24504
  • ACE
    Hát az hogy "randa" kicsit erős kifejezés szerintem, én próbáltam bekapcsolva, észre sem vettem a különbséget...
  • bah
    Hi all
    Engem mindig kidob a punkbusteres szerverekről egy idő után,valamikor egyből valamikor 30 perc után.És mindig valamilyen hibaüzenetet ír ki.Több félét is szokott produkálni.Nem tudjátok mi lehet a baj?
    Annékül, meg randa a game!
  • Shep
    Urak, élsimítást bekapcsoltátok? Ha igen akkor nem meglepő, mert az külső térben eszi rendesen a kártyát.
    Mennyiért, és hol vetted?
    Miyen 9800Pro-d van?
    Nekem is ezt csinálja, de nem tom miért?!
  • CSOCSO
    nah.. en is elkezdtem a gamezt.. igaz very highon kicsit nehol akat.. leginkabb a robbanasoknal veheto eszre ... no meg kicsit lassu jobbra balra nezelodesnel.. de csak picit.. most letettem sima highra mindent.. 1024 ben van.. 2 szeres anizotrop es most fut rendesen...
  • krisz073
    Hali.

Kis segitség,feltettem az 1.1-et elötte a regedites filet elinditottam bemásolom a FarCryMP.exe filet és mikor inditom 1 fekete ablakbe ezt irja ( You are running an unsupported verzion of Far Cry.Upgrade to 1.1)pedig megcsinálta a patchelést.
    Mi lehet a gond?
  • Bandee
    nincs vmit teszt arról h mennyit gyorsultak fx kártyák az 1.1es peccstől? úgyértem hardver oldalom vmi cikk :)
    Linket meg úgy tusz beszúrni, hogy a Mehet! gomb alatt rákattintasz az [url] szócskára, beírod oda a címet, és már bent is van a link!
    thx
  • Serpa
    rosszul olvasok arcról.
  • Borg
  • neozed
    Lehet
  • Serpa
    lehet multizni, ha felrakom az 1.1et ?
  • Borg
    Meg már nemazért, de az sg.hu letöltései között is ottvan a farcry 1.1 patch...
  • PeeTeR
    izeke... :)
    linket nemtom hogy kell beszurni meg nincs is kedvem html koddal pocsolni.

http://www.farcryhq.com/downloads.php?ordner_id=14
    megvolt, de ugyanez!
    Honnan szedted le, lehet ahonnan én, ott xar!
  • PeeTeR
    vicces mert nekem is dvd -s van es minden fele nyavajgas nelkul felpakolta. szerintem probald meg leszedni megegyszer ha xar...
    Császtok!
    A DVD-s FarCry-hoz nem tom feltenni az 1.1 patchet, és azt írja, hogy valami C:/Windows/Internet application/9jhkgj4fhf4blabla/
    Átkonvertálási hiba, nem win32 alakalmazás!
    Ez miért van?
    Hogyan tudnám felrakni?
  • PeeTeR
    en azt mondom menjel korbe, mert a sarkanyrepcsi csak szivas :) nem tudsz rendessen landolni ha vizbe esel akkor meg a hajo es a helsci egyszerre szed szet. gandzsazz le a dzsungelen keresztul, nyird le a hajosokat aztan adhatsz a helcsinek. lesz meg egy - ket ember azokat meggyepalod aztan mehetsz is :)
    ez a konyebb verzio... nekem a repcsis nem sikerult csak felhuztam magam mint az allat :DD
  • bazza
    Most vagyok a sárkányrepcsis pályán. Ha elindulok csak nyugisan mennyek? Ne figyeljek a helcsikre stb?
  • Darkboy
    Köszi!
  • PeeTeR
    yaaa :)
    az mar megint mas teszta. a fuggohidon elindulsz addig amig meglatod a supervisor vagy ilyesmi foepuletet. aztan ahhoz az epulethez vezet egy hid csak sajna le van szakadva. ezt azon ut mellett talalod ami a szornyek 'kertjebe' vezet. ha igy nem okes akkor egy baromi nagy rakas szikla mellett lesz a leszakadt resz vege amin fel jutsz az epuletbe. ha ez meg van akkor ne a szemkozti ajton menjel be hanem a balra talalhaton. ott beemesz, jon par ugri-bugri aztan balra megint lesz egy ajto ami egy pici szoboba vezet. na most vagy abban lesz a a masikban ami ugyan abbol nyilik. remelem ertheto volt meg sikerul :P azt a map -et csak egyszer csinaltam szerencsemre...
  • PeeTeR
    na hat a masodik mondat vege marha ertelmes lett :DDD
    sebaj... azert erted :D
  • Darkboy
    Rosszul írtam, a Treehouse pálya az, ahol függőhidakon kell menni, és egy épületnek a kulcsa kell!
  • PeeTeR
    ez az a palya ahol a barlang bejaratahoz kell a kulcs ?
    mert ha igen akkor a barlangal szemben allva, balra fennt egy kis kunyhoban a domboldalon van a hazban
  • PeeTeR
    kb. 1 teljes konyvtarat. (ha torlod a profileokat is)
    legalabbis nalam sikeresen legyalulta...
  • Serpa
    a 3 CDs verzió unistall után mennyit hagy a gépen ?
  • Darkboy
    Azt hiszem, az 5. Research
  • Sufa
    Nehéz, de ha lopakodsz, és ügyes vagy, akkor nem jelentenek nagy akadályt a feladatok!
  • PeeTeR
    szerinted hany szornyes palya van ?! :D
    map nevet leirhatnad ugy azert megis csak konyebb segitkezni...
  • Darkboy
    Ho van a szörnyes pályán a kulcs?
  • bazza
    Csak szerintem nagyon nehéz...
  • bazza
    Köszi!

Amúgy nem akad a game low-on, egy ilyen gépen:
    1.7 Ghz
    256MB
    GForce 4 MX440
  • Sufa
    Lődd el a csónakot tartó 2 láncot, majd utána ugorj le te is a leesett csónak után, pattanj bele, és szelheted a habokat!:)
  • bazza
    Hogy lehet a második pályán belerázni a csónakot a vízde a halyóról? Nem a hajó esik le, hanem én.
  • klastrom
    Azért nem értem mert tegnap dobtam újra az XP-t és le is frissítettem.
  • Borg
    Valszeg a FarCryMP listázáskor még kap egy kis delayt. Valszeg olyankor nem direktben a te géped, és a szerver között pingel, hanem van egy szerver ami listáz.