24504
-
#21587 Megvan a hiba. freemail-os címre nem jön meg az e-mail. Most már megy. :-)
powee
-
#21586 Hát én megpróbáltam a signup-ot, de nem kaptam e-mail-ben semmit. Így meg nem tudok belépni. A google.com-ot is próbáltam, de nem találtam meg. Ha ezeket nem próbáltam volna ki, akkor nem kérdeztem volna itt.
Thx.
powee -
#21585 Egy amcsi kupára készült. Nem nagy szám, pár jobb pálya van, de semmi nagy alkotás...
powee: simán signup a belépésnél és kész... amúgy meg google.com =) -
Stalker #21584 american map pack? még nem is hallottam róla :o -
#21583 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a American Map Pack-ot honnan tudnám leszedni? A http://www.farcry-maps.com/ -on megtaláltam, de nem tudok regisztrálni.
Thx.
powee -
#21582 Köszi all! :D -
#21581 LOOOOOOOL :)
Csatlakozom: bsz! :) -
#21580 És a János az biztos?
Boldog SZülinapot! -
#21579 Lemaradva....de azért BSZ JÁNOS !!!4 -
Stalker #21578 BSZ ZSÁNÓ!!!11 -
#21577 Köszönöm szépen. :) -
CUCLI #21576 jaja. BSZ jani :) -
#21575 Ability-nek ( vagy mittomén most hogy hívják ) boldog szülinapot kívánok !
Ja... És csalók márpedig vannak ....! :)))))))))))9 -
#21574 Hali!
Nem megy fel a patch... 1.1 re akarom 1.3 at de mikor meg kell adni az elérési útvonalat akkor nextre kattintva semmi nem történik. Lehet h a tört verzió miatt? Ha igen akkor úgyis terveztem a megvételét, mert mostmár olcsóért adják. -
#21573 Peccs is lehet, vagy vga driver. milyen a karid? (és a konfigod?) -
#21572 Itt van amit keresel. És tedd fel 1.33 ig a peccseket különben nem látod a szervereket. (az 1.32őt nem muszáj) a god modot nem tom. vmi konzolos izé lehet, vagy a system.cfg-ben vmi amit állítani lehet. de majd valaki aki jobban vágja...... -
#21571 ja és hogy lehet multizni? Régen volt valami file amivel lehetett a játékon belül pár cdkulcsmentes servert találni! valaki tudja hogy? még az allseeingeye-ben is cdkulcs para van! -
#21570 Halli! Két kérdésem lenne! Fennvan a játék és az 1.3peccs! hogy lehet godmódot bekaccsolni és hol lehet hozzá modokat találni? mer az a -DEVMODE őrület müxik csak ép a godmód része nem! -
#21569 Csá.Kibaszott szar a videókártyám de elindul a játék,csakhogy minden szép és jó csak a föld fekete a víz meg piros.A játék egyáltalán nem szaggat és nem is lassú.Butítva sincs.Egy patch megoldaná?Valaki segítsen.És ne röhögjetek -
#21568 Ja, ja én is gondolom! Nagyon nehéz a kezdet ennél a gémnél, de utána faxán lehet ráérezni, csak nekem nagyon sok időbe tellett+türelmetlen típus vok. De ha úgy nézzük, akkor minden gémben meglehet találni a szépet.
-
imotep33 #21567 hi mindenki
ha esetleg valaki szervez farcry lanpartyt,vagy csak tud rolla,hogy lesz valahol,akkor engem ne hadjatok ki!!
msnem: [email protected]
far cry forewer -
#21566 Auchan, Tesco, Metro...most láttam kb egy pár hete 1100ft-ért a metro-ba -
#21565 Na ja a mutánsok nagyot ütnek ha közel kerülnek... -
#21564 Nekem meg pont az a bajom, hogy ha én kapok be valamit, akkor két-három találat, és már fexem is, de ha csak az alapszörny is megtámad, a full tárat bele kell ürítenem egy géppityóból O_o -
#21563 Hát a rakétavető az tényleg rendkívül imba, ez igaz. Már-már quake effekt, ahol mindenki csak és kizárólag raksival futkosott... -
#21562 Na az jó kérdés.
@bárányka: ha 3Cd-s verziód van, és nincs a helyén amit mondtam, akkor szerezd be a DVD-s verziót. Nem hiszem, hogy külön le lehet tölteni. Esetleg itt nézz körül: http://www.crymod.com -
#21561 De a 3 CD-s verzió is tartalmazza ? -
Stalker #21560 téged még mindig nem öntött el a Tisza? :D ;P -
#21559 Én pont ellenkezőleg látom. Inkább túl pontosan lőnek a fegyverek, ill. kevés golyóval meg lehet ölni másokat. Itt van pl a nagypapi. Mindenki azzal játszik multiba, mert dúrván nagy a sebzése, és már hihetetlenül pontos. Maga a multi amúgy tényleg gyér, de inkább a netkód miatt... a fegyverek a legkevesebb. :D
@báranyka: FarCry főmappájában találtod az Editor.cmd-t. Nem kell külön letölteni, alapból tartalmazza a játék, s ezzel a parancsikonnal tudod indítani... -
báranyka #21558 honnan tudom letölteni a map editort ingyen?? -
#21557 -
#21556 Ffxi védelmében annyit szeretnék leszögezni, hogy az FC tényleg para játék (főleg hogy ezt nem is a legnehezebb, hanem csak a 2 legnehezebb szinten nyomtam).
Én aki anno az Unreal-t, HL-t, HL2-t hardon végignyomtam, néha bizony megizzadtam a Farcry-jal. Kicsit túlságosan is realisztikusra sikeredett, minden fegyver össze-vissza rángat mint a hülye, meg hogy 29 mellkasi találat 1 fejlövéssel egyenlő...nahát loál. Az is zavaró hogy az egerentyűt 2 skálán kell beállítani. El kell vonatkoztatni a hagyományos, ha úgy tetszik "normális" FPS-ektől és akkor 3-4 pálya után ráérzel a játék ízére. A multiplayer rész épp az említett okok miatt kissé blődlis, dehát az FC inkább single playerre kihegyezett. A grafika és a hangulat 10/10, mindenképp végig kell tolni.
U.i: gyorsmentés azért megvan, ugye? -
#21555 Off: Természetesen apás szülés volt. Csodálatos érzés volt látni ahogy előbújik a baba. :) Még csodálatosabb volt a kezemben tartani. :) -
-
#21553 Nem tom :)))
Kérdezd tőle a H!C topikban... -
#21552 Ahogy az előbb is írták a célt a pulzáló türkiz pont jelzi. Én is a dzsungelt javaslom. Azon át közelíts. Binocularral mérd be az ellent majd szépen fedezékből osszad nekik az áldást. Mehetsz hammyval is, annak szintén van rakétája és nem inog! A többi rád van bízva. -
#21551 Gratulaaaaa! Bár Marhát csak hírből ismerem.
És apás szülés volt? -
#21550 az fc-t az automexnél is meg lehet rendelni......viszont nem tudom van-e....itt a direkt link a rendeléshez -
Stalker #21549 peccs -
#21548 Hi!
Nekem az a gondom, hogy a gépemen(6600GT van benne) nem fut DirectX9ben játék.Már újratelepítettem mindent és legújabb 84.20as driver van fenn,de DirectX7ben futtatja,átállítani nem tom.Ez mé van????HEEELP!