24504
-
#2537 igaz -
#2536 Egyébként mindegy, hiszen nemsokára itt a hivatalos megjelenés, majd akkor raknak fel jó verziót, ha ez rossz.
Sztem kibírunk még pár napot -
#2535 nforce-on nem látok nuke-ot! -
#2534 a nuke nem "szent" ha nukoljak is az csak scene szempont ;) az egyszeru gamernek az nem kell hogy fajjon ;) -
#2533 nforce-on még nem. -
#2532 uj merfoldkovek :) dvd meretu gammak +1Gram +dx9 igenyekkel ;) -
Lifeforce #2531 De azért azt hallottam ,hogy nukeolták...:( -
#2530 hogy a ****** ********* ********* ******** ******** ez a szemét! -
#2529 dehogy. biztos épp linkeli a shotokat. -
#2528 -
#2527 sztem már el is tűnt a fórumról.. -
#2526 Kössz a magyarázatot.Remélem valóra válik az álmunk! -
#2525 Idáig még minden játékkal tudtunk neten játszani.
Nem hiszem, hogy ez lesz a kivétel -
#2524 Ááááá, ugyan BIZZÁL!! -
Lifeforce #2523 Ez azt jelenti,hogy nem "gyári" lemezről szedték le, hanem magáról az "aranylemezről"
Ha szerencsénk van akkor nem lesz verzió beli különbség, és tudunk vele játszani a neten.
A gyári lemezzel már nem vagyok benne olyan biztos, hogy fogunk tudni multizni, mivel az UBI adja ki.
ld: Ravenshield.
Olyan cdkulcsos védelem van rajta, hogy lehetetlen volt feltörni.
Csak az ut motornak volt köszönhető, hogy egy biztonsági rést ki tudtunk használni.
Új motorról lévén szó, nem fűzök hozzá sok reményt.... :( -
#2522 ...vagy a demót:)eh, ez csak a vicc, miatt:)
De shotot tényleg nyomhatna. -
#2521 rendes az..csak képet nem fog linkelni..:...majd vmi kifogás lesz érzem... -
#2520 erre kíváncsi vagyok:
Thanks to the Sand Box Editor, you can easily create and edit your own terrain,
foliage, textures, lighting effects, vehicles, missions, etc. Place enemies,
build maps, and construct the world in which you want to play. -
#2519 Ezért kértem shot-ot tőle.
Biztos megteszi, rendes srác ő -
#2518 Mondjuk ezt en sem hiszel el... neked vagy nagyon eros neted van vagy kamuzo vagy a betat toltoted le es nem is tudol rola. -
#2517 re -
#2516 Elhisszük neked, de légyszíves csinálj screenshotot nekünk -
#2515 Jó akkor,sorry... -
#2514 senki nem mondja, hogy hazudozol, de ha tudod, akkor lécci télleg szúrd be a readme-t. kösz. -
#2513 nem mondtam, hogy hiszek neki ..: -
#2512 De mijaza pre retail?Számomra ez a kérdés! -
fanatifo #2511 Dynamic figy nem fél óra a másik hogy a legjobb spanom szerveréről lett lecsippentve ami nem 40kb/seccel jön és nemszoktam hazudozni -
#2510 Erről egy haverom jut eszembe, aki Ukrajnába látta egy moziban, hogy a matrix 3-at játsszák, két nappal az Usa-beli premier előtt. Mondtam is neki, hogy biztos furcsa lett volna ha megnézni, és csak a cím, és a napszemüveg egyezik. A többi vmi garázsban leforgatott utánzat lehetett a szereplőkre hasonló helyiekkel. :) -
tbundy #2509 pre retail final, ez van oda írva hozzá -
fanatifo #2508 nálam megy nagy felbontáson igaz kicsit szaggat igaz nincs nagy vasam de megfelelő
-
#2507 Légyszi rakd be a readme file-t -
#2506 Oké, de fél óra alatt leszedni, feltelepíteni kipróbálni...hát nem tudom. -
#2505 O ne hujits... lattam en mar csodat nalunk. Haver 3 mega/sec-el nyomult mult nyaron es ugy toltott le netrol mintha hardrol masolta volna.... -
#2504 az hogy fake vagy real az valós kérdés. csekkold csak meg az izonews és az nforce fórumait és meglátod, hogy perpill mindenkit ez érdekel (már akit érdekel a FC egyáltalán). -
#2503 ja, mint az aláírásod! -
fanatifo #2502 szóvel ez full változat nem találok bétára utaló jeleket -
#2501 Bétára utaló jel, hogy több mint 3 giga, de azért van mer' egy pálya, és tömörítetlen verzsőn, és csak 640*480-ban megy :-))) -
#2500 t3.... -
#2499 kamu lesz... -
#2498 na?