24504
-
ACE #6750 Hát az hogy "randa" kicsit erős kifejezés szerintem, én próbáltam bekapcsolva, észre sem vettem a különbséget... -
#6749 Hi all
Engem mindig kidob a punkbusteres szerverekről egy idő után,valamikor egyből valamikor 30 perc után.És mindig valamilyen hibaüzenetet ír ki.Több félét is szokott produkálni.Nem tudjátok mi lehet a baj? -
#6748 Annékül, meg randa a game! -
#6747 Urak, élsimítást bekapcsoltátok? Ha igen akkor nem meglepő, mert az külső térben eszi rendesen a kártyát. -
#6746 Mennyiért, és hol vetted? -
#6745 Miyen 9800Pro-d van? -
#6744 Nekem is ezt csinálja, de nem tom miért?! -
#6743 nah.. en is elkezdtem a gamezt.. igaz very highon kicsit nehol akat.. leginkabb a robbanasoknal veheto eszre ... no meg kicsit lassu jobbra balra nezelodesnel.. de csak picit.. most letettem sima highra mindent.. 1024 ben van.. 2 szeres anizotrop es most fut rendesen... -
krisz073 #6742 Hali.
Kis segitség,feltettem az 1.1-et elötte a regedites filet elinditottam bemásolom a FarCryMP.exe filet és mikor inditom 1 fekete ablakbe ezt irja ( You are running an unsupported verzion of Far Cry.Upgrade to 1.1)pedig megcsinálta a patchelést.
Mi lehet a gond? -
#6741 nincs vmit teszt arról h mennyit gyorsultak fx kártyák az 1.1es peccstől? úgyértem hardver oldalom vmi cikk :) -
#6740 Linket meg úgy tusz beszúrni, hogy a Mehet! gomb alatt rákattintasz az [url] szócskára, beírod oda a címet, és már bent is van a link! -
#6739 thx -
#6738 rosszul olvasok arcról.
-
Borg #6737 -
#6736 Lehet -
#6735 lehet multizni, ha felrakom az 1.1et ? -
Borg #6734 Meg már nemazért, de az sg.hu letöltései között is ottvan a farcry 1.1 patch... -
#6733 izeke... :)
linket nemtom hogy kell beszurni meg nincs is kedvem html koddal pocsolni.
http://www.farcryhq.com/downloads.php?ordner_id=14
-
#6732 megvolt, de ugyanez!
Honnan szedted le, lehet ahonnan én, ott xar! -
#6731 vicces mert nekem is dvd -s van es minden fele nyavajgas nelkul felpakolta. szerintem probald meg leszedni megegyszer ha xar... -
#6730 Császtok!
A DVD-s FarCry-hoz nem tom feltenni az 1.1 patchet, és azt írja, hogy valami C:/Windows/Internet application/9jhkgj4fhf4blabla/
Átkonvertálási hiba, nem win32 alakalmazás!
Ez miért van?
Hogyan tudnám felrakni? -
#6729 en azt mondom menjel korbe, mert a sarkanyrepcsi csak szivas :) nem tudsz rendessen landolni ha vizbe esel akkor meg a hajo es a helsci egyszerre szed szet. gandzsazz le a dzsungelen keresztul, nyird le a hajosokat aztan adhatsz a helcsinek. lesz meg egy - ket ember azokat meggyepalod aztan mehetsz is :)
ez a konyebb verzio... nekem a repcsis nem sikerult csak felhuztam magam mint az allat :DD -
#6728 Most vagyok a sárkányrepcsis pályán. Ha elindulok csak nyugisan mennyek? Ne figyeljek a helcsikre stb? -
Darkboy #6727 Köszi! -
#6726 yaaa :)
az mar megint mas teszta. a fuggohidon elindulsz addig amig meglatod a supervisor vagy ilyesmi foepuletet. aztan ahhoz az epulethez vezet egy hid csak sajna le van szakadva. ezt azon ut mellett talalod ami a szornyek 'kertjebe' vezet. ha igy nem okes akkor egy baromi nagy rakas szikla mellett lesz a leszakadt resz vege amin fel jutsz az epuletbe. ha ez meg van akkor ne a szemkozti ajton menjel be hanem a balra talalhaton. ott beemesz, jon par ugri-bugri aztan balra megint lesz egy ajto ami egy pici szoboba vezet. na most vagy abban lesz a a masikban ami ugyan abbol nyilik. remelem ertheto volt meg sikerul :P azt a map -et csak egyszer csinaltam szerencsemre... -
#6725 na hat a masodik mondat vege marha ertelmes lett :DDD
sebaj... azert erted :D -
Darkboy #6724 Rosszul írtam, a Treehouse pálya az, ahol függőhidakon kell menni, és egy épületnek a kulcsa kell! -
#6723 ez az a palya ahol a barlang bejaratahoz kell a kulcs ?
mert ha igen akkor a barlangal szemben allva, balra fennt egy kis kunyhoban a domboldalon van a hazban -
#6722 kb. 1 teljes konyvtarat. (ha torlod a profileokat is)
legalabbis nalam sikeresen legyalulta... -
#6721 a 3 CDs verzió unistall után mennyit hagy a gépen ? -
Darkboy #6720 Azt hiszem, az 5. Research -
Sufa #6719 Nehéz, de ha lopakodsz, és ügyes vagy, akkor nem jelentenek nagy akadályt a feladatok! -
#6718 szerinted hany szornyes palya van ?! :D
map nevet leirhatnad ugy azert megis csak konyebb segitkezni... -
Darkboy #6717 Ho van a szörnyes pályán a kulcs? -
#6716 Csak szerintem nagyon nehéz... -
#6715 Köszi!
Amúgy nem akad a game low-on, egy ilyen gépen:
1.7 Ghz
256MB
GForce 4 MX440 -
Sufa #6714 Lődd el a csónakot tartó 2 láncot, majd utána ugorj le te is a leesett csónak után, pattanj bele, és szelheted a habokat!:) -
#6713 Hogy lehet a második pályán belerázni a csónakot a vízde a halyóról? Nem a hajó esik le, hanem én. -
klastrom #6712 Azért nem értem mert tegnap dobtam újra az XP-t és le is frissítettem.
-
Borg #6711 Valszeg a FarCryMP listázáskor még kap egy kis delayt. Valszeg olyankor nem direktben a te géped, és a szerver között pingel, hanem van egy szerver ami listáz.