rotálhatna minden macs :))
  • Big Daddy
  • gabber_saviola
    zenyimé is kimaradt :(
  • Punker
    Myth/Bade macskái kimaradtak.
  • CattiBrie
  • DJ RX7
  • CSOCSO
    valakit talaljatok aki felteszi a bannert pls
  • CSOCSO

remelem jo lesz:)
  • CSOCSO
    nah keeeesz van:)

a ti macskaitokat raktam be:

cicero

big daddy

csicsa

Ftranx

Gorvik

CattiBrie

Aspyrin

Riviera

PeeTeR

Pasquale

Shaba23

KTC

ThePartyFace

dashed

MINUSZ EGY!!!! fogalmam sincs kiet de aszem a felsorolt gazdik macskaik kozul sajna egyet mar nem birtam bezsufolni.. millio bocsanat erte!
  • CSOCSO
    nah most ulok neki a bannernak.. kicsi tnagyobb lesz mint rx7ese.. mert sok macskat kell belegyomoszolnom:(
  • CSOCSO
    :D