Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
Gyalog...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhgggggggggggggggggggggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Sziasztok.Nemtudna nekem valaki segiteni hogy hogy lehetne felmenni FARCRYban a netre ?
Törölt felhasználó

Attól függetlenül én már megtaláltam 😊
Törölt felhasználó
Bolondoknapja van te CyBorg! 😉
Törölt felhasználó
Taptarap!
A VGA-dat mennyiért hol vetted, és milyen pontosan?
A VGA-dat mennyiért hol vetted, és milyen pontosan?
catalist 4.2-vel jobb, a wincomm. configon állíts mindent low-ra, utána, ha betöltött, akkor állítsd high-re, de bilinear beállítással. Az én configom majdnem ugyanez és gyönyörûen megy.
Tán ha visszaolvasol megtudod... egy hete minden második hozzzászólás errõl szól...
[merlinw.org]
Törölt felhasználó
Nekem tölt eg ideig, aztán meg kiirja, hogy nincs program hozzárendelve!
Törölt felhasználó
Az a patch fixáló!
Nem a patch!
Nem a patch!
Mi a gond, meddig jutottatok el.? Mert az tény, hogy amikor elindul, akkor a netrõl leszed egy fájlt. Hogy miért azt nem tudom.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Törölt felhasználó
Nekem sem megy a kis ge*i!
de ezt a patch-et el kell inditani nem és ki kell neki jelölni a helyét....CryNetwork.dll a file tipusa........
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Hogy a szarba kell rátölteni ezt a szaros 1.1 pathc-et erre a szarrrraaa ggggggggüüüüüü
Törölt felhasználó
Nekem sem indul el!
A Bin32 be kell tenni a patchet vagy hova? Mert meg kell adnom a helyét nem indul csak úgy magától el a telepítés
CSá!
Segítene valaki?
Nem megy nálam a far cry!
Olyan problémám van hogy amikor betölti a játékot akkor egy vpu recover hiba üzenetet kapok(Radeon 9200)!Ekkor még elindul a játék csak poligon hibái vannak és késõbb ki is fagy!
Ha Catalyst driverben kikapcsolom a vpu recover-t akkor is betölt, de a betöltésvégén ÛWindows hiba üzenet eszközhibát ír ki!
A gépem:2200 Athlon xp
512Mb ddr 400MHz
Radeon 9200 Catalyst 4.3 driverrrel
directx 9.0b windows xp updatelt
föltettem a far cry patchet is!
Ha tud valaki segítsen!
Segítene valaki?
Nem megy nálam a far cry!
Olyan problémám van hogy amikor betölti a játékot akkor egy vpu recover hiba üzenetet kapok(Radeon 9200)!Ekkor még elindul a játék csak poligon hibái vannak és késõbb ki is fagy!
Ha Catalyst driverben kikapcsolom a vpu recover-t akkor is betölt, de a betöltésvégén ÛWindows hiba üzenet eszközhibát ír ki!
A gépem:2200 Athlon xp
512Mb ddr 400MHz
Radeon 9200 Catalyst 4.3 driverrrel
directx 9.0b windows xp updatelt
föltettem a far cry patchet is!
Ha tud valaki segítsen!
Király! Én már szedem! 1.0-ás FarcryMP.exe-t leszedtétek már? Végre lehet szûrni a szerverek között!
Törölt felhasználó

ez jó😊
CybR

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Leszeded a Patchet (1.1)feltelepited és utána letöltöd a FarCryMP.exe filet és azt berakod a Far Cry fõkönyvtárba és azzal inditot a játékot.
Ott Multiplayer option és ott lessz,a MP 0.93 ara rányom és már adja is a szervereket.
Ott Multiplayer option és ott lessz,a MP 0.93 ara rányom és már adja is a szervereket.
Hi! http://www.classifiedxp.com/~gmflash/ ha ráléptem ide akkor mit kell csinálnom pontossan hogy tudjak Mulltizni? Nem igazán értek hozzá! Köszi
Törölt felhasználó
M@TriX-ra?

Törölt felhasználó
Most van a születésnepotok!

Törölt felhasználó
Vágom már!
Törölt felhasználó
Minek?
nézzetek már a naptárra okostojások. 😉))
Nincs is 1.2-es pecccs.
Törölt felhasználó
Mi a pontos címe a bittorrentnek?
Törölt felhasználó
télleg kijött?
Ez valami vicc? Mert en nem talalom.
tényleg

a