Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aki olvasta a pc guru áprilisit.. ha tényleg olyan lesz a crysis, akkor az nagyon brutál lesz. Várom, majd hogy legyen valami cool ingame kép is, de a sztori se rossz.. lefagyott oceén esõerdõ, minden jeget szét lehet törni, aszem elõre sporolhatok valami 4ghzes gépre, valami izmos vgaval, meg pont idelye lesz a rambovitesnek..

powee81
Hello!
Van a játék könyvtárában egy farcry.reg fájl. Ezt kell módosítani ha jól emlékszem valami InstallLocation paraméterben beírni a program teleítési útvonalát, lementeni, és hozzáadni a regisztrációs adatbázishoz. Én is csak olvastam valahol, de nekem nem volt rá szükségem.
powee

http://far-cry.atw.hu/

miért nem tudom feltenni a peccseket? valami olyasmi baja van, h nem találja a farcry telepítést! pedig fennvan. ezt az 1.1-es peccs produkálja. aztán próbáltam feltenni az 1.3-at, de az meg mikor a telepítési mappát kéri, és rámegyek, h ok, semmi nem történik, csak villan egyet! és ezt bárhányszor megpróbálhatom, nem megy tovább. segítsetek plz.

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

Örm
Hello!
Felraktam az eddig megjelent patcheket, és a legmagasabb crackjét használtam és azóta állandóan leáll, hogy az exe hibát észlelt. Mi lehet a baj?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

I love Techno
de azért elég hüjén néz ki egy klán két néven a cb-én.... nem elõbb a régit kellet volna törölni? hívjátokmár ki magatok <#circling>

lac coo
Há mé nem lehet magyar nevet adni annak a gyereknek ? 😊)))

Halálom ez az "angol-mánia" 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

tak 😛

"frantic"-tic-tic-tic... 😄

http://thenamelessphoto.com/

lac coo
És mi nevetek ?

T4Ce megszûnt, mi csináltunk új multigaminget. És nem 4, hanem mind a 7 tag megegyezik. 😄

I love Techno
már mint hogy új magyar klán....

I love Techno
ellátogattam a cb honlaplyára és most nem tom hogy enyire be vok baszva vagy ténleg higyek a szememnek mondom van egy új far cry klán? azt erre mondom kik lehetnek a tagjai? azt akkor látom hogy a 2 klán 4 tagja megegyezik ez hogy a faszba fordulhat elõ? akor 4 ember mindkét klánban jáccik vagy a régi már megszünt?csak elfelejtetétek töröltetni?vagy fogtok egymás ellen is jáccani?<#circling>

nem érek rá =.(
romániába megyek...<#duma>

WizArts
hwt klántali bogrács, paintball meg minden. most 15-e, szombat. csak szólok 😄
lenne majd egy össznépi buli is magyar fc-seknek. akit érdekelne nyugodtan írjon hsz-t.
rpg, exile, cucli, h3f, hun stb... és még aki nem magyar klánban van, de "hazai" fc-s.. számítanánk akkor rátok is.

szexicsoki
fel. 2 éve tolom a gémet...

ChevyG
oksa😊
lac coo
Ja hogy e legelsõ mentés 😊)))

Akkor megnyugtatlak lesz ez még keményebb is , a széket pedig ne feledd.....

RelakS
hmm... Messze még a vége ^^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

powee81
Tényleg nem egy helyrõl beszéltek, de meg lehet csinálni. Én rakétával szoktam õket megkínálni, aztán aprítani a maradékot. Sajnos a katonákon kívül van még egy kevésbé látható szörnyike is a helységben, akit nem könnyû kinyírni, de azért meg lehet oldani. Ja a rakétával óvatosan, mert a csajszi is ott fekszik a helységben, és nem tanácsos kinyírni.<#vigyor3>
powee

ChevyG work
a legeslegelsö vulcanos mentés

egy épületbe indulsz (vulkánban)
balra van egy kis helyiség, ami tele van municioval, szembe egy ajtó/kapu, ami függölegesen nyilik (mint egy száj)
ahogy bemész egy folyoszerü, magas belterü helyiségbe találod magad, ha az ajtot elhagyod kb 4-5 méterre akkor az nem nyilik visszafele. csak gázmaszkos katonákkal találkoztam kb 6-10 lehetnek de vagy a karjukba futok, vagy ök jö nnek szép lassan

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

lac coo
Persze.

RelakSfromhome
tényleg, te is a legvégérõl beszélsz, mikor a nagy parabola alatt egy fél század szörnyike van?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ChevyG
szerintem nem egy helyröl beszélünk
lac coo
Pedig van ott egy szék ......Vagy kivették valamelyik patch-el ?

Mindegy ...Húzódj be az ajtó jobb sarkába és várd amíg hozzád jönnek a nagy rakétás szörnyek, aztán onnan lõd le õket. Nem tudnak meglõni , csak ne bujj elõ...

grebber
Emlékszem amikor még anno kijött a FC easy-n toltam és a szörnyes részeknél a végefele mondom ezt lehetetlen megcsinálni nehezebb szinteken azt lol majdnem hogy könyebb volt 😄

Next PC upgrade: 2022

ChevyG
semmi mozgatható nincs<#falbav>
ChevyG
asszem azaz
ChevyG
hu télleg!
már próbálom is
lac coo
A csalók és okosak odatologatják a széket az ajtóba, hogy ne tudjon becsukódni 😊)))))9

RelakSfromhome
Arra gondolsz, amikor egy hadsereget kell egy vulkán belsejében, félig szörnyé alakulva szétaprítani? Na, az nekem easy-n sem ment :S

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ChevyG
az elsö vulcano-s mentésnél elakattam (kib@szott nehéz!!!)
közepesen nyomom, de ez felér egy kib@szással

az a baj, hogy a mögöttem záródó fotocellás kapu nem nyíilik visszafelé, ezért nem tudok visszavonulni se
RelakSfromhome
Megvan még valahol a videó?

Nem FPS limites a játék,nekem néha 140-t is mutat.Nekem akkor 60 az FPS,ha a Vsync be van kapcsolva + DVI monitor ami fix 60 Hz.
I love Techno
ez eszembe sem jutott....

azért nem megy 60 fps fölé, mert fps-limites a játék ^^

I love Techno
hát nézd doom 3 full grafikán (élsimítás nélkül)(mivel vmiért nem tud az fps 60 fps fölé menni) így stagnál 60 fps-en ha nagyon sokszörny támad ecere akor néha beesik olyan 50 fps köré <#circling><#wink> fear saját teszprogramja egy 6600gt full grafon 20 átlagfps-et hozott ki 2 6600gt-ével meg 35-öt aszem ez olyan 1.75 szörös fps növekedést jelent <#buck> (de persze azt hozzákell tenni hogy hiábamegy a fear full grafon többnyire ilyen 50-100 fps-el a helyszinek3-5 százalékában beesik ilyen 25 fps környékére szal néhol nagyon csúnyán kijön az hogy egy ilyen játéknak már nem elég a 128 mb , de mindenképp kurvára megérte pláne ha a pénztárcámat nézem.

Ability
Én már ott nem vágom, hogy utalásnál nem is kellene kitölteni elvileg semmilyen ûrlapot; bár lehet, hogy külföldi utalásnál ez másként van...
Ability
Bin32
WizArts
Basszátok meg! Még egy ekkora láma céget, mint az otp!!!!!!!
Sikerült szervert bérelni és megyek, hogy utaljak. Elémtolnak egy ûrlapot, hogy értelemszerûen töltsem ki. Oks. gondoltam, ez nem lehet gond (bár sosem volt eddig szükségem ilyesmire, nem is láttam eddig ilyet és mint minden halandó elkezdtem nézegetni a fecnit) de nem találtunk néhány adatnak helyet, így mégis gond lett belõle. A "H" nak is ott van szervere, kérdezzük meg õket-gondoltam, és "S"-t felkerestük mesin. Viszont nem Õ intézi náluk az utalást, de õk is gonban voltak és felhívták bankjuk ügyfélszolgálatát. A problémájuk megoldódott és ott segítettek nekik (telefonon) az ûrlap kitöltésében.
Erre visszafáradtam az otp-be, hogy tudnak-e segíteni. Hát ÕK NEM TUDNAK EBBEN SEGÍTENI(!!!)
Mire én:
Akkor kérhetek egy telefonszámot ahol az otp ügyfélszolgálatát megkereshetem evvel a problémámmal?
Erre ÕK: Sajnos nem tudom az ügyfélszolgálat telefonszámát és a miénket nem adhatom meg. (gondoltam az övékét miért is kértem volna....)
De ismerem-e az x y-ont? Õ sokat szokott külföldre utalni, kérdezzem tõle, õ biztos tud segíteni!

Bakker, erre mit mondjak! Ez van a multinacionális bank egyik VÁROSI kirendeltségén.

jó a banner, grat cucc

ok, thx megvan😊

Bemész a játék mappájába... Ott van egy olyan mappa hogy system, na oda kell berakni a cracket

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy leszedtem a Far Cry-t, fel is telepítettem, de nem tudom felülírni a játék exe-jét, ugyanis nincs a könyvtárban, csak az asztalon van egy exe... Vki tudna ezügyben segíteni?

dinomano
Oké, még Far Cry 1-et sem lattam csak videjon... :-P Haha...néha pc-re is jönnek ki jo gémek; vegulis egy far cry-ért érdemes gépet fejleszteni... Nemhiaba; neha "behuzza" a konzol (jelen esetben Xbox) a PC-s jatekfejlesztest... A Crysis engine nem semmi... :-P Eh, ilyen gémek kellenek, mááá' összehanyom magam a sok szutyi szürke alapszinekkel dolgozo II. vilaghaborus fps-en... Medal-t + COD-okat en is szeretem; csak az a baj a vilaghaborus temakkal, h. a kevesebb több lenne...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

NeoMaN
Én meg a Sonic Megacollection Plust nyomom. Jobb mint ezek...
😄
komolyan

powee81
Ez a kép új a fejlécen, vagy csak én nem láttam még? Egyébként szuper.
powee

grebber
No majd a Crysis.És egy esetleges Far Cry 2 ha lesz 😄

dinomano
haha..ez jo..bocsi, h. elnevettem magam; de én még PS1-es gémeket tolok a régi pc-s gémek mellett; és az altalad réginek titulalt gémek (hmm..riddick+Half L.2+F.Cry)megs em nyikkannak a gépemen...annyit tudok roluk, h. mind3 atomjo gém allitolag... :-P Az az igazsag, h. (mindig nezem az uj pc-s gémeket+konzolgémeket is); és a nagy next-gen feeling-ekkel valo dobalozas mellett még 1 normalis gém nem jött ki, kiveve Oblivion+FEAR... :-P Übersoldier + "idömegallitos-sci-fi-lövöldözös" gagyisag(cime nem ugrik be, annyira gáz gém sztem... :-|)...nahszoval, ezeket a gémeket lattam PC-n legutobb, egyik sem volt nagy szam..COD2 okés gém, de a II VH.-bol már millio gém van; sok ujdonsagot már nem birnak kiizzadni e temakörben...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

grebber
Én nemtudom lehet velem van a baj de a mostani gamek nem nagyon kötnek le annyira mint ezek a régiek.
Far Cry,Half Life 2,Riddick csomoszor végitolom/toltam õke és nem unom meg.
Ezek az újak meg nem fognak meg (jó Oblivion az kivétel most) de semmi normális game nem jön na jó pár db de azok is csak egyszer végigtolos azt letörlös 😄

Nagyon örülök hogy a Far Cry ennyire jó lett hogy a mai napig nem tudom letenni.

most nézem milyen géped van. a két 6600GT jól szerepel? 😄