24504
-
#987 Tegnapelőtt fejlesztettem gépet, most már tudom miért, hehe...
Vélemény a demoról:
1. grafika brutális
2. hangok szintúgy jók (hallgassátok meg DD5.1-ben a dzsungelt)
3. hangulat ott van (kicsit "The Beach-es")
4. ellenfelek kicsit suták, kicsit buták, de mediumon néha már kell trükközni
5. gravitáció=mintha a Holdon járnánk
6. játékdesign: OK, kicsit érződik a scriptelés
7. Savegame-checkpoint rendszert dobják ki a kukába!
8. frame/sec: nem mértem, de FULL Very High-on meg se röccen
A vas, amin játszottam (és amit bizony igényel is szerintem a teljes játékélményhez):
P4 3,5 GHz
Radeon 9800@ 430/730
1GB RAM (a Savegame-et 1 másodperc alatt betölti) -
antijedi #986 nekem 9800pro-val minden gond nélkül fut... -
#985 Miért nem fut neked 9800Pro val? -
#984 Sir a szivem ezert a jetekert, mert azok koze tartozik, amit igazan vartam, megsem fut el egy 9800Pro-n. :(
Options meg muxik, bevallom, nagyon tetszik a zene alatta, de innen mar semmi :(
Remelem a fullban ezt kijavitjak, ha nem akkor gyaszolom. -
antijedi #983 én ugyan nem privizek de a "dukne nukemes" karakterkidolgozást mindenképpen ird le :)))) -
#982 Akinek Far Cry témában írhatnékja van, az ne habozzon ám, he!
Fegyverek, ellenfelek járművek leírása meglesz hamarosan a behunon is, ha vki ki szeretné egészíteni valamivel az altopicban található leírást ezen kívül, írjon privit oszt majd megbeszéljük. -
antijedi #981 igy van de ez azért akkor is elég elkeserítő, remélem javitják őket... (mellesleg az hogy milyen jo egy game attól is függ hogy MENNYI és MEKKORA benne a hiba , mivel hiába mondhatják azt egy gameről hogy "csak egyetlen egy bug/hiba van a gameban" hoy ha azt az egy hibát ugy hivják hogy maga a játék engine pl... :PPP) -
#980 Ez nem tul biztato.
Mivel ATI-m van, meg kiprobalom az uj, 4.1-es Catalystet. Ha azzal sem, akkor fajo szivvel uninstall :( -
#979 Minden játékban vannak hibák szerintem nem is lesz olyan game amiben ne lennének hibák! -
antijedi #978 nah énis kipróbáltam háááááááááát
olyan két oldalu a dolog, grafika gyönyörű, hangok is elmenek, ugy jo az egész csak mint más is emlitette fizika egyszerüen csapnivalo
a másik ami engem nagyon szivenütött bár lehet csak én láttam igy: az enemykről nekem egyből a duke nukem 3D jutott eszembe, nem azért mert olyan ötletesek vagy mittomén hanem mert itt is ugy néznek ki mint ott: mintha egy lapra lenne rárajzolva a figura és a lap mindig felénkfordul..., persze énis láttam hogy 3ds modellekből vanak megépitve meg minden de az a kruvaszögletes mozgás, meg az hogy max 6féle pozban közelednek/távolodnak/akármitcsinálnak valami szánalmas, tény hogy fedezékbebujnak meg minden de valahogyan oylan bénán néz ki az egész szvsz, mondom utoljára ehez hasonlot a duke nukem 3D-ban láttam... -
Zsoltee_a_bator #977 hat szar a progi nemely konfigon. szerintem nincs ra megoldas egy esetleges patchig vagy a fullig. -
#976 Nekem sem fut el a dolog, lattam, masnal is van vele gond. Van mar megoldas? -
#975 A deszkákon is át lehet lőni, elég 'buli'. -
#974 Hmmm, most már csak "szórakozgatok" a demóval és sikerült felfedeznem egy aranyos dolgot: rögtön a pálya indulása után váltsatok guggolásra és másszatok be a stég alá, majd menjetek a végére. Lesz fennt egy üres deszka helye, amin át szabadon kaszabolhattok/lábon ill fejen lőhettek. A végeredmény meglepő :) -
#973 Elment.
Nem lesz rossz, de azért a skacoknak még vissza kell ülni a tervezőasztalhoz optimalizálni, mert ezt így nehéz lesz eladni. -
#972 Nem akarok akadekoskodni, tobbet nem irom ide, de esetleg egy darabka mailt kellene kuldeni nekem Far Cry demo.msi fajllal ami a demo install konyvtaraban van.
meg ma jo lenne kiprobalni, de mashonnan max 10 ora mulva er le.
-
#971 \r_displayinfo 1 -
Zsoltee_a_bator #970 tuning radeon 8500, athlon xp 1900+, 512 ddr.
amugy 3dmark2003 pontszam 1500 korul, szepen fut a doom3, duke nukem forever stb. de ez a progi a padlora kuldi valamiert a gepet.. -
#969 Ja még valami hogyan lehet kiiratni az fps-t? -
#968 Ja és high-on nyomtam gyönyörű a grafika! -
#967 VÉGRE!!!!
Szerintem közöttetek a legútolsóként én töltöttem le és ki is pörgettem a demot!!!
A véleményem az hogy bárki bármit mond KIBASZOTTJÓÜBERISTENCSÁSZÁR game lesz ez!!!!!!!!!!!!!! -
#966 poligon szám 9500 körül volt. -
#965 na kiprobáltam highon(kivéve vmi texture beállítás volt medium), valamint 1024*768.
itt azért már jóval kevesebbet produkál a gépem mint mediumon.
25-35fps volt kinnt a terepen, míg bennt a hegy gyomrában 50fps volt.
viszont highon nagyon-nagyon szép, az nem VITÁS ! -
#963 Es milye gepen?! Ciryx 486DX266?? :)) Szerintem azert, a legrosszabb esetben sem kellene 1-2 fps ala esnie;)))))))))))) -
Zsoltee_a_bator #962 feltettem a legujabb catalystet a regi 3.9 -es helyett. sajnos lassult tole a far cry. mar nem eri el a 0.15 fps-t sem.
-
#960 Visszaolvastam, de nem talaltam erre utalo dolgot hasonlo problemat:
Elkezdi Installalni a DEMOT aztan par mp mulva kiirja, hogy: Error 1316. A Network error occurred while attemping to read from the file C:\Demo Far Cry\Far Cry demo.msi
v
Esetleg tudja valaki mi a baj?
Eltudna valaki kuldeni nekem ezt a Far Cry demo.msi fajlt?
Nagyon megkoszonnem. [email protected]
Lehet, hogy valamiert serult lenne?
aki mar jatszott a demoval szanjon par masodpercet a fajlocska elkuldesere :-)
koszonom elore is -
#959 nekem is annyi kell még kb. -
#958 a képek alapján...kemény:) -
#957 Na még fél óra és meglesz nálam is a demo (közben volt egy kis lassulás 10k környékére) -
#956 biztos jó lehet. :DDD -
#954 most bizony úgy kezdtem a farcry topicot,hogy végigolvastam minden levelet tegnap estétől számítva. :) -
#953 no.bocs a tegnapiért mindenkitől.már nekem is jön a game.
yo lesz... :) -
#952 nem lehet megcsinálni, hogy úgy maradjon ? -
DePreSsZYo #951 Na nekem is leszedte.
P4 1.6, ASUS TI 4200 128ddr, 512ddr, és folyamatosan megy.
Vmi highon vmi normalon.
Hogy lehet Direkt 3d-ről OpenGl-re átrakni me nem naon engedi?Meg hogy lehet az fps-t kiiratni? -
Zsoltee_a_bator #950 nah.. akinek kell egy kis tweak: very high-rol high -ra kapcsoltam, a sebesseg drasztikusan nott. 50 szazalekkal. Igy mar 0.3 fps-el szaguld a jatek. Erdekesseg, hogy tovabb csokkentve a detailt medium-ra mar megint csak a regi megszokott 0.2 fps -el ment 640*480-ban. -
#949 OFF:
Hi Zaki! Inkabb irok egy privit, mert hosszu. :) -
#948 Loller :)... -
#947 addig guzsgul amig nyomod a gombot -
#946 loool :D -
Zsoltee_a_bator #945 egyedul annyit irt, hogy lassan megy nala, es leirta a konfigjat hogy tudjuk hogy nem 386-ossal probalta.. ennyi. te meg itt szarozol.