24504
-
#3221 baze ez nem kicsi:( -
#3220 baszki mos marattam le a péló barnabás meg a dorina duettjéröl csakhogy marhára on topic legyek :D -
#3219 egy kép a versenyröl:) azt hiszem kicsi lesz ha nem bocs!
-
#3218 ugy ertem full jo volt a táj meg a viz meg mittomén, csak a embereken a golyonyomokat meg vértexturat csürte el :P
Lehet lekéne cserélni a kb 8rugot érö videokartyankat? :DD de ki a francnak van 30rugoja meg többje egy szaros gépalkatrészre (namos hapuffol magaban sok arc gondolom:DD ) -
#3217 Na megy már a multi:
-
#3216 Mar voltak kepeken, nem ujdonsag.
Ez az egy, ami nem tetszik benne. Az ilyen zombikkal, szornyekkel mixelt dolog, valahogy nem az igazi - nekem:(( -
#3215 ja a kurva annnya'. De mondom a 3.9-es meg 4.1-es katalystal FULL jo volt ha csak a effects-et nem buzeraltam medium fölé.. -
Takigabi #3214 thx -
#3213 igen mukszik. -
#3212 Deszar lehet neked! :D :P
-
#3211 rájottem hogy a serverlistben szereplo serverek kozul azok mukodnek amelyekre ráklikkelve bemásolják magukat a clipboardba és utána egy ctrl+v-vel simán be lehet oket másolni a consoleba. -
Takigabi #3210 #3204 re a válasz ?:) senki nem tudja ? -
radical #3209 Spoilereket lécci ne! Még van aki nem játszott vele. -
#3208 Sziasztok, most tolom a game-t, és csak egy negativumot találtam, de az is a személyes izlésem miatt van.
nem szeretem a zombiehentelős gémeket... :(
most épp egy "bunkerből" kell kiutat keresnem. (most szabadultak el a zombik) azt kérdezném hogy mennyi "pálya" van még hátra, mert innentől már nem annyira vonz, de azért végig szeretném tolni. csak érdekel mennyit kell még szenvednem. :)) -
Takigabi #3207 íróm -
#3206 Akkor bocs!
És a serialt kéri? -
antijedi #3205 hát ha ítód nincs az gáz... :) -
Takigabi #3204 ha van DVD m de nincs DVD ítóm attól a gém még megy ugy ha bemountolom Daemonnal ugye ?:) -
#3203 baz az egyik serveren belecsoppentem egy motorcsonak meg buggy versenybe,ku*rva jo volt
ja és 200as pinggel is 0 volt a lag!!!! -
#3202 Hopp, nincs ott!!
De tényleg -
#3201 állítsd be a keresőben hogy a far cry mappában keressen, indítsd el és hopp már ott is van! -
Ben C #3200 JAJAJAJAJAJAJAJAJA!!!!!!!!!!!!!
azt bizony! villodzott a viz zöldben, barnaban, meg ilyenek?? -
#3199 3.9es katalystot ajanljak hozzá, tán azér nem.
Én is aggodok, ugyan a fullt még nem probaltam de a demoban csinalt erdekes dolgokat az ati9000-em.. barhoyg allitgattam a texture filtert meg qualityt: vagy a sebeket-vérnyomokat baszta el vagy az environmentet (sziklák, viz stb) de mindig csak az egyiket :D
Viszont nekem nem fagyott le semmiylen beallitassal sem, max rohattul belassult :D -
#3198 Rohadjak +, de nem találom a gs.ini-t :-( -
#3197 na mi van, már mindenki multizik csak nekem nem jön össze? -
#3196 Ilyet találtatok már?
-
#3195 ezeket a képeket láttva , most már feltétlenül le kell cseréljem a vidkártyám.
Én is így gondolkodom :) -
#3194 hátbazz, ez állat... HL2 van ilyen? :Ð
Az alpha nincs, a végleges lesz. -
#3193 Na bazz kicsomagoltam..
Ha visszacsomagolom jó lesz??
Minek csomagoltad ki az ISO-t, ha mountolhatod is?
Jaaj... -
#3192 Ha ezt a 03-15-FAR.CRY.DVD.FINAL-DEViANCE-t kiirom DVD-re, indulni fog???
Ha magát az ISO-t írod ki DVD-re, akkor nem.
Ha az ISO tartalmát, akkor igen :-)) -
BlackWolf #3191 a 72 fajlt ki kell tomoriteni kapsz meg egy rar-t azt ne tomoritsd ki hanem mountold en is elbasztam eloszor :D -
#3190 Nem DVD-Rip, ahnem a 3,6GB-os DVD Far Cry..
Kitomoritve sem egy iso-t kapok, hanem egy konyvtarszerkezetet.
Miért nem a deviance-os DVD-t töltötted le? -
#3189 Mere van az a gs.ini?? -
#3188 jaza. -
#3187 már kettőt is próbáltam, de nem megy! -
#3186 új jármű videó !
3 féle méretben.
ftp://ftp.ubi.com/emea/farcry/videos/ -
#3185 akkor ne szúrd be, hanem linkeld -
#3184 verinájsz -
BlackWolf #3183 jo de akkor elore bocsanatot kerek erte -
#3182 nekem sincs +nem is kell ,míg ezen elfutnak a dolgok.
Azért más az "elfut", és más az "élvezhető" :(