Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
sehogy, mert nem indul a game

de különben nekem is kb úgy ment a demo

Zaki.
hogy megy nekd a GF3-al? Nekem is GF3 val és Medium-High között, egy 2.6 P4-el és 512 rammal.

Alexease
Lol! Kim Basinger!?! 😊) Hogy jott ez a nev?😊

Amugy lehet multizni, mar az elso naptol. Hogy hogyan? Nez korbe az oldal tetejen.
Kim Basinger
Sziasztok

Nekem nem megy ez a MULTIPLAY dolog egyatalan. Gondolom azert mert nincs eredeti CDKEY-em. Remelem ez azert megoldodik mint a SOF2 vagy a COD eseteben. Jo lenne egy magyar server!!!
Kicsit turelmetlen vagyok, de MULTIZNI akarok vegre!!!

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

FH ToMmY
megint megfagyott, odamentem a kocsihoz majd F, és kész

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

FH ToMmY
Probáltam, eddig 2x jutottam el oda, 2x indíthattam ujra a gépet 😊
proba ujra
és kösz!

Hamed
Ha közel mész ki is írja, hogy mit kell nyomnod, olvasd el.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

DONGUBA
jaja az alapban az F betu

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Szia!

Na hogy tetszik a játék? Hisz írtad még a full elõtt, hogy ez lesz életed egyik legmeghatározóbb programja. Kiváncsi vagyok most, hogy már majdnem végigvitted mi a véleményed róla. Vagy már végigvitted?
LSC
mert sokaknak gondjaik vannak vele.

Smuggler
GF3 Ti200 DDR 128 MB -kartyad milyen felbontassal megy jatékban ugy hogy ne akadjon? meg milyen beallitas

grebber
Ja érdekességek és hibák vannak hát ebbõl is látszik sosem lesz speciálisan tökéletes game!

Next PC upgrade: 2022

zaki
gondolom use gombbal 😊

FH ToMmY
mondja már meg vki pls, h a jármûvekbe, h kell beszállni

DonnieBrasco
Nem én találtam ki 😊 tegnap írta itt valaki. Csak azt is elscrolloztuk a rákba.

A ti kung-futok nem erős!

ricsi1
nincs mit😄(õ se godolta szerintem komolyan!)

ricsi1
te sztem nem krekkeltél!mindent húzz át!

vagy ha nem,nem lehet,hogynem telepítettd fel rendesen?

zaki
nincs mit

FH ToMmY
vki?

thx mindenki

zaki
plz ne mondj neki hülyeségeket, kösz

ricsi1
de ügyes vagy😄

Rudee
farcry/bin32

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
bin32 könyvtárba

a cd-n lévõt keresi!
hova másoljam??

ricsi1
tény,hogy vannak hibák...

ricsi1
szerezz be dll-t-!

help!
indításnál valami dll-t hiányol...
mi a teendõ???

Viszont az árnyék üt! 😄
Jah vannak érdekességek..
Sajna már találkoztam a szokásos betegséggel...A 14. pályán épp most kergetett õrületbe az elsõ felrobbantandó torony..Relytélyes okokból kifolyólag a torony körül kegyetlenül beszaggat a játék pedig nincs ott semmi spéci a toronytól elnézve az ezerszer brutálisabb grafikák pedig nemokoznak szaggatást...
Az egészben az a szar hogy úgy beszaggat hogy amikor lerakot a robbanóanyagot és elkezdenél kimenni az idõ nem igazodik a szaggatáshoz és az 5 mp biza arra elég hogy a lépcsõ közepére érj...Ami kevés...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Azért vannak érdekességek.
Egy robbanás után:

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ReTeK
56.xx

Serpa

Goodwill
melyik nvidia driver a legjobb a gaméhoz? (gef4 ti 4200)

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Goodwill
öhh...nem tudjátok véletlen hogy kell menteni? 😛

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Ebbe reménykedem kora délután óta. Reménykedtem. Ahhhhh... Este azért kipróbálom mindeképpen. Hátha bejön. Hatalmas a terem tele dobozokkal és ha elindulnak amerre dobom, közben settenmászkaelosonok mozgással talán kitudom õket cselezni.
Azért nehogy azt hidd, hogy nagyon meg lehet hülyiteni õket a kõvel...
KM
Te is többet írsz, mint olvasol, ugye?

Hamed
Utolsó off:

Barátom, nem sír a szám oks? Nekem is gf2mx400-am volt, nagyon szerettem, semmi probléma nem volt vele, sõt még jó áron el is tudtam passzolni😊) Hagyjuk már ezt az antinvidia marhaságot, teszek rá ki gyártja a kártyát, ha jól mûködik, és meggyõzõ ár/telj aránya van. Ha kijön az nv40, és a legtöbb korrekt teszt azt hozza ki gyõztesen, akkor az fogom megvenni, ennyi. Ne nézzél már ennyire dedósnak, hogy érzelmi alapon ítélek meg egy vga-t, thx.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

MINDENKINEK AKI MENTENI AKAR!!! #5225-nél VAN HOGYAN KELL!
Nekem is az van, és az égadta világon semmi gond sincsen vele. De ahogy látom a többieknek sem.

Rosszabb minõségû hangok? Telepítés végénél elindul egy UHARC nevû progi ami majd 20.000 file-t (hangok, zene ha jól emlékszem) tömörít ki, ami igencsak beletelik egy idõbe procitól függõen. Majd ezt átkonvetálja mp3-ról wav-á. De én nem éreztem volna (fül), hogy a mínõséggel gondok lennének a hangzásban. Ugyanúgy megvan minden spéci effekt is pl. Doppler-effektus is és EAX2.0 is be van kapcsolva, de gond az semmi. Persze lehet én vagyok antifül. Ki tudja?
Bakker.
hallom lehet menteni, de hogy? Jól jönne egy két save a 10. pályán ami tele van szörnyekkel.
Minden fokozaton van? Én a középsõn nyomom

Alexease
Jo az a kartya, nekem is az van, megy rendesen.
Probald a jatek kulso konfigjat, autodetect es/vagy full minimum beallitassal. Ha muxik, akkor kezdheted felhuzzni a beallitasokat.
M@TriX
kössz

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

PTW
nekem is cd s verzio van, tokeletesen mukodik csak ket dll t kellett bemasolni a 3as cd rol.

szerintem zsenialis a jatek, egy perc uresjarat sincs benne, az egyetlen dolog ami zvar talan hogy ekkora megaparaszt sablonfohos az emberunk lol

valaki tud tippet adni hogy a vizesessel kezdodo asszem 19 palyan merre kell menni mert egszeruen keptelen vagyok megtalalni a helyes utat a sok rohadek kozott..

a.carkey
Már egyszer ezt beírtam. tud valaki segíteni?

A DVD-s verzió van meg, de sajna a singliben egy nagy kékséget látok csak a képbõl. Multiban is kipróbáltam, ott meg egy szürkeségben néhány textura. Feltettem a legújabbnak írt drivert a G4TI4200-eshez, de semmi sem változott. Kérdem én: van vaami trükkje, vagy réginek számítja a kártyám és nem megy ?

Ahogy párat visszaolvastam, nem vagyok ezzel a hibával egyedül, de a megoldásra nem leltem még rá. 1024x768->32-ben megy egyébként. Írt már vki valami megoldást, vagy nem létezik erre és kell vennem egy jobb kártyát, ha ezzel valaha is játszani szeretnék?

A medve nem játék.

Amúgy 700 mhzes gépem van, és jól megy. Pl elsõ pályán csatorna részben semmit nem akadt. Miután kiértem a szigetre, ott már akadozott, de simán játszható. Nagyon jól van optimalizálva, és jó kis játék! Beach hangult rulz! 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Nekem az van, és mûxik simán.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

M@TriX
Zaki után megkérdezem:
VAN valakinek mûködõ CDs verziója? Valkai játszik vele? Csakmert mintha még nem hallottam volna oylan embert aki Cds verzióval nyomná.
Mert nekem mindjárt lennet van de nem szeretnék szívni. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
😊 az a Fraps