Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár, ha valakinek a 128 megás 6600gt-n a doom3 ultrahájon perfektnek hat, akkor azért sokmindent megértek 😊 (igen, nekem is volt 6600GT)
Forza.
És csatlakozom Lac-coo-hoz ill. Techno-hoz. A Fear igenis gyorsabban fut az FC-nél aztán mondhatsz bármit Natural nem fogsz tudni meggyõzni engem sem. Ebben hajthatatlan vagyok.
Az, hogy a FEAR nem indul ....ehhez is tudnék hozzászólni. De lehet ha visszaolvasol a topikjában észreveszed, hogy már a béta bétáját is toltuk Technoval....
Na meg a FEAR szépen fut "kis" gépen is ha bekapcsolják a DX8.1-es kompatibilitást, de amilyen lámák vannak ott azt se tudják hol keressék. Sok arra sem képes, hogy megnézze az FAQ-t. Nem kellene a sok sz**os video codeket meg a tö**öm tudja warezos hóbelebancot a gépre rakni és lám,........ nekem is gond nélkül megy. És barátaimnak is a tört, de õk tudják mit és hova kell tenni a gamiban.
FPS? 40-50 alatt úgy szétesik a kép, hogy játszhatatlan. Akkor ha 15-20 de optimalizállva van akkor nem szaggat?
ON:
Hmmm kihagytam vmit?
FEAR több FPS-el megy nálunk mint FC , megkozkáztatom szebb grafikával......
Ennyi.....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hardware-be legyél maximalista - jó konfigot nem kell húzni:)))
Talán mert sokkal nagyobbak a terek😄
és melyik fear pályán? mert nekem az x800pron is 1024ben nem maxon van ahol leesik 15-25fps-re, az FC még a 9800promon sem esett le ennyire 😞
Forza.
mig 6600GT-m volt, megnéztem a HDR-t, nappal nagyon tetszett! utána olyan egyszerünek hatott minden, mintha valami 1996os 3dfx-es játékkal nyomnám 😊 de vissza lehet szokni - tapasztalat 😄
Forza.
ATI: Sztem pont fordítva de most már csak azért is megnézem a HL2-õt ezen a karin. Kíváncsivá tetté.. 😊
Jaja, magyarítás....érdekelne engem is...és szinkronos...hmmm nehezen tudom elképzelni, hogy van és nem tudunk róla...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nézd meg pl.: a Brothers in arms-ot !
Ronda mint a bûn , cserébe viszont lassabban megy mint HL2 😄DDDD
Mukodik szepen, nagyon latvanyos a megnovelt latotav.. De a hdr parancsokra nem reagal. Ez a 64 bites valtozat az 1.32 -es verzios farcrybol keszult. Abban nem mukszik ez?
, Nekem azért a hdr bejött igaz nem sokat jácottam vele de szerintem azért eléggé érdekes sok helyen elég jól közelítik a valóságot ezek a picit vakító efektek persze sokhelyen túlzásba estek szerintem is(1 esnél nagyobbat én meg sem néztem az is talán néhol túl fényes volt sõt <#lookaround>#lookaround>)
c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...
De a HDR nem fogja annyira a vasat, mint gondoltam. 5-10% fps-t vesz le belõle csak. Mondjuk full grafon 1024/768 8xAA 4xAF Very High all, Water Ultra High, már HDR-rel súrolja a 25 fps-t nálam. 😞 De miért?
Fulll Grafon a FEAR, ami mai játéknak mondható 30-250 fpst produkál. Az átlag 100 körül. Akkr egy 2 éves gami miért 25-40 fps?
A 2005-ös 3Dmark 4900 pont a gépen a 6800GT-vel. Meghúva 5100-5200. Pici gépe ugyanez, de 6600GT-vel. Neki 4400 körül adott.
A Far Cry miért csak ennyivel karistol...?
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
http://thenamelessphoto.com/
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |