24504
-
Árnyvadász #1857 Ebben a játékban a falat kell nézni :) -
#1856 vagy adtak nekik a "Gold version" -ból 1-2 példányt.
-
antijedi #1855 hmm érde4kes de azt mér nem irják konkrétano hogy volt vagy nem volt lopott software? lehet volt csak lefizeték a zsernyákokat? -
Zsoltee_a_bator #1854 nincs ertelme sebesseget osszehasonlitani kulonbozo grafikai szintek/felbontasok mellett. a lenyeg amumgy az ilyen nagy kulonbsegeknel azon van hogy szubjektiv, kinek mi a "jol fut" kategoria. -
#1853 Még sok a hiba benne. 2 pályától egyre többször száll el a játék critical errorral :P Minél tovább mész annál laasúbb ,és giccsessel :))))
-
#1852 még egy kis adalék.
"Crytek: No Problem !
Mint ismeretes a tegnapi nap reggelét egy igen kellemetlen incidens zavarta meg a CryTek háza táján, ugyanis egy szakértőkkel felvértezett rendőrségi osztag látogatta meg a német csapat stúdióját illegális Maya és 3D Studio kópiák után kutatva. Az ügyben azóta már a CryTek illetékesei is megszólaltak, megnyugtatva a játék sorsa iránt aggódókat, hogy a Kripo (helyi rövidítés a Kriminalpolizei-ra) senkit sem vitt el bilincsbe verve, illetve a hatóságok eszközöket sem foglaltak le, így délután 2-től már zökkenőmentesen folytatódhatott a munka. Természetesen az Ubisoft is igyekezett mielőbb biztosítani mindenkit, hogy a kellemetlen esemény nem befolyásolja a Far Cry megjelenését, tehát márciusban a tervek szerint a boltok polcaira kerül a sikergyanús játék."
by 576.hu
-
Inquisitor #1851 Nem mondtam, hogy 1024-ben. Azt hiszem 800x600-ban, és azér valamivel a médium beállítások felett.
Másrsézt meg ki lett tárgyalva, hogy a Tualatin procik elég jól lenyomják a legkisebb P4, és sok P4-Celeron procit is. -
#1850 Hát nem követtem ez igaz, mivel csak most szereztem meg a demót, mondjuk nállam ritka az hogy demoval játszok, inkább kivárom mindíg a teljes gamet. -
#1849 azért megnézném azt a "normális" futást 1300 cerkán. -
Inquisitor #1848 Ha követted volna az eseményeket ... teljesen véletlenszerű (sajnos), hogy kinek megy jól, és kinek nem, a géptől majdnem függetlenűl.
Volt akinek normálisan ment egy Tualatin Celeron 1300 + GF3 + 384MB konfigon.
Másoknak meg GF4200-vel vagy akár R9800-al is szaggat.
Ez van. De még nem végleges a kód. -
#1847 1-2 száz oldalt -
#1846 ol vas tam... de med dig? mer nem talaltam semmit -
#1845 ol-vass visz-sza -
#1844 hogy tudom meglesni az fps-t? -
#1843 Na más beállítással is megnéve nem is tűnik olyan vészesnek a dolog, FSAA kikapcsolva ANISO 8X minden HIGH, /a textura filtert miért állítja vissza mediumra?/ így 35 volt a legkisebb érték legtöbb esetben 45-50 az erdőben 40-50 de persze volt 75 is egyes helyeken/nem egy falat néztem/ -
#1842 Azért ez jó duma, ennyire erővel azt is írhatnák, hogy az új még meg sem jelent Radeonra-Geforcera optimalizáltak. -
#1841 elég durva game gépigénye AMD XP 2500+@3200+ 9700PRO 16x aniso 2x FSAA 25-50 fps, de nem ez a baj, hanem hogy kéne neki vagy 1 giga memória, hogy ne legyenek apróbb beszaggatások, szóval remélem vmit javítanak az uriemberek, mert ez így elég sovány, szép meg minden de azért ez nem minden. Másnak nem jelentkeztek Ati kártyával textúrahibák, köveken főleg, meg egyes elhalt katonákon, /fekete folt/? -
#1840 Én letöröltem mert nem tudtam soha a félszigetről bejutni a szigetre :)
Mindig lelőtt vki. -
#1839 azzal és kibaszott király. -
#1838 és milye nverzóval játszol? public demóval? -
#1837 ahogy mondod! -
#1836 Tegyük hozzá, hogy 4xAA mellett... -
#1835 Egyébként nekem végig 15-40 között van! -
#1834 haha, 25fps elvileg ami folyamtos mozgas, de aki évek ota fps-ekkel jatszik annak 50-70 fps alatt mar nem élvezhetö a játék.
25fps alatt meg mar el se kezdek semmilyen jatekot. Egy átlagtosnal jobb gépen ha 25 fps-t nem képes produlakni valamelyik jatek, az egyszerüen programozoi gyengeség.
-
#1833 Nem 14 fps az akadáshatár? -
#1832 a 15 fps az nekem mar beszaggatás!
-
#1831 Ölég baj az ha beszaggat neked nekem hasónló konfigon minden highon nem megy 15 fps alá.
2500+ Barton 9600pro 512 333MHz ddr -
#1830 Volt szerencsém kiprobálni a jelenlegi legfrisebb, 1,3Gb-nyi
prewiev verziót.
Vegyesek a benomyasaim. Kb ezt vártam:
Szép (inkább giccses)
és lassú.
Ami kiábránditó, hogy ha megnezitek a fejlesztö cég honlapját, ök minden szivfájdalom nélkül azt mondjak, hogy a game AMD64-es procira lett optimalizalva. Bár ez a szöveg számomra a rosszul optimalizalt kimagyarazasanak tünik.
Amin futtattam: AMD 3200+ 9600pro 512 400-as ddr.
1024X768 és minden beállitás medium.
Bizony voltak szituációk amikor kemenyen be-beszaggatot a game.
Van mit dolgozni rajta. Ennél több kell ahhoz hogy segre essen elötte az ember. -
Far Cry - Végleges sajtójelentés!!!
Hírek 2004-02-04 16:43
20 perce sincs, hogy leadtam az előző híremet az üggyel kapcsolatban máris kezünkben a végleges sajtójelentés. Úgylátszik a lefoglalt programok, és a hat számjegyű büntetés csak a fantáziadús fórumok szüleménye, és onnan terjedhetett el, ugyanis nem történt semmiféle lefoglalás, a CryTek mindent meg tudott magyarázni, ami esetleg nem lehetett 100%-os. Tehát az eddigi híresztelésekkel ellentétben nem történt szabálysértés, és a játék fejlesztése is csupány 3 órát állt le, a razzia idejére. Meg kell hagyni, elég sok verzió keringett a témával kapcsolatban az interneten... A teljes hírben mellékeltem a mai nap megjelent híreinket, érdemes átfutni, mennyi verzió kóválygott a levegőben...:)
Előzmények:
- Igencsak érdekes fejlemények vannak a ma reggeli razziáról a CryTeknél (előzményekért olvasd el a teljes hírt). Ami egyenlőre egészen biztos, az az, hogy a cég vezérigazgatója végre nyilatkozott, miszerint a FarCry nem számíthat semmiféle késésre, és tartani tudják a március végi debütálást. Ami viszont igencsak kétes hír, hogy vajon történt e lefoglalás, vagy sem, ugyanis minden hírforrás mást mond. Egyes hírek szerint 6 számjegyű összegre rúg a kártérírés, melyet a CryTeknek le kell pengetni, mások pedig azt mondják, hogy kiderült csak kacsa volt, és semmiféle lefoglalás nem történt. Mivel nem szeretnénk senkit sem félre informálni, ezért várjuk a végleges jelentést a helyzetről, hogy mi is történt valójában.
- Pár órás a hír, miszerint ma délelött razziát tartottak a Coburgi rendőrök a Crytek fejlesztő irodájában. A hatóság a besúgást a Crytek egy korábbi munkatársától kapta, aki egyelőre érthetetlen okból tette a feljelentést. A rendőrség sajnos talált is illegális szoftvereket, melyeket természetesen azonnal lefoglaltak, és egyes hírek szerint egy 6 számjegyű (euró!!!) számlát állítottak ki a kalóz programmal dolgozó cégnek. Hogy mindez mennyiben érinti a nemsokára megjelenő Far Cry-t, azt egyenlőre még nemtudni, talán majd a cég hivatalos jelentéséből megtudjuk.
-
#1828 Én reggeltem magam, de úgyse :) -
"UPDATE: Az UbiSoft végre lereagálta a történteket. A CryTek már javában dolgozik a projekten, semmi fennakadás nem lesz. Arra végképp ne számítson senki, hogy-e miatt késni fog a játék, mert a tervek szerint március végén a boltokba fog kerülni!"
by Gamestar.hu
"FarCry béta - újabb esély !
Az UbiSoft még egy esélyt ad mindenkinek, akinek nem sikerült bekerülniük a FarCry bétatesztelésére, de nagyon szeretnék ezt a melót csinálni. A ShackNews-nak adott egy lehetőséget, hogy kiválogasson 500 embert, akik bekerülnek a következő verzió tesztcsapatába. Minden válogatást ráhagytak a ShackNews munkatársaira, és ők úgy döntöttek, hogy kisorsolják a felhasználóik közt a "nyereményeket". Nem kell mást tenned, mint regisztrálnod magad náluk, az UbiSoft-nál, azután pedig jelentkezni a sorsolásra, amint pár óra múlva megtartanak."
by Gamestar.hu
-
#1826 vagy gyorsan piacra dobják hogy megtrüljön a dolog, de az is lehet hogy a farcry-t is elkobozzák mert illegál stuff-al csinálták. Akkor aztán lessz nemulass. -
#1825 Fuck nekik. Mármint a randőröknek. Náluk kéne razzia az lenne a sajtó anyag. -
#1824 Mondjuk a PolyBUMP-hoz kell ugye 3dsmax, és egy játékfejlesztő cég miafrancnak vegyen 10 3dsmaxot. -
#1823 hehe, igyjartak -
#1822 Pff.. -
SHIT !
"Razzia a Crytek-nél !
(PC Games) Elég érdekes, hogy mind gyakrabban kerülnek rendőrségi ügyek a játék hírek közé. A mai is kihagyhatatlan, zaftos darab, minden bulváros mellékízével együtt. Ma reggel a bajor rendőrség razziázott egy sort a Crytek irodáiban és a Crytek ügyvezetőjének lakásán is házkutatást tartottak, illegális szoftverhasználat jelei után kutatva. A rendőrség közleménye szerint lefoglaltak bizonyitékokat, amelyek azt bizonyítják, hogy a cég a játékkészítéshez illegális szoftvereket használt, hat számjegyben mérhető értékben. A fülest egy volt alkalmazottól kapták a rend őrei. Az UBISoft és a Crytek még nem nyilatkozott az ügyben. Izgatottan várjuk, lesz ebből is egy kövér Far Cry halasztás ..."
by Hardwired.hu
-
#1820 DE SZAR!!! :(
Pár órás a hír, miszerint ma délelött razziát tartottak a Coburgi rendőrök a Crytek fejlesztő irodájában. A hatóság a besúgást a Crytek egy korábbi munkatársától kapta, aki egyenlőre érthetetlen okból tette a feljelentést. A rendőrség sajnos talált is illegális szoftwareket, melyeket természetesen azonnal lefoglaltak, és egyes hírek szerint egy 6 számjegyű (euró!!!) számlát állítottak ki a kalóz programmal dolgozó cégnek. Hogy mindez mennyiben érinti a nemsokára megjelenő Far Cry-t, azt egyenlőre még nemtudni, talán majd a cég hivatalos jelentéséből megtudjuk. -
#1819 ja.. azt nem irtam hogy mikor belementem az auto visszatolatott a partra.. aztan beleultem elore mentem es akkor ott maradt -
#1818 Ezen mi a pláne?