Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy megy nekd a GF3-al? Nekem is GF3 val és Medium-High között, egy 2.6 P4-el és 512 rammal.
Amugy lehet multizni, mar az elso naptol. Hogy hogyan? Nez korbe az oldal tetejen.
Nekem nem megy ez a MULTIPLAY dolog egyatalan. Gondolom azert mert nincs eredeti CDKEY-em. Remelem ez azert megoldodik mint a SOF2 vagy a COD eseteben. Jo lenne egy magyar server!!!
Kicsit turelmetlen vagyok, de MULTIZNI akarok vegre!!!
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
proba ujra
és kösz!
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Na hogy tetszik a játék? Hisz írtad még a full elõtt, hogy ez lesz életed egyik legmeghatározóbb programja. Kiváncsi vagyok most, hogy már majdnem végigvitted mi a véleményed róla. Vagy már végigvitted?

Next PC upgrade: 2022
A ti kung-futok nem erős!
vagy ha nem,nem lehet,hogynem telepítettd fel rendesen?

hova másoljam??
indításnál valami dll-t hiányol...
mi a teendõ???
Sajna már találkoztam a szokásos betegséggel...A 14. pályán épp most kergetett õrületbe az elsõ felrobbantandó torony..Relytélyes okokból kifolyólag a torony körül kegyetlenül beszaggat a játék pedig nincs ott semmi spéci a toronytól elnézve az ezerszer brutálisabb grafikák pedig nemokoznak szaggatást...
Az egészben az a szar hogy úgy beszaggat hogy amikor lerakot a robbanóanyagot és elkezdenél kimenni az idõ nem igazodik a szaggatáshoz és az 5 mp biza arra elég hogy a lépcsõ közepére érj...Ami kevés...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Egy robbanás után:

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Barátom, nem sír a szám oks?
Nekem is gf2mx400-am volt, nagyon szerettem, semmi probléma nem volt vele, sõt még jó áron el is tudtam passzolni😊) Hagyjuk már ezt az antinvidia marhaságot, teszek rá ki gyártja a kártyát, ha jól mûködik, és meggyõzõ ár/telj aránya van. Ha kijön az nv40, és a legtöbb korrekt teszt azt hozza ki gyõztesen, akkor az fogom megvenni, ennyi. Ne nézzél már ennyire dedósnak, hogy érzelmi alapon ítélek meg egy vga-t, thx. 
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Rosszabb minõségû hangok? Telepítés végénél elindul egy UHARC nevû progi ami majd 20.000 file-t (hangok, zene ha jól emlékszem) tömörít ki, ami igencsak beletelik egy idõbe procitól függõen. Majd ezt átkonvetálja mp3-ról wav-á. De én nem éreztem volna (fül), hogy a mínõséggel gondok lennének a hangzásban. Ugyanúgy megvan minden spéci effekt is pl. Doppler-effektus is és EAX2.0 is be van kapcsolva, de gond az semmi. Persze lehet én vagyok antifül. Ki tudja?

hallom lehet menteni, de hogy? Jól jönne egy két save a 10. pályán ami tele van szörnyekkel.
Minden fokozaton van? Én a középsõn nyomom
Probald a jatek kulso konfigjat, autodetect es/vagy full minimum beallitassal. Ha muxik, akkor kezdheted felhuzzni a beallitasokat.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
szerintem zsenialis a jatek, egy perc uresjarat sincs benne, az egyetlen dolog ami zvar talan hogy ekkora megaparaszt sablonfohos az emberunk lol
valaki tud tippet adni hogy a vizesessel kezdodo asszem 19 palyan merre kell menni mert egszeruen keptelen vagyok megtalalni a helyes utat a sok rohadek kozott..
A DVD-s verzió van meg, de sajna a singliben egy nagy kékséget látok csak a képbõl. Multiban is kipróbáltam, ott meg egy szürkeségben néhány textura. Feltettem a legújabbnak írt drivert a G4TI4200-eshez, de semmi sem változott. Kérdem én: van vaami trükkje, vagy réginek számítja a kártyám és nem megy ?
Ahogy párat visszaolvastam, nem vagyok ezzel a hibával egyedül, de a megoldásra nem leltem még rá. 1024x768->32-ben megy egyébként. Írt már vki valami megoldást, vagy nem létezik erre és kell vennem egy jobb kártyát, ha ezzel valaha is játszani szeretnék?
A medve nem játék.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
VAN valakinek mûködõ CDs verziója? Valkai játszik vele? Csakmert mintha még nem hallottam volna oylan embert aki Cds verzióval nyomná.
Mert nekem mindjárt lennet van de nem szeretnék szívni. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.