1172
-
Caponee #132 Tökéletesen egyet értek veled.A negyedik vagy ötödik pálya utan adtam fel addig reménykedtem hogy hátha lesz egy kis fordulat de nem lett.Mikor is nem tudtam leszedni egy ablakbol ki bambulo szomit ami kb 5 méterre volt a fedezékben lévő katonáimtol.2 soldier oda lett mert képtelenek voltak eltalálni persze a szomi osztotta az észt rendesen. -
#131 Mondjuk azé kipróbálom -
#130 "híroik kúl amerikai szoldzsör ugatás"
Ez tetszik nagyon LOL -
#129 Komolyan az. Az emberek tudnak vagy 4-5 féle dolgot csinálni, amit már a tutorial pályán az unalomig ismételsz, utána meg végig ez megy. (Egy primitívebb logikai játéknak felel meg, a feszültség, akció nulla).
Közben csimmbummpuffpuffratatata meg híroik kúl amerikai szoldzsör ugatás.
Huááááááá!! Akarom mondani broáfffff!
Tényleg nagyon tré játék na. Inkább nyomjátok az UFO-t vagy a Jagged Alliance-et, azok komolyabbak. =) -
#128 kusss%!!!!!! :D -
#127 Ritka unalmas egy játék. =) -
#126 updatere éhes a nép -
#125 Szeptemberben lesz PC-n???????
VÁÁÁÁ kár ,hogy akkor lesz suli is -
#124 Így van. :D -
#123 hmmm, asszem csak zikszbokszra jelent meg, pc-re szeptembert írnak a gamespoton -
#122 vmi 12 éves pupák ír az 576-ra biztos, és asse tudja mi van csak rizsa rizsa rizsa -
#121 -
#120 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :D -
#119 ezt nem értem
Full Spectrum Warrior folytatás?
Multiplatform - 2004-06-15 17:13:00
A Pandemic fejlesztette Full Spectrum Warrior ugyan még csak a napokban került a boltokba, a THQ-nál azonban már az esetleges folytatáson agyalnak a pozitív visszajelzések okán felbuzdulva. A tervekrõl a mai napon Brian Farrell egy üzleti megbeszelés apropóján ejtett szót, s hangsúlyozta az FSW-ben rejlõ további potenciál fontosságát, melyet a jövõben is kamatoztatni kívánnak. Ergo nagyon úgy fest a dolog, hogy lesz második rész is.
info: 576 Online
nadeholagame? -
#118 2004 09 -
#117 pc-re mikor lesz? -
#116 hírz? -
#115 Majd mikor már kijött PC-re, akkor tud itt a nagyobb réteg hozzászólni! -
Caponee #114 Tudja valaki mit kell csinalni a 4. trening pályán? Fedeznem kene az alfa csapatot de a bravo meg se mozdul pedig oda kéne menni dzsip mellé . -
#113 Az engem nem izgat. :D
-
#112 Megjelent!!! (X-BOX) -
#111 Fainok!!! :D -
#110 jönnek :D -
#109 A Tactical Playbook nevezetű videócsomag második része is ott figyel a Huntersen. -
#108 Na latod. Duplan megerdemli :) -
#107 Én is hiába töltöttem le.. -
#106 Mi az, hogy no problem? Hiaba toltottem le (raadasul rosszabb a minosege is) Legalabb kuldjuk el a virtualis sarokba a virtualis kukoricara terdepelni -
#105 No Problem. :D -
Corey #104 wow.. ezesetben én kérek elnézést, nekem sem lehetnek mindentlátó szemeim:P -
#103 jó, reggel volt, alig láttam... :D -
#102 Így is van, köszönöm a helyesbítést. A pontos cím - www.hunters.hu. Az elsődleges hírforrás mi vagyunk! ;) -
#101 Ez csak a Harwirednek és a Gamestarnak új... :D -
#100 Ezt már láthattuk a hunter.hu-n.... -
Corey #99 nm, engem is érdekel a stuff, hát teszem a dolgom;) -
#98 -
Corey #97 Nyú tréler -
#96 hírekre éhes vagyok! :) -
#95 Már úgyértem, hogy jó volt ez is, csak nem volt elég hatásos. Nem éreztem úgy, hogy mindenáron meg akarom venni :) -
#94 Nem rossz, de én egy picit jobbat vártam. -
#93 Most megnéztem inkább altatónak! :)
Aha, tényleg feltuningolták az előzőt, de nagyon feelinges lett! :) Már nagyon várom!