1172
-
#48 Nezegetve ezeket a videokat, nekem ugy tunik, a katonak visszamehetnenek a loveszetre, mert kb 100 lovesbol egy se talalja el az ellenfelet.... Csak a 203-astol doglik az opfor??? -
#47 Sztem ez részben a készítők hibája, mert semmi hírt, képeket nem nyomatnak. Hál' Istennek most itt vannak legalább ezek a videók. -
#46 Kösz, nagyon faja, kár, hogy a jobb minűségűek fizetősek. -
Corey #45 waa de pang ez a topic pedig itt vmi eszméletlen jó készül.. remélem az is lesz -
#44 5 új videó! -
#43 Jaja, semmi hírezés nincs sajnos, de remélem gizda kis multyplayere lesz, mert akkor lehet ám -
#42 Ja, és csak a BOX-os verzió minűségét tükrözik - és az is már egy éves. Remélhetőleg PC-re még szebb lesz. A fejlesztőcsapat meg nem nagyon reklámozza a gamet, sztem legalábbis semmi visszhangja nincs. -
#41 Gecijó ez a trailer! -
#40 Tudom csak, hogy feldobjam, mert írtam új cikket, de azt senki sem kommentálta, így hátha vki észreveszi. Egyébként meg új kép nemigen van. -
#39 Ezer éves kép... -
#38 -
#37 Hunters, bocs. -
#36 FSW cikk a Huntes-en!!! -
#35 LAS-be -
#34 ON -
#33 off -
#32 Up! -
#31 CoD-ozik mostanaban... -
Árnyvadász #30 Következő Gamestarban már leírás lesz róla, tehát jövő hónapban ez is kint lesz. Ez jó hír! Nektek legalábbis. -
#29 Azta, múvi nagyon rulZ!!! -
#28 Meier! MI van veled??Mar nocse AAO?? -
#27 Megnéztem a videót tényleg nagyon kira lesz a game csak el ne rontsák!!! -
#26 A videóból sem és remélhetőleg azóta csiszoltak rajta a fiúk egy kicsit. Hatalmas feelingje van a videónak és sokat segíthet az AA játékosok taktikai érzékének a fejlesztésében is!
-
#25 képekből ítélve nem elképzelhetetlen -
#24 Sztem hatalmasat fog ütni! -
#23 szeptemberben jön pc-re. elvileg -
#22 Ellehet majd vele ütni az idöt! -
Caponee #21 Jol tudod.De azert kinyomjak pc-re is gondolom pár hónapos késéssel. -
#20 ez nem az a játék, amit eredetileg xboxra terveztek? -
#19 Mikor jelenik meg a játék? -
#18 Full Spectrum Warrior INGÉM múvi
aki még nem nézte meg az mindenképpen szedje, mert sztem nagyon rendben van. Jó lenne egy ilyen map aao-ban....
movie -
#17 en nem ugy latom, hoyg lenne benne fps. csak utasitasokat osztogatunk a csapatoknak. habar nagyon kiralynak nez ki igy is. -
skristof #16 én csak példát mondtam, nem azt, h csak a swat-ben ilyen a játékmenet... de mind1 -
Inquisitor #15 Hát azért a Ghost recon-ban vagy a Raven Shield-ben is ilyesmi a játékmenet. -
skristof #14 halee!
en ugy toom, hogy nem full fps leszz... olyan taktikai fps, mint a swat pl, mert mi leszünk a góré, és mi irányítjuk majd az alpha meg a bravo csapatot... én legalábbis igy toom
mondjuk ez nem jelenti azt, h mi egyet sem fogunk lőni :))
mindenesetre sztem naon nagy gém lessz, a video is kurvajoo -
#13 Lődözések, izgalmas akciók, vér, izgalmas akciók, lődözések! Meg minden!
-
radical #11 Lesz ennek multija? -
radical #10 Jó lesz ez. Én tuti kipróbálom. -
#9 Tudom, hogy a video vegen ott van a PC CD-ROM felirat is.
En arra a szóhasználatra utaltam (...mind x-boxos verzió de gondolom hasonló lesz (ha lesz) PC-n is) amiből arra következtettem, hogy esetleg Meier hallott valamit amiért nem lesz talán PC-s verzió. -
Inquisitor #7 Megnézte tán a videot??? :)
Ott van a video végén, hogy 2004-ben X-BOX-re ÉS PC-re.
Egyébként a hadseregnek fejlesztett, a katonák szórakoztatására (???) készített program lite verziója a hüle civileknek ...