24504
-
#4666 Hát igaz ami igaz a BFVietnam nekem sem nyerte el igazán a tetszésem... akkor inkább még mindig maradok a DC-nél... -
Ben C #4665 MeN!
segítsetek plz...
az a helyzet, hogy lent van a far cry. installálás vége felé azt mondja hogy a support/register/regsetup.exe rossz (hibás nem elérhető egyebek). elkértem Rezsofiztől a jó regsetupot, be akartam tenni az ISO fájlban a rossz helyére, de a winiso nem nyitja meg a Farcry iso-t...
Helpeljetek pliiz -
Borg #4664 Szerintem kifejezetten jó élmény a multija!
Legalábbis a netkód, és a grafika kész felüdülés a BF-Vietnam enyhe bukása után... -
Takigabi #4663 :DDDDDD -
fanatifo #4662 nekem 256ramom van és egy gforce 4 mx 440em és megy simán igaz nem olyan szép a kép de a héten vidikártya csere és memóri bőv és lehet játszani simánnnnnnnnnn már alig várom:) -
#4661 nekem igen :)
multi van, nem rossz -
Ben C #4660 512 rammal már eldöcög? -
Murd4 #4659 Ennek a gamenek van multija? Ha igen milyen szinvonalu? -
#4658 köszi.
akkor ma elkezdem letölteni. -
#4657 3at, ha a francia szinkornt nem telepíted. -
#4656 a DVD verzió hány gigát rak a winyóra ? -
gilaba #4655 Igen meg adat dvd-ként akartam megirni és az adatok beolvasásánálhibát irt ki. -
#4654 Nero-val próbáltad? -
#4653 a ram lessz a nagy szívás. -
#4652 very high minden pedig. -
gilaba #4651 Nagyon király a játék!Csak egy kérdésem lenne milyen progival tudom kiirni mert a Decrypter elrontja. -
#4650 Igen megy majd .De szerintem már most is megy ezzel a konfiggal. -
Ben C #4649 ilyen gépen mediumban játszható lesz?:
Intel Celeron 2400 Mhz (northwood)
Ati Radeon 9200SE 128Mb (sajnos)
256 MB DDR RAM
?? hamarosan ramot cserélek, 512 vel hogy fog menni? -
ddd #4648 mihelyt lesz hozzá linux szerver progi beindulnak azok is -
#4647 Ez elég jól küldi a köcsögje!
-
BlackWolf #4646 nekedis :o) -
DePreSsZYo #4645 Jó Reggelt =) -
#4644 Nagy király képek :D Nekem mér nem csinálnak ilyeneket a mobok? :D -
BlackWolf #4643 nem egy -
BlackWolf #4642 negy egy kategoria a doom3al ez a kulso terekkel feszit a doom3 meg a belso terekkel es arnyekokkal akar flashelni szoval nem kene a doom3 al osszevetni a far cryt! -
#4641 2. képen nem sok az árnyék:D -
#4640 Nem azert mondom de szerintem ez megközeliti a doom3 grafikat....hacsak nem jobb -
Pill #4639 Hány pálya nem öszesen?
Én most a 8-on járok a csajjal. -
#4638 A durva az, hogy erről a képről első látásra azt mondanám, hogy nem ebből a játékból van, hanem a Doom 3-ból :) -
#4637 Tájkép:
Kicsi a rakás:
Ezt még gyakorolni kell:)
-
#4636 Ebből ne legyen vita! Redukáljuk a méretét. Így a kecske is kajol egy jót, és káposzta is marad... -
#4635 nem lehurrogni akartam, tényleg, csak megkérdeztem hányan vannak, mert ötletem sincs.
skyline te meg szakadj meg:P -
Skyline #4634 Végigtolta már vki???
A main base-ben vagyok mennyi még innen a vége??? remélem sok...
12. nagypálya.. -
Skyline #4633 Pirkad:)
Ez meg...Iszik??:)
-
#4632 Attól, hogy neked szélessáv van, még nem kéne lehurrogni a modemeseket...
Nekem is csak tavaly ősszel lett szélessávom, és szívtam eleget ISDN-el a képekkel telenyomott fórumokon - nem véletlen, hogy ha lehet, inkább belinkelem a képeket, egy kis figyelmesség... -
#4631 mondjuk igaz, sokan szelessavuak, olvassak de nem irnak be. -
#4630 Több mint gondolnád, nem csak a szélessávú internettel rendelkezők játszanak a játékokkal és olvassák a fórumot. -
#4629 igy egymasmelle rakva a ti kepeiteket a z en kepemmel, hat elfog a hanyinger:) -
#4628 -
#4627 mindenki ezzel jön, de komolyan hány modemes nezheti a forumot kb?