24504
  • insp
    Tegnapelőtt fejlesztettem gépet, most már tudom miért, hehe...

Vélemény a demoról:

1. grafika brutális
    2. hangok szintúgy jók (hallgassátok meg DD5.1-ben a dzsungelt)
    3. hangulat ott van (kicsit "The Beach-es")
    4. ellenfelek kicsit suták, kicsit buták, de mediumon néha már kell trükközni
    5. gravitáció=mintha a Holdon járnánk
    6. játékdesign: OK, kicsit érződik a scriptelés
    7. Savegame-checkpoint rendszert dobják ki a kukába!
    8. frame/sec: nem mértem, de FULL Very High-on meg se röccen

A vas, amin játszottam (és amit bizony igényel is szerintem a teljes játékélményhez):

P4 3,5 GHz
    Radeon 9800@ 430/730
    1GB RAM (a Savegame-et 1 másodperc alatt betölti)
  • antijedi
    nekem 9800pro-val minden gond nélkül fut...
  • grebber
    Miért nem fut neked 9800Pro val?
  • Mayday
    Sir a szivem ezert a jetekert, mert azok koze tartozik, amit igazan vartam, megsem fut el egy 9800Pro-n. :(
    Options meg muxik, bevallom, nagyon tetszik a zene alatta, de innen mar semmi :(
    Remelem a fullban ezt kijavitjak, ha nem akkor gyaszolom.
  • antijedi
    én ugyan nem privizek de a "dukne nukemes" karakterkidolgozást mindenképpen ird le :))))
  • Dikkma
    Akinek Far Cry témában írhatnékja van, az ne habozzon ám, he!
    Fegyverek, ellenfelek járművek leírása meglesz hamarosan a behunon is, ha vki ki szeretné egészíteni valamivel az altopicban található leírást ezen kívül, írjon privit oszt majd megbeszéljük.
  • antijedi
    igy van de ez azért akkor is elég elkeserítő, remélem javitják őket... (mellesleg az hogy milyen jo egy game attól is függ hogy MENNYI és MEKKORA benne a hiba , mivel hiába mondhatják azt egy gameről hogy "csak egyetlen egy bug/hiba van a gameban" hoy ha azt az egy hibát ugy hivják hogy maga a játék engine pl... :PPP)
  • Mayday
    Ez nem tul biztato.
    Mivel ATI-m van, meg kiprobalom az uj, 4.1-es Catalystet. Ha azzal sem, akkor fajo szivvel uninstall :(
  • grebber
    Minden játékban vannak hibák szerintem nem is lesz olyan game amiben ne lennének hibák!
  • antijedi
    nah énis kipróbáltam háááááááááát
    olyan két oldalu a dolog, grafika gyönyörű, hangok is elmenek, ugy jo az egész csak mint más is emlitette fizika egyszerüen csapnivalo
    a másik ami engem nagyon szivenütött bár lehet csak én láttam igy: az enemykről nekem egyből a duke nukem 3D jutott eszembe, nem azért mert olyan ötletesek vagy mittomén hanem mert itt is ugy néznek ki mint ott: mintha egy lapra lenne rárajzolva a figura és a lap mindig felénkfordul..., persze énis láttam hogy 3ds modellekből vanak megépitve meg minden de az a kruvaszögletes mozgás, meg az hogy max 6féle pozban közelednek/távolodnak/akármitcsinálnak valami szánalmas, tény hogy fedezékbebujnak meg minden de valahogyan oylan bénán néz ki az egész szvsz, mondom utoljára ehez hasonlot a duke nukem 3D-ban láttam...
  • Zsoltee_a_bator
    hat szar a progi nemely konfigon. szerintem nincs ra megoldas egy esetleges patchig vagy a fullig.
  • Mayday
    Nekem sem fut el a dolog, lattam, masnal is van vele gond. Van mar megoldas?
  • Forrest Tomee
    A deszkákon is át lehet lőni, elég 'buli'.
  • CrucifX
    Hmmm, most már csak "szórakozgatok" a demóval és sikerült felfedeznem egy aranyos dolgot: rögtön a pálya indulása után váltsatok guggolásra és másszatok be a stég alá, majd menjetek a végére. Lesz fennt egy üres deszka helye, amin át szabadon kaszabolhattok/lábon ill fejen lőhettek. A végeredmény meglepő :)
  • Forrest Tomee
    Elment.

Nem lesz rossz, de azért a skacoknak még vissza kell ülni a tervezőasztalhoz optimalizálni, mert ezt így nehéz lesz eladni.
  • ssc-suni-hu
    Nem akarok akadekoskodni, tobbet nem irom ide, de esetleg egy darabka mailt kellene kuldeni nekem Far Cry demo.msi fajllal ami a demo install konyvtaraban van.
    meg ma jo lenne kiprobalni, de mashonnan max 10 ora mulva er le.
  • Serpa
    \r_displayinfo 1
  • Zsoltee_a_bator
    tuning radeon 8500, athlon xp 1900+, 512 ddr.
    amugy 3dmark2003 pontszam 1500 korul, szepen fut a doom3, duke nukem forever stb. de ez a progi a padlora kuldi valamiert a gepet..
  • grebber
    Ja még valami hogyan lehet kiiratni az fps-t?
  • grebber
    Ja és high-on nyomtam gyönyörű a grafika!
  • grebber
    VÉGRE!!!!
    Szerintem közöttetek a legútolsóként én töltöttem le és ki is pörgettem a demot!!!
    A véleményem az hogy bárki bármit mond KIBASZOTTJÓÜBERISTENCSÁSZÁR game lesz ez!!!!!!!!!!!!!!
  • Serpa
    poligon szám 9500 körül volt.
  • Serpa
    na kiprobáltam highon(kivéve vmi texture beállítás volt medium), valamint 1024*768.

itt azért már jóval kevesebbet produkál a gépem mint mediumon.

25-35fps volt kinnt a terepen, míg bennt a hegy gyomrában 50fps volt.

viszont highon nagyon-nagyon szép, az nem VITÁS !
  • Alexease
    Es milye gepen?! Ciryx 486DX266?? :)) Szerintem azert, a legrosszabb esetben sem kellene 1-2 fps ala esnie;))))))))))))
  • Zsoltee_a_bator
    feltettem a legujabb catalystet a regi 3.9 -es helyett. sajnos lassult tole a far cry. mar nem eri el a 0.15 fps-t sem.
  • ssc-suni-hu
    Visszaolvastam, de nem talaltam erre utalo dolgot hasonlo problemat:

Elkezdi Installalni a DEMOT aztan par mp mulva kiirja, hogy: Error 1316. A Network error occurred while attemping to read from the file C:\Demo Far Cry\Far Cry demo.msi
    v
    Esetleg tudja valaki mi a baj?
    Eltudna valaki kuldeni nekem ezt a Far Cry demo.msi fajlt?
    Nagyon megkoszonnem. [email protected]
    Lehet, hogy valamiert serult lenne?
    aki mar jatszott a demoval szanjon par masodpercet a fajlocska elkuldesere :-)
    koszonom elore is
  • rezsofiz
    nekem is annyi kell még kb.
  • rezsofiz
    a képek alapján...kemény:)
  • ibrik
    Na még fél óra és meglesz nálam is a demo (közben volt egy kis lassulás 10k környékére)
  • rezsofiz
    biztos jó lehet. :DDD
  • rezsofiz
    most bizony úgy kezdtem a farcry topicot,hogy végigolvastam minden levelet tegnap estétől számítva. :)
  • rezsofiz
    no.bocs a tegnapiért mindenkitől.már nekem is jön a game.
    yo lesz... :)
  • Serpa
    nem lehet megcsinálni, hogy úgy maradjon ?
  • DePreSsZYo
    Na nekem is leszedte.
    P4 1.6, ASUS TI 4200 128ddr, 512ddr, és folyamatosan megy.
    Vmi highon vmi normalon.
    Hogy lehet Direkt 3d-ről OpenGl-re átrakni me nem naon engedi?Meg hogy lehet az fps-t kiiratni?
  • Zsoltee_a_bator
    nah.. akinek kell egy kis tweak: very high-rol high -ra kapcsoltam, a sebesseg drasztikusan nott. 50 szazalekkal. Igy mar 0.3 fps-el szaguld a jatek. Erdekesseg, hogy tovabb csokkentve a detailt medium-ra mar megint csak a regi megszokott 0.2 fps -el ment 640*480-ban.
  • gyraph
    OFF:

Hi Zaki! Inkabb irok egy privit, mert hosszu. :)
  • gyraph
    Loller :)...
  • Kaszi46
    addig guzsgul amig nyomod a gombot
  • zaki
    loool :D
  • Zsoltee_a_bator
    egyedul annyit irt, hogy lassan megy nala, es leirta a konfigjat hogy tudjuk hogy nem 386-ossal probalta.. ennyi. te meg itt szarozol.