26
-
Drizzthsz #26 A PIV-et is várták, mint a messiást! Mert az Athlon igencsak elhúzott akkoriban az Inteltől! -
#23 magamra gondolok-e? szoktam maganra gondoni, de te ha "olyan hülyék tudnak lenni egyesek..."-re gondolsz, hogy akkor gondoltam e magamra, akkor azt nem rád gondoltam, mert te hülyébb vagy az átlagnál is, de az eredet sem magamra gondoltam gyk. -
#16 magadra gondolsz? -
#15 http://www.terminal.hu/newsread.php?id=25201306033908
... ehh -
#14 na igen.. mert már az Intel nem fog procit gyártani és fejleszteni.. megálltak a 3,2es 800as FSBs CPUnál és kész... nekik ez az utolsó termék... HÁT NEM!
olyan hülyék tudnak lenni egyesek... -
Zro #13 Nem látott véletlenül valaki valahol egy x86-64 vs IA64 tesztet ? Igaz a Xeon ellenfeléül szánták , de azért kíváncsi lennék ebben a kategóriában is hogy szerepel. -
#9 én inkább magát a procit várom mert itt még nem is lehet kapni! -
#8 Leírni? Én? Ugyan már! Egyszerűen csak meg fogja találni a saját kis helyét - piaci szegmensét - és kész. Viszont a beharangozott áttörésből nem lesz(lett) semmi. -
#5 Ezért kapsz egy pirospontot! Ugyan ezt akartam mondani!!! -
#4 Remek, hogy idiótának tartasz. Én inkább nem írom le, hogy én minek téged...
Hogy indult a P4? Szarul. Várták, mint a messiást? NEM!
Hogy indul az Opteron? Szarul. Várták, mint a messiást? IGEN! -
#2 Hát ha szépen lassan fogja meghódítani, akkor nem fogja meghódítani. Ezt a procit úgy harangozták be, hogy forradalmi és áttörő. Ehhez képest nem történt eddig szinte semmi. Kíváncsian várjuk a jövőt!