24504
-
dolfy #2980 Na én aztán jól beszoptam. Tegnap este elkezdtem letölteni az UT2004 DVD versiont és erre mit ad isten látom, hogy már fent is ficeg az egyik warezen a Far Cry szintén DVD-n. Most az a bibi, hogy csak 384-es ADSL-em van és legalább 24 óra amire lejön az UT2004. Most várhatok egy csomót mert már meg nem állítom az tuti. Csak amire lejön addigra ti már ki is akasszátok :( Na mindegy, majd figyelem a hozzászólásokat lehet, hogy nem is érdemes letölteni :) Remélem legalább olyan jól fog futni ezen a konfigon mint a Demo. Akkor jó játékot és várom a fejleményeket.... -
#2979 Semmi sem rosszabb benne az nfo fájl szerint!
#2939! Csak hogy mennyi fölös van a dvd-n! -
#2978 igaz.
jobban ismerem.
3CD verzióról mit tudsz ?
"csak" a videók és a hangok rosszabbak benne ? -
#2977 hát szerinitem a Deviance-ot te is jobban ismered, amúgy
nem tudom láttad-e, hogy van már egy 3CDs verzió is. -
#2976 csak mert JAGISO *FINAL* féle is van. -
#2975 tudtommal nem fake -
#2974 akkor ez a végleges verzió ?
2004-03-15 Far Cry (c) UBI Soft *DVD* *FINAL* 74x50 MB DEVIANCE -
pinehead #2973 Faszásan megy 2500+-on 2x256MB 400-as rammal,Radeon 9600-al 1024x-ben.
Gratula a fejlesztőknek, követendő példa, mert a graf. nem semmi... -
#2972 bár tegyük hozzá, hogy az is szerepelt a readme -ben: "Bocs skacok, tudjuk, hogy sokat késtünk, bocsi, de tényleg..jó játékot!" ilyen beszólást azóta se láttam sehol -
#2971 lol:D...megpróbálhatod a 44khz-s hang minőséget ...aranyosak voltak... -
#2970 ...you can try 44000 Hz sound quality (vagy valami hasonló :D)
Egyébként anno az Unreal tényleg P2-vel, 128 MB (!) Rammal futott csak tökéletesen (Voodoo2 luxus volt, Voodoo 1-el is tökéletesen ment. Anno amikor megláttam havernál, akkor spóroltam +64 mega ramra) -
#2969 A fíling :) -
#2968 a CDs verzió most jött ki elméletileg nincs különbség.
Azt mondja az nfo file. -
#2967 Sziasztok, -mi a különbség a 3 CD-és változat és a DVD-és között??? Ha csak a videók, akkor maradnék a CD-és változatnál. Neten is jáccátok? -bocs de sietek, nem tudok most utánna nézni, a letöltést meg elindítanám... -
#2966 őőő..őőő...ha neked van csillogó pentium 2 -őd..?? Eeee...és hogyan folytatódott? -
#2965 Emlékszetek anno az Unreal dokumentációjára?
"If you have a shiny new PentiumII..." -akkor szerintem megfizethetetlenebb volt az a cucc, mint ma az említett konfig. -
#2964 Ebben 1et értünk. -
#2963 én mindig akkor hiszem ha a saját gépemen látom. -
#2962 Én csak abban reménykedek, hogy az én gépemen legalább szaggatni fog(a rosszabb értelemben). -
#2961 LOL -
#2960 Azzal a géppel sajnos nem tudok játszani mert túl gyors rajta minden. Egyedül a warcraft1 megy mert van hozzá lassító peccs -
#2959 jó fátylat rá élvezd a gémet, ugyanis megjelent és szuper. -
#2958 Nagyon kedves. -
#2957 nem is, az ilyeneket lelőni kellene. -
#2956 Ahogy elnézem a konfigodat az aláírásban, nem csoda, hogy hibátlanul megy a játék! -
#2955 Azért nem kell lefikázni az embert, ha lusta. -
#2954 az olvasás nem erős oldala, de legalább írni tud :) -
#2953 -
#2952 zÉÖÖÖÖÖÖÖÖÖÉ)))))))))) -
#2951 nem, csak beszélgetünk a hegyipockok párosodási szokásairól -
#2950 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#2949 Ráadásul mediumon is full jól néz ki csak nincs annyi növény:) -
#2948 Már megjelent? -
#2947 ezt mondom én is, hogy lejebb véve a graffot egy halandó gépén is elmegy majd. -
#2946 én ezért szoktam kivárni egy kicsit addig eldől, hogy NUKE vagy sem meg nincs e jobb változat, de ha valakinek állat netje van annak persze mind1. Ez még amodemes időkből maradt bennem. ;) Feltételes reflex. ;) -
#2945 Nálam a demo gyikab gépen 30fps-al ment mediumon. -
Gabe18 #2944 Na akkor lehet ezt a gamet saját maguknak csinálták...
Na meg ha én tudom hogy lesz 3 cd-s,nem kezdem el éjjel a DVD-s változatot.De már a fele lent van,ugyhogy mindegy... -
#2943 valószínű ezeket kapták ki.
Ha meg nem szedték ki, akkor meg miértnem? ;) -
#2942 nem szarozzák el. ;)
Azért ez az ajánlott, mert a grafika a lényeg. -
#2941 ez megnyugtató, kérdés csak az, hogy lehet -e jobbat kapni? :/