Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez azt jelenti,hogy nem "gyári" lemezrõl szedték le, hanem magáról az "aranylemezrõl"
Ha szerencsénk van akkor nem lesz verzió beli különbség, és tudunk vele játszani a neten.
A gyári lemezzel már nem vagyok benne olyan biztos, hogy fogunk tudni multizni, mivel az UBI adja ki.
ld: Ravenshield.
Olyan cdkulcsos védelem van rajta, hogy lehetetlen volt feltörni.
Csak az ut motornak volt köszönhetõ, hogy egy biztonsági rést ki tudtunk használni.
Új motorról lévén szó, nem fûzök hozzá sok reményt.... 😞
Ha szerencsénk van akkor nem lesz verzió beli különbség, és tudunk vele játszani a neten.
A gyári lemezzel már nem vagyok benne olyan biztos, hogy fogunk tudni multizni, mivel az UBI adja ki.
ld: Ravenshield.
Olyan cdkulcsos védelem van rajta, hogy lehetetlen volt feltörni.
Csak az ut motornak volt köszönhetõ, hogy egy biztonsági rést ki tudtunk használni.
Új motorról lévén szó, nem fûzök hozzá sok reményt.... 😞
rendes az..csak képet nem fog linkelni..:
...majd vmi kifogás lesz érzem...
...majd vmi kifogás lesz érzem...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
erre kíváncsi vagyok:
Thanks to the Sand Box Editor, you can easily create and edit your own terrain,
foliage, textures, lighting effects, vehicles, missions, etc. Place enemies,
build maps, and construct the world in which you want to play.
Thanks to the Sand Box Editor, you can easily create and edit your own terrain,
foliage, textures, lighting effects, vehicles, missions, etc. Place enemies,
build maps, and construct the world in which you want to play.
Mondjuk ezt en sem hiszel el... neked vagy nagyon eros neted van vagy kamuzo vagy a betat toltoted le es nem is tudol rola.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Dynamic figy nem fél óra a másik hogy a legjobb spanom szerverérõl lett lecsippentve ami nem 40kb/seccel jön és nemszoktam hazudozni
Errõl egy haverom jut eszembe, aki Ukrajnába látta egy moziban, hogy a matrix 3-at játsszák, két nappal az Usa-beli premier elõtt. Mondtam is neki, hogy biztos furcsa lett volna ha megnézni, és csak a cím, és a napszemüveg egyezik. A többi vmi garázsban leforgatott utánzat lehetett a szereplõkre hasonló helyiekkel. 😊
pre retail final, ez van oda írva hozzá
nálam megy nagy felbontáson igaz kicsit szaggat igaz nincs nagy vasam de megfelelõ
O ne hujits... lattam en mar csodat nalunk. Haver 3 mega/sec-el nyomult mult nyaron es ugy toltott le netrol mintha hardrol masolta volna....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az hogy fake vagy real az valós kérdés. csekkold csak meg az izonews és az nforce fórumait és meglátod, hogy perpill mindenkit ez érdekel (már akit érdekel a FC egyáltalán).
szóvel ez full változat nem találok bétára utaló jeleket
Bétára utaló jel, hogy több mint 3 giga, de azért van mer' egy pálya, és tömörítetlen verzsõn, és csak 640*480-ban megy :-)))
van bétára utaló jel, vagy vmi?
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
én nekem most jött el ftp-rõl fasza a game
Aki már az elsõ hirek-infok ota várja ezt a progit,annak lehet nem.
Igaz más progival,én is voltam már igy.
Igaz más progival,én is voltam már igy.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
(poénkodni akartam, és persze én se írigylem, mert amíg nem tudom, hogy véglege verzió úgyse töltöm, csüt. elött pedig nem lesz rá idõm se.)
Mér irigyelnék én nem irigylem nem mindegy hogy 0,5-1-1,5 nappal késõbb játszól vele!!??
Next PC upgrade: 2022
Haver FPS buzi es mar regota varja a gamat. Ezert ma ejel kepes bezaratni a netklubot es fulra engedni a letoltest 😊
hogy honnan? Amcsi szerver.... sajna pirvi 😞
hogy honnan? Amcsi szerver.... sajna pirvi 😞
pár napot várok. ha csak béta, akkor úgyis kinukeolják, ha nem akkor meg mehet lefelé. úgysincs még fent ahonnan tölteni szoktam (pay ftp).