24504
-
#10397 De nem a warezes tömörített, crackelt verzióra írták a petchet. Szerintem ott lesz a hiba. -
#10396 ezzel maximálisan egyetértek.
nem sok játék van ami megéri a pénzét, de ez igen, az mp rész is nagyon ott van. -
#10395 ...legalábbis azt mondják az nVidia kártya tulajok, mert elvben azokhoz tartalmaz csomó javítást. Az ATi-kon edig is tökéletes volt :))))))))))) -
#10394 pedig azzal gyorsabb a game... -
#10393 Mit mondjak....feltettem az 1.1-et és elkezdett szaggatni nekem is a game..:((....nem nagyon de megteszi néha -
#10392 Most elindítod a petch telepítőjét hogy uninstaláld a petchet (később is megteheted, de megcsináltatja), kézileg kitörlöd a far cry mappát, újratelepíted, felrakod a petchet és kész. A ..FIX-re 2X kell nrákattintani miután ízlés szerint átírtad, de ezt nem kell megismételni. -
#10391 Nem, de megint elbassza a textúrákat és baszottul szaggat a külső tereken. -
#10390 Márpedig nekem ha simán az élsimítással ment, de amikor ráraktam a pecset, akkor már nem ment...leszedtem minimumra az élsimítást és azóta gyönyörűen megy!!! -
#10389 És télleg ha regget átítam mit kell vele csinálnom?? Hozzáadni az adatbázishoz?? vagy bemásolni valahova???
Mert most tök külön van.... -
#10388 na, kifagyott? :) -
#10387 Akkor én is reinstall???
Aztán utána a fixet tegyem fel?? Utána a patchet????
és utána az MP-t és azzal indítsam???
Ja és nekem nincsen crack exem hanem 2 dll-t kellett másolnom!!! -
#10386 Hát vannak még csodák. Felraktam az 1.1-et és elindul, betölt és működik. (igaz még a menüben vagyok, töltésnél ég kifagyhat, de már haladás!) -
#10385 Van még 1.0-s törtszerver? -
#10384 -
#10383 MErt annyira nem is tetszik ez a játék csak most nincs más hejette és még fel is baszta az agyam és nem bírok belenyugodni hogy nem megy. -
#10382 Hát a profiles mappát húznám át a mentésekkel.
Rakd fel az 1.1-es petchet 1:2-höz hogy működik majd
A 3cd-s már a crackel exe-t bontja ki, és én nem raktam volna fel qick savet mert konzolból is lehet menteni vagy
ha -devmodban indítod akkor F9. Hol van hozzá magyarosítás? -
#10381 Miért nem veszitek meg eredetiben??? Azért egy ILYEN játékért 8e HUF az nem sok...
...jó, nem is kevés, de szerintem megéri, pláne ha a hatalmas supportot nézzük (rengeteg hivatalos szerver) multiplayer terén... -
#10379 -
#10378 Most jut eszembe, hogy hiszen nekem asszem nem is kellett crack-elni
Én csak a magyarítást raktam fel, meg a quick-save-et.
Mondjuk az életem nem teszem rá, hogy esetleg hülyeségből nem írtam-e felül az eredeti .exe-t pl. a quick-save-el, mert aszittem azt kell csinálni, de már régen vót.
Újratelepítés? Jólvan, 1 délután elmegy rá
Ha újratelepítem és nekem nem kell crack-elni, akkor fel kell rakni v.mi patch-t? Másképpen fogalmazva, érdemes feltenni a patch-t?
Ill. melyik mappát kell lementeni, hogy megmaradjanak a mentéseim? -
#10377 Gyere te is reinstallálgatni, hátha a 4. telepítés jó lessz. -
#10376 Hát ha más játékról lenne szó én keresnék új petchet és arra az új cracket, de szerintem ehhez a játékhoz csak a deviance crack van és mások is tőle szedték. -
#10375 Kész a reinstall, indul az 1.0!
Most szerinted mertjem felrakni az 1.1-et? -
#10374 Belelövök, noszogatom, semmit sem csinál.
De, 1et igen: Ha sokat lövök bele, meghalok én is :)
Ez a crack hibája?
Nézzek másik crack-et, vagy mit lehet ilyenkor csinálni? -
#10373 Detto -
#10372 Ki nyavajog amiatt. Én azért nyavajgok mert nem megy ez a kurva játék, pedig 1 hónapja még elindult csak valami hiba iatt mindíg elbaszta a textúrákat és kurvára szaggatott. Erre most egy reinstall hejretette, miután felraktam az 1.1-et is meg már el sem indul. -
#10371 na jó, de ha eddig ment akkor mért ne menne most??? Nem hinném hogy egy patchelés után az a baja hogy a gépem nem bírja!! meg szép is lenne ha nem bírná:)) -
#10370 10 FT-ot meg nem fizetek további 1MB-onként...kicsit húzós lenne -
#10369 Pyrex.....mailt megkaptad? -
#10368 akkor meg mint nyavajogsz??....marad a 15 GB-od multira....nekem még arra se elég a 400 1 hónapban... -
#10367 Próbáld meg hogy mindent vegyél le minimumra.... -
#10366 Más sem szeret többet tölteni ha lehet kevesebbet. Konkrétan a Far cry-t én is kiírva kaptam nem töltöttem. -
#10365 Nekem 400MB-os korlátom van és mégis a DVD-s van meg.....oldd meg... -
#10364 Meg még azt az apróságot sem értem hogy miért egy 2001 decemberi béta verziójú tömörítőprogramot használtak a 3cd-s hez? Valami újabb nem lett volna jobb megoldás (sebesség, tömörítési arány)? -
#10363 Viszont azt már gyorsabban letöltheti, május 1 óta 768 / 256 kbit a sáv... Ja, a korlát fel fog menni 20GB-ra... -
#10362 Megáll és utána egy enterrel simán ki lehet lépni ugy hogy a ageme is rögtön bezárodik!
-
#10361 és ez ellen mit tudok tenni??????
Mi van akkor ha a fix-et visszaírom C:-ra!! Azzal ugy ment!
a patch is fent van és elvileg ugy elindul megint nem?
Na kiprobálom! -
#10360 Jóvan na, nem mindenki tölthet le 15Gb-nél többet. -
#10359 mert ha igen akkor vedd le az élsimítást róla... -
#10358 Critical errorral megáll?? -
#10357 aham....akkor azért nem találkoztam ilyennel mert DVD-sem van...