24504
-
DePreSsZYo #3621 akkor hogy viszem tovább a pályát mert nem tom hogy kell?:) -
Ben C #3620 Bazmeg, hogy elmentem suliba, és valaki kikapcsolta a gépet!!!!!
A demo eddig futott, most se 3.9 catalysttel nem fut (kékhalál a legelején)se 4.1-el (critical exeption a legelején)..valaki, valami 5let? -
Wow, leszedtem én is, és azt kell mondanom hogy ahogy kinéz, az nagyon odabasz... És még jól is fut mellette, szóval minden elismerésem az engine-é. A játék maga se rossz, de még nem ástam belem agam nagyon a történetbe, most tartok ott, hogy loptam egy csónakot a rozsdás anyahajóról. Eddig végülis tetszik :) -
MINDENKINEK: A JÁTÉK PÁLYÁIRÓL, TÖRTÉNETÉRŐL NE BESZÉLJETEK! Várnak az emberek egy napot, aztán kapják az arcukba a bazinagy SPOILEREKET!!! -
figy!!!
fx ekkel mik a tapasztalatok??? -
Azé az fura, hogy a telepítésnél menne a netre... -
Nem is lehet szavakkal kifejezni mennyire tetszik ez a game nálam annak a game-nak ami ezt meg akarja szórítani nagyon jónak kell lennie!
Sajnos csak ma tudtam elkezdeni vele igazán játszani de kurva jó pályák vannak!
Most ott tartok ahol a fákon vannak fahidak alul pedig "Jurassic Park" tele aranyos szörnyikékkel!!!!
FAR CRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
DePreSsZYo #3614 Már levolt irva elégszer. -
#3609 nemtudja vki? -
A hangok újratömörítésével mindenképpen romlik a hangminőség... -
Tehát akkor ne szomorodjak el? Nem fog szaggatni?
Mondjuk a BF:Vietnemra is 512MB-nél nagyobbat ajánlanak, nakem mégis fut 256MB-n szaggatás nálkül...Ez is fog? -
daemon tools jó! -
mi a különbség a Far Cry (DVDRip - MYTH),és a Far Cry DvD között? -
Szed le a RIPPET. 3 CD es nem maradsz le semmirol! -
-
DePreSsZYo #3606 Amikor megmentetted azt az ügynök csajt megöltél mindnkit eljutsz gey molohoz ahol álnak v 5-en.
Utána mondja a faszi a rádióba hogy vmi radar figyeli a vizet előtted egy hajó azt szétlövöm a helikopter felszá és annyi mit csináljak? -
kell mindegyik cd az installhoz? -
legalább lesz egy kis motion-blur effekt.
:))))))
-
ACE #3603 na felrakom full-ra a gamé-t és kiprószálom milyen. -
krisz073 #3602 Daemon Toolsa pontosan -
Még 14 file-nak kell lejönnie a DVD-böl. Én ezt nem bírom tovább idegekkel. Azt hiszem lemegyek sörözni. Utána lesz majd szép játék, ha hazajövök pár üveg után he-he! -
V.ki azt írta lejjeb, hogy igen. -
Hi!
Ha a dvd versiot szedem le azt ügye megtudom nyitni vmi progival? Mert nekem nincs dvd íróm csak olvasóm!!
Daemon toolsal vagy win iso-val? -
Azt, hogy VIP tag (fizetni kell érte), ezen belül pedig azt, hogy hány éve regisztrált. Egy csillag = 1 év.
De le is lehet tiltani, hogy megjelenítse... -
krisz073 #3597 Én a DVD-t szedtem le. -
mikuc #3596 Melyiket érdemes leszedni a DVD változatot vagy a 3 CD-s Rippet.
THX -
heh, cseles kis dolog :) -
antijedi #3594 hmm, érdekes... :) -
antijedi #3593 hááát szerintem azért anyira nem fényes a mutli mint ahogy mindenki mondja, 150es ping körül azért már volt hogy lagzott, másokat meg láttam még teleportálni is ... :P -
a num pad műxik csak meg kell nyomni a num lock-ot!ha be van kapcsolva akkor is! -
persze hogy fog menni -
naja. 10 éve még aszondom oké lett volna meg verjen is a seggemre hogy mitképzelek, de azé 24évesen ma' had én döntsem el miko van bekapcsolva a gép :D
Najo blázolok egyet,azt lenyugszom mielött valami admin átraka gumiszobaába -
fog menni hiperminimumon ilyen gépen:
P4 1.7
256 MB
GForce 4 MX 440 -
Köszi. -
Vip tagsag. -
Lehet hülye kérdés, de mit jelöl a csillag a neved mellett? -
kösz neked is , tisztara elérzékenyülök itt a végén
Nembaj, igy legalabb sporolt a csaladi kasszába kb 50 ft-ot a villanyszamlan, gondolom ez volt az ok...jaj istenem feszül kegyetlenül a generacios ellentét, hoyg diplomatikus legyek -
Hat ha anyam hozzanyult volna a gepemhez lett volna jajjjjjjjjjjjjj:))))))))))))) -
Nyugi testver.Az en geforce mx 460-ammal is megy. -
köszi az együttérzést....az anya az szent és sérthetetlen...csak a telibecseszett géphez ne nyulna hozzáááááá könyörgöm huuáááááááá