Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WizArts
Na igen....ezt ma ki is próbálom. Én azon néztem amin játszom. Mindkettõt 1024*768.

arty
lehet h nektek/nekünk más fear és más farcry verzionk van 😄 nem eleht h Ti 1024ben nézitek? mert nekem ezek a különbségek 1280ban jönnek elõ... hihetetlen, h a fear 1024 -> 1280 váltástól fps/2 lesz 😞 FC meg lehet h jobban cpu limites, ezért ott nem zuhan akkorát még 1280tól sem ...

bár, ha valakinek a 128 megás 6600gt-n a doom3 ultrahájon perfektnek hat, akkor azért sokmindent megértek 😊 (igen, nekem is volt 6600GT)

Forza.

andriska
^^

WizArts
<#worship> Szívembõl szóltál ....

andriska
Ném akarod abbafejezní az okoskodást? htx py

WizArts
Bocs, de nagyon felba**tad az agyam. (hmm. van ilyenem?)<#banplz>

WizArts
OFF:

És csatlakozom Lac-coo-hoz ill. Techno-hoz. A Fear igenis gyorsabban fut az FC-nél aztán mondhatsz bármit Natural nem fogsz tudni meggyõzni engem sem. Ebben hajthatatlan vagyok.
Az, hogy a FEAR nem indul ....ehhez is tudnék hozzászólni. De lehet ha visszaolvasol a topikjában észreveszed, hogy már a béta bétáját is toltuk Technoval....
Na meg a FEAR szépen fut "kis" gépen is ha bekapcsolják a DX8.1-es kompatibilitást, de amilyen lámák vannak ott azt se tudják hol keressék. Sok arra sem képes, hogy megnézze az FAQ-t. Nem kellene a sok sz**os video codeket meg a tö**öm tudja warezos hóbelebancot a gépre rakni és lám,........ nekem is gond nélkül megy. És barátaimnak is a tört, de õk tudják mit és hova kell tenni a gamiban.

FPS? 40-50 alatt úgy szétesik a kép, hogy játszhatatlan. Akkor ha 15-20 de optimalizállva van akkor nem szaggat?
ON:

Hmmm kihagytam vmit?

lac coo
LOL...
Legyen ..😄DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Natural
legyen Neked igazad

Hardware-be legyél maximalista - jó konfigot nem kell húzni:)))

lac coo
Na most már akkor nem iagzán értem mit akarsz mondani 😄DDD

FEAR több FPS-el megy nálunk mint FC , megkozkáztatom szebb grafikával......
Ennyi.....

Natural
te okos 2 giga geil ram van a gépben. meg nézd már meg a fear topicot ahol másnak se indul el az eredeti lemez a frissítés után csak crackal. ne akard már hardware-sen megmagyarázbi a feart. néztük amd-én, p4-en, minden konfigon optimalizálatlan, úgyhogy Te ne az fps-t nézd, hanem azt hogy mennyire játszható az a játék

I love Techno
jah meg nem árt ha van a gépben ugy 1-1,5 giga ram minimum😊

I love Techno
crack hátán crack? te mirõl beszélsz én az eredeti F.E.A.R.-remel semit nem csináltam csak simán felraktam rá az 1.02 es patch és simán jácom minden probléma nélkül multit is meg singl-t is és tökéletesen fut egy 6600gt-ével médium high beálításal árnyék meg mindenel 1024 x 768 ban... 2600+ os procival... (lehet meg kéne nézni mit vettél vagy hogy nem e huztál tul vmit ha ténleg azal a configal szarul fut😊

I love Techno
15-25 fps x800proval? lol? nekem mikor normális alaplapom meg procim volt a 6600gt-ém elvitte tökéletesen F.E.A.R.(médium , high) Doom3 (ultrahigh grafon) meg far cry-t is high ultra high-on (mindhárom játékot minimum 30 fps-el bár mere jártam a pályákon (élsimítások nélkül) , átlag olyan 50-60 fps volt)

I love Techno
most nincs vmi jo gépem és F.E.A.R. egész single meg multipályák is mind jobban futnak látványosan far cry nál (far cry max 10 fps-el megy most , F.E.A.R.-meg 20-50 között ugy hogy far cry totál low 800x600 F.E.A.R. meg mediumon 1024-ben... kb enyit tesz hogy egyik játék nagyteres a másik meg nem....)

Natural
pl?

andriska
Igen,maradandót alkotott a FEAR..........

Natural
a farcry nem is játéknak indult, de fele hardware igénnyel viszont elmegy mint a fear

lac coo
Szerintem azért is mert FC közismerten zabálja a procit, fear meg inkább videokarira támaszkodik...A procim meg csak egy 3000p4.

lac coo
Mindkettõ fullon , simitásokkal, a FEAR több FPS.

Natural
de mi gyorsabb?

lac coo
Speciel nálam is gyorsabb a FEAR mint az FC.
Talán mert sokkal nagyobbak a terek😄

Natural
mirõl beszélsz jóbaraát? lassabb a farcry mint a fear? maradandót alkotott a fear? 3800+ és 6800gt mellett tetû lassú a fear, és crack hátán crak még a gyári lemezhez is. szerintem kicsit gondold át

arty
hogy az FC lassabb lenne, mint a FEAR ?? milyen géped van?

és melyik fear pályán? mert nekem az x800pron is 1024ben nem maxon van ahol leesik 15-25fps-re, az FC még a 9800promon sem esett le ennyire 😞

Forza.

I love Techno
sztem már simán beleesik a 2 éves kategóriába (max 1-2 honap ide vagy oda) a két játék grafikáját meg nem igazán lehet öszehasonlítani mivel igen csak más jellegre épülnek pl a F.E.A.R-ben meg kell csak nézni folyosók csempék üvegek grafikályát a fényhatásokat stb... vagy az effekteket a lövések nyomait a falban a hordókban a lepotyogó vakolat után maradt krátereket a falban a F.E.A.R. sztem erreépített és ebben alkotott sztem maradandót , a far cry meg a gyönyörû szép tengerpartokkal tengerekel élõnövényzettel (szal mindkét játéknak megvannak az erõsségei , és a far cry sztem jóval lassabb mint a F.E.A.R. és ez fõleg a hatalmaskültereinek köszömhetõ nem csak a grafikályának szerintem mikor benti térben mentem nekem kb ugy 3-4 szer nagyobb fps-el ment<#email>)

arty
a hl2 vize eddig etalon, sztem ezen ne vitázzunk 😊 összességében még mindig az FC a legszebb, pedig csomo dolog (hdr) csak utolag lett beletákolva ...

mig 6600GT-m volt, megnéztem a HDR-t, nappal nagyon tetszett! utána olyan egyszerünek hatott minden, mintha valami 1996os 3dfx-es játékkal nyomnám 😊 de vissza lehet szokni - tapasztalat 😄

Forza.

WizArts
Ehhez a peccshez nem kell 64bites oprendszer? Az nélkül is kiegészíti a plusszokkal a gamit?

WizArts
Thx. De az annya pi**ájáért nem elég még mindíg egy 6800GT amikor már 2 éves gamiról beszélünk....mer ugye 2004-es

ATI: Sztem pont fordítva de most már csak azért is megnézem a HL2-õt ezen a karin. Kíváncsivá tetté.. 😊

Jaja, magyarítás....érdekelne engem is...és szinkronos...hmmm nehezen tudom elképzelni, hogy van és nem tudunk róla...

Atisz
Elárulom hogy pont a Half Life 2 reálisabb. Az a rész amikor a víz alól nézted amint módosított kommandós barátaink égõ hordókat dobálnak a vízbe, hihetetlen jól nézett ki. Itt a Farcry-ban nagyon plasztikus, higanyszerû a víz. Ráadásul ismétlõdik a hullámzás.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Esetleg elárulnád honnan lehetne ezt a magyarítást beszerezni?

Next PC upgrade: 2022

64biten még nem probáltam.. mert mikor felraktam oda az FC-t 9200es volt a gépbe.. el is indult 64bites extrákkakal.. 😄 kb sima sárga volt a homokos tengerpart.. de a víz hullámok szélei a partnál.. 😄😄 LOL, mellesleg a 32biten nekem a guru3D -rõlletöltött patchel se sikerült élsimítással beüzemelni a HDR-t. ilyen tök bugos volt eltünt a fél pálya.. 😄

lac coo
De végig szinkronos ? <#wilting>

nekem megvan a magyarosítás és még az introban is magyarul szövegelnek (szinkronnal)
lac coo
Az hogy régi nem jelenti azt hogy gyorsan is fog menni 😄DD
Nézd meg pl.: a Brothers in arms-ot !
Ronda mint a bûn , cserébe viszont lassabban megy mint HL2 😄DDDD

Hat farcry nem 2 eves meg, plusz javitgattak rajta eztazt idokozben. A fearnek meg gyengebb grafja van szvsz, es joval lassabb is. Nem ismered a regi magyar kozmondast, amit meg a nagyapamtol hallottam: "8xAA mellett ne varj foldhozdongolo frameratet" ? 😊
Hasznalja valaki a 64 bites patchet?

Mukodik szepen, nagyon latvanyos a megnovelt latotav.. De a hdr parancsokra nem reagal. Ez a 64 bites valtozat az 1.32 -es verzios farcrybol keszult. Abban nem mukszik ez?
WizArts
Elvileg 0.00001 - mehet 11-ig. A furi az volt még, hogy a lent említett beállítások mellett is recés a fegyver széle.....

így pl kiprobáltam a hdrlevel-t 0,5re rakod és tök faszás lesz, már nincsenek túl fényesek..

I love Techno
ennyit jelentenek a kinti terek gondolom , nekem a F.E.A.R multi is singl is médiumon fut teljesen jáchatóan olyan 25-40 fps körül (csak a nagy külterû mapokon esik be de ott is lelehet lõni az embereket<#whatever><#vigyor>) , a far cry multi 5-10 fps-el (akkor is ha mindent leveszek low-ra még felbontást is ....)(nem túl erõs most a géphátterem😞<#whatever><#vigyor>
, Nekem azért a hdr bejött igaz nem sokat jácottam vele de szerintem azért eléggé érdekes sok helyen elég jól közelítik a valóságot ezek a picit vakító efektek persze sokhelyen túlzásba estek szerintem is(1 esnél nagyobbat én meg sem néztem az is talán néhol túl fényes volt sõt <#lookaround>)

bin32-ben a helye.

WizArts
Jó kérdés, nálam egy ilyen file sincs. A nevébõl ítélve vmilyen ati vga illesztõ egy darbja.

varga peti
HI!Van egy kardinális problémám:nem indul a játék mert valami MSVCP.DLL" hiányzik,azt ugyan letöltöttem ,de hova kell beilleszteni?

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

WizArts
Igen. Kicsit élesebbek, rikítóbbak, teltebbek színben a textúrák, de ezt a paradise render móddal is majdhogynem eléred. Meg ott a többi, cold, stb....van asszem 4-5. A cartoon sztem egyenesen szar, de érdekes. 😊
De a HDR nem fogja annyira a vasat, mint gondoltam. 5-10% fps-t vesz le belõle csak. Mondjuk full grafon 1024/768 8xAA 4xAF Very High all, Water Ultra High, már HDR-rel súrolja a 25 fps-t nálam. 😞 De miért?
Fulll Grafon a FEAR, ami mai játéknak mondható 30-250 fpst produkál. Az átlag 100 körül. Akkr egy 2 éves gami miért 25-40 fps?
A 2005-ös 3Dmark 4900 pont a gépen a 6800GT-vel. Meghúva 5100-5200. Pici gépe ugyanez, de 6600GT-vel. Neki 4400 körül adott.

A Far Cry miért csak ennyivel karistol...?

PyRex
6600GT-n mondjuk amúgy sem túl egészséges, ha bekapcsolom 😊 De mivel így néz ki, nem is hiányzik. 1-2 helyen dobja fel csak a látványt, a többi helyen szvsz tök valótlan...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

I love Techno
azért nappal is érdemes megnézned a vizet szerintem lenyûgözõ mind a víz mind a partok élõnövények grafikája persze minél jobb grafon (ugye a hl2 az egy más helyszinen jáccódik és a két játék vize szerintem ugyan olyan élethû csak ugye a far cry az egy gyönyõrüszép tiszta környezetben jáccódik és a viz is szerintem ahoz méltón van megalkotva , a hl2 meg egy nyomorban élõ koszos várost jelenít meg legtöbb helyen ahol sok helyen mindenféle szenyezõ anyag van és többségben csatorna vizet lát az ember (persze van ott is tenger de az is ugyan ezt a hangulatot jelképezi)

WizArts
és ezek a képek 0.5-ös hdr-el voltak csinállva. Bazz a 4-est már ki sem próbálltam. A 2esnél ha a lámpát bekapcsolod semmit se látsz már abból ami elõtted van....az elsõ kettõ hdr nélkül a többi az alatt lett csinállva. aztán lehet világos pályán mást mutat. azt majd késõbb.

pont azért.mert "parasztvakítás" az egész hdr szerintem...

http://thenamelessphoto.com/

PyRex
De ez milyen gagyi már? Éjszaka a felhõk miért vakítanak el? Na ezért utálom a HDR-t... 😞

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

WizArts
sztem ez reálisabb. Ez nekem jobban bejön. Igaz, amikor a HL2-õt pörgettem, még csak 5900-as karim volt....

Atisz
Háát nem tudom. Nekem a Half Life 2-ben lévõ vízfelület még mindig jobban tetszik...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.