24504
  • DePreSsZYo
    akkor hogy viszem tovább a pályát mert nem tom hogy kell?:)
  • Ben C
    Bazmeg, hogy elmentem suliba, és valaki kikapcsolta a gépet!!!!!

A demo eddig futott, most se 3.9 catalysttel nem fut (kékhalál a legelején)se 4.1-el (critical exeption a legelején)..valaki, valami 5let?
  • Lacc
    Wow, leszedtem én is, és azt kell mondanom hogy ahogy kinéz, az nagyon odabasz... És még jól is fut mellette, szóval minden elismerésem az engine-é. A játék maga se rossz, de még nem ástam belem agam nagyon a történetbe, most tartok ott, hogy loptam egy csónakot a rozsdás anyahajóról. Eddig végülis tetszik :)
  • insp
    MINDENKINEK: A JÁTÉK PÁLYÁIRÓL, TÖRTÉNETÉRŐL NE BESZÉLJETEK! Várnak az emberek egy napot, aztán kapják az arcukba a bazinagy SPOILEREKET!!!
  • oneal1
    figy!!!
    fx ekkel mik a tapasztalatok???
  • NeoMaN
    Azé az fura, hogy a telepítésnél menne a netre...
  • grebber
    Nem is lehet szavakkal kifejezni mennyire tetszik ez a game nálam annak a game-nak ami ezt meg akarja szórítani nagyon jónak kell lennie!
    Sajnos csak ma tudtam elkezdeni vele igazán játszani de kurva jó pályák vannak!
    Most ott tartok ahol a fákon vannak fahidak alul pedig "Jurassic Park" tele aranyos szörnyikékkel!!!!

FAR CRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DePreSsZYo
    Már levolt irva elégszer.
  • ricsi1
    #3609 nemtudja vki?
  • insp
    A hangok újratömörítésével mindenképpen romlik a hangminőség...
  • bazza
    Tehát akkor ne szomorodjak el? Nem fog szaggatni?
    Mondjuk a BF:Vietnemra is 512MB-nél nagyobbat ajánlanak, nakem mégis fut 256MB-n szaggatás nálkül...Ez is fog?
  • ricsi1
    daemon tools jó!
  • ricsi1
    mi a különbség a Far Cry (DVDRip - MYTH),és a Far Cry DvD között?
  • Sephi
    Szed le a RIPPET. 3 CD es nem maradsz le semmirol!
  • rezsofiz
  • DePreSsZYo
    Amikor megmentetted azt az ügynök csajt megöltél mindnkit eljutsz gey molohoz ahol álnak v 5-en.
    Utána mondja a faszi a rádióba hogy vmi radar figyeli a vizet előtted egy hajó azt szétlövöm a helikopter felszá és annyi mit csináljak?
  • magus
    kell mindegyik cd az installhoz?
  • Wanted
    legalább lesz egy kis motion-blur effekt.
    :))))))
  • ACE
    na felrakom full-ra a gamé-t és kiprószálom milyen.
  • krisz073
    Daemon Toolsa pontosan
  • Ikarus
    Még 14 file-nak kell lejönnie a DVD-böl. Én ezt nem bírom tovább idegekkel. Azt hiszem lemegyek sörözni. Utána lesz majd szép játék, ha hazajövök pár üveg után he-he!
  • Ikarus
    V.ki azt írta lejjeb, hogy igen.
  • Adi
    Hi!
    Ha a dvd versiot szedem le azt ügye megtudom nyitni vmi progival? Mert nekem nincs dvd íróm csak olvasóm!!
    Daemon toolsal vagy win iso-val?
  • cifuatwork
    Azt, hogy VIP tag (fizetni kell érte), ezen belül pedig azt, hogy hány éve regisztrált. Egy csillag = 1 év.
    De le is lehet tiltani, hogy megjelenítse...
  • krisz073
    Én a DVD-t szedtem le.
  • mikuc
    Melyiket érdemes leszedni a DVD változatot vagy a 3 CD-s Rippet.
    THX
  • Ikarus
    heh, cseles kis dolog :)
  • antijedi
    hmm, érdekes... :)
  • antijedi
    hááát szerintem azért anyira nem fényes a mutli mint ahogy mindenki mondja, 150es ping körül azért már volt hogy lagzott, másokat meg láttam még teleportálni is ... :P
  • Zetorg
    a num pad műxik csak meg kell nyomni a num lock-ot!ha be van kapcsolva akkor is!
  • DONGUBA
    persze hogy fog menni
  • balcooo
    naja. 10 éve még aszondom oké lett volna meg verjen is a seggemre hogy mitképzelek, de azé 24évesen ma' had én döntsem el miko van bekapcsolva a gép :D
    Najo blázolok egyet,azt lenyugszom mielött valami admin átraka gumiszobaába
  • bazza
    fog menni hiperminimumon ilyen gépen:
    P4 1.7
    256 MB
    GForce 4 MX 440
  • Ikarus
    Köszi.
  • DONGUBA
    Vip tagsag.
  • Ikarus
    Lehet hülye kérdés, de mit jelöl a csillag a neved mellett?
  • balcooo
    kösz neked is , tisztara elérzékenyülök itt a végén
    Nembaj, igy legalabb sporolt a csaladi kasszába kb 50 ft-ot a villanyszamlan, gondolom ez volt az ok...jaj istenem feszül kegyetlenül a generacios ellentét, hoyg diplomatikus legyek
  • DONGUBA
    Hat ha anyam hozzanyult volna a gepemhez lett volna jajjjjjjjjjjjjj:)))))))))))))
  • DONGUBA
    Nyugi testver.Az en geforce mx 460-ammal is megy.
  • balcooo
    köszi az együttérzést....az anya az szent és sérthetetlen...csak a telibecseszett géphez ne nyulna hozzáááááá könyörgöm huuáááááááá