24504
-
Stalker #21671 asszem lassan véglegesen átvándorol hozzád a "Legnagyobb láma" cím ;P -
#21668 ?????
Zúm nélkül is pirosodott :))))))) -
#21665 Lac-coo: amikor mellé lőttél még akkor is pirosodott.
Wiza: Én is láttam az FGC teszt szerverét, ki is próbáltam TeO-val. Nekem nagyon jónak tünt. :) Külföld felé se lehet vészes, gondolom. Sokan rendelnek tűlük.
Gépem amúgy köszöni szépen jól van most már. Proci kiderült nem halt be, csak bios-ba elállítódott egy csomó dolog egyszerű vinyócserétől. Nem tudom miért, de másra nem tudom fogni; mindegy, megoldottam. Viszont a vadi új vinyóm meg alapból szar volt. Gép felismerte, írni lehetett rá, DE amikor win-t akartam rakni rá kiderült, hogy a telepítő nem tudja a vinyóra ráírni a boot dolgokat. Szóval szoptam mint állat, nem tudtam egy win-t felrakni, mert nem lehetett boot-olni a vinyóról. Persze, hogy teljes legyen a pályafutásom meg kéne még említeni, hogy a Mistral-ba vettem a vinyót, de olyan bahét lenyomok nekik, ha nem akarják kicserélni ... :D -
Stalker #21664 1.33-nál nagyjából fél évet csúszott a linuxos változat. :D
1.4-el kapcsolatban ha jól emlékszem, azt ígérték, h nem fog csúszni a linux verzió, de azt persze nem lehet tudni, h mikor jön ki az 1.4.
Mondjuk nem hiszem, h mostanában, gondolom most cryteknél mindenki a crysisen dolgozik. -
#21663 Igen. a hét elején szóltam és délután fennt is volt ubin a szerver. Az még laggolt, de átkerült egy komolyabb vasra, ott jól ment (legalábbis azt mondták a többiek).
Csak félek, hogy kijön az 1.4 és csúszni fog a linuxos váltzat, mint az 1.33 esetében. (ott 2 hónapnál is többet) -
Stalker #21662 ja, rohadt olcsó. Nemtom, mennyi sávszéle van külföldre, de gondolom nagyjából elég. -
CUCLI #21661 nemis drága. -
#21660 7000 egy 20 fős szerver !?
Nem is sok!
(Persze nem tom külföld felé mit bír...) -
Stalker #21659 egyébként itt lehet magyar linuxos szervert rendelni -
#21658 A betyár mindenit !
Tuti.... -
Stalker #21657 ja, és zúm nem szükséges -
Stalker #21656 de ugye tudod, h fejre kell célozni hozzá? :x -
#21655 Az lenne nekem való ! :)) -
Stalker #21654 nemtom. gondolom pár nap -
CUCLI #21653 =|
és akkor mikor lesz jani? -
Stalker #21652 mindenképp be kell ruháznia, mert behalt a procija, és a vadi új winyója is :x -
CUCLI #21651 vesz új gépt? =O -
Stalker #21650 Egyébként linux szervert mindenképp megéri bérelni, sokkal laggmentesebb a játék rajta. Múltkor futott egy német linux teszt szerver, olyan körülmények voltak rajta, amilyet én fc-ben addig nem tapasztaltam. Mindenki meghalt 3-4 golyótól. :) Majd exile is tud mesélni róla, ha vesz új gépet. :> -
Stalker #21649 sztem sose fog kijönni -.- -
#21648 Most van már szerveretek ? -
#21647 Mit tudtok az 1.4-es peccsről mikor jelenik meg? Csak mert érdemes-e addig linuxos szervert bérelni...... -
#21646 Akkó még él ! :)) -
#21645 Itt is köszi neked is :) -
#21644 Itt is BSZ! :D -
#21643 Itt is köszi Lacc! ;-) -
#21642 Nem tom Mentor még él-e , de boldog szülinapot neki !!! -
#21641 Innen a coop mod-ot letöltve az 1.1-es peccsel mehettek végig a single mapokon. elvileg. -
ricsidi #21640 http://rpgclan.uw.hu/index.php Itt megtalálod a multiplayers menüpontban. -
Kirbly #21639 hali mindenkinek!
nemtudja vki hogyan lehet multiban ugy jatszani, h legyenek botok? mert a helyi halom csak 3 gepbol all es ugy marha kevesen vagyunk :D -
#21638 nekem másnap kihozták -
#21637 Cucli a csítre mondta, hogy nem lesz segítség :D -
Richard90 #21636 Sztem hívd fel őket! Ők biztos meg tudják mondani! :) -
#21635 És ha itt van és megrendelem akkor (1990+990= 2980Ft-ot fizetek) kb mennyi idő mig kiszállítják?Pesttől 60km-re lakom! -
Richard90 #21634 én segytek :P
tess -
CUCLI #21633 hát itt nemfogsz találni. és nemis fognak segíteni szvsz -
#21632 de igen. -
#21631 Én meg eredeti FC-t szeretnék de miért is lenne ahol elérhető lenne :( -
CUCLI #21630 =OOOOOOOOO
"mostmár én is szeretnék ilyent...."
ugye nem mondod komolyan? -
#21629 nah, ma összefutottam egy gyökérrel, sajna nem ment a fraps.
PB nélküli szerveren tolta, úgy kaszált mint a pecs@, amikor többször kilőtt a fal mögött, a ház legbelsejében, kizárt hogy látott, megtapsoltam a sriptjét.
mostmár én is szeretnék ilyent....
tudjátok hol van letölthető csiiiiiiiit? :) -
HuMarci #21628 Szereztem DVD-s verziót. Tökéletesen működik, a cd-set nem ajánlom senkinek!