24504
-
MamaSaid #2698 Hol lehet rátalálni erre a csodára? Talán még egy sms-t is megér. -
antijedi #2697 csak poén nyugi... :DDD -
#2696 hét nemtudom. Én azért ezt a véleményed nem osztom. De ez legyen a legnagyobb nézeteltérés köztünk:D -
antijedi #2695 dehogynem, nincs is jobb mitn egy kis családi balhé :))) -
#2694 Hidd el ,hogy annyit nem ér meg ,hogy összevessz velük.
-
#2693 Sajnos én a családi körülményeim miatt nem tudom leszedni gyorsan scak holnapután lesz meg!! :(
BÁRCSAK megváltoznának a szűleim! -
#2692 Off
A játékosokból énis kiábrándultam ,szóval Onlinenak marad a WWIIONLINE itt nincs csaló és senkivel nem, kell összeveszni. -
#2691 Jéh ugyan ilyen gépem van. Ezek szerint érdemes leszednem. Hát akkor gogogo. -
#2690 Lehet hogy az AI nem nagy szam, de naprol-napra, azert probalnak valami normalisabbat csinalni. Azert van olyan FPS amiben "coop-ban" kell "jatszani", meg ha nem is az igazi az AI miatt.
Persze, az online is jo, csak azert sajnos az online jatekos kultura es stilus sem teljesen tokeletes, ahogy olvasgatom neha a rengeteg csalot, hentest, snippert stb. srt. -
BlackWolf #2689 es szereny kis orszagunkban meg nem mindenkinek van szelessavu elerese -
#2688 ettől függetlenül sokan vannak, akik egyedüli játékra vágynak.....
úgyhogy attól még lehet jó egy játék, főleg ha FPS nem sok jelent meg mostanában... -
BlackWolf #2687 lassu a postasom de regel 6ra lent lesz es meg suli elott
lovok parat -
#2686 ó, ezt örömmel hallom. 10 körül ki fog derülni :) -
#2685 Ha záros határidőn belül nem jön le, nyomok egy harakirit! -
Borg #2684 Mert nincs kedvem egyedül görcsölni semmilyen játékban sem.
Egyátalán nem tudom értékelni, ha egyedül kell mászkálnom mindenféle ellenségek között, sötét barlangokban, meg dzsungelben. Ráadásul úgy, hogy a sík hülye AI-t egy 3 éves is le tudja lődözni, és/vagy 2. nekifutásra minden mozdulatuk kiszámítható.
Manapság legalább annyit elvárna az ember, hogy még egy single játékot is cooperativban lehessen végignyomni. Úgyhogy ha a multi része nem lesz elég ütős, akkor lehet akárhány DVD-s, ütős grafikájú program, akkor sem fogok tökölni vele. -
#2683 Hasonló a konfigunk, de a VGA kártyád sokkal jobb , mint az enyém.
(P III 1 GHZ, GEF3, 512 MB Ram)
S a demot simán végigjátszottam, high beállításokkal
Nyilván bizonyos effektek be sem kapcsolódnak, hiába teszem akármilyen részletesre, de gyönyörű az így is
-
#2682 jóvanna -
Prowler001 #2681 ehe d -
#2680 -
#2679 a kertből -
#2678 Bounce ,bittorent,warezcenter... -
Prowler001 #2677 Honnan szeditek? -
#2676 Na még harminc file, és nekem is meghozza a postás :-) -
#2675 kiraly,éjszaka leszedem én is rulez. -
#2674 Tehát müködik mégis a multi??? -
#2673 Nem hinnem;) En meg el sem kezdtem szedni:)))Majd hetvegen, talan:) Egyelore helyem sincs neki:)) -
#2672 multi resze ugyanolyan szar,mint a betaban -
#2671 VÉGRE megint az utolsok között szedem én is!!!!!!!! -
#2670 Szerintem ez elsodlegesen offline jatek, nem tudom minek akar mindenki - mar a single vegigjatszasa nelkul - azonnal online gyilkolaszni:(
Ezt so sem fogom megerteni, hogy megjelenik egy FPS jatek, legyen az sima hent vagy taktikai, mar azonnal mindenki az online-non parazik hogy mi lesz:)) -
#2669 biztos nem megy mert login kell hozzá. -
#2668 De ne kétségeket mondjatok hanem megy vagy nem probáltjátok már ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Borg #2667 Lifeforce!
Ehhez nem csináltok szervert? Vagy nem próbáltad még online? -
#2666 igen kétséges ha már a deviance nem mellékelt hozzá okosságot. -
#2665 a proci miatt nem sok jót. -
Borg #2664 Ja-ja, mi van a multival? Le sem szedem nyálcsorgatni, ha a multi része nem jó... -
#2663 hát akkor nincs mit tenni, reménykedek :) -
Gabe18 #2662 Nekem AMD 1600+,256 Ram,Ati 9600,és a demó közepes beállitásokkal egész jól ment.Persze ilyen extra effektekkel ovatossan kell bánnom.
Mondjuk jó sokáig tölti a pályát,de ha egyszer megvan,utánna korrektül üzemel.Ha a végleges is igy fog futni,nekem már jó. -
#2661 Proci nagyon kevés. -
#2660 lentebb írtam, hogy szélesen skálázható a motor, de ne várj szépséget, szóval pont az egyik lényege veszik így el. -
#2659 gyengébb proci + nem rossz vid.kártya kombóval vajh mit remélhetek? (P3 1000MHz, 512 SD RAM, Radeon 9600)