24504
  • janos666 #10397
    De nem a warezes tömörített, crackelt verzióra írták a petchet. Szerintem ott lesz a hiba.
  • kisgabo
    ezzel maximálisan egyetértek.

nem sok játék van ami megéri a pénzét, de ez igen, az mp rész is nagyon ott van.
  • PyRex
    ...legalábbis azt mondják az nVidia kártya tulajok, mert elvben azokhoz tartalmaz csomó javítást. Az ATi-kon edig is tökéletes volt :)))))))))))
  • PyRex
    pedig azzal gyorsabb a game...
  • karikusz
    Mit mondjak....feltettem az 1.1-et és elkezdett szaggatni nekem is a game..:((....nem nagyon de megteszi néha
  • janos666 #10392
    Most elindítod a petch telepítőjét hogy uninstaláld a petchet (később is megteheted, de megcsináltatja), kézileg kitörlöd a far cry mappát, újratelepíted, felrakod a petchet és kész. A ..FIX-re 2X kell nrákattintani miután ízlés szerint átírtad, de ezt nem kell megismételni.
  • janos666 #10391
    Nem, de megint elbassza a textúrákat és baszottul szaggat a külső tereken.
  • karikusz
    Márpedig nekem ha simán az élsimítással ment, de amikor ráraktam a pecset, akkor már nem ment...leszedtem minimumra az élsimítást és azóta gyönyörűen megy!!!
  • examinee
    És télleg ha regget átítam mit kell vele csinálnom?? Hozzáadni az adatbázishoz?? vagy bemásolni valahova???
    Mert most tök külön van....
  • PyRex
    na, kifagyott? :)
  • examinee
    Akkor én is reinstall???
    Aztán utána a fixet tegyem fel?? Utána a patchet????
    és utána az MP-t és azzal indítsam???
    Ja és nekem nincsen crack exem hanem 2 dll-t kellett másolnom!!!
  • janos666 #10386
    Hát vannak még csodák. Felraktam az 1.1-et és elindul, betölt és működik. (igaz még a menüben vagyok, töltésnél ég kifagyhat, de már haladás!)
  • janos666 #10385
    Van még 1.0-s törtszerver?
  • PyRex
  • janos666 #10383
    MErt annyira nem is tetszik ez a játék csak most nincs más hejette és még fel is baszta az agyam és nem bírok belenyugodni hogy nem megy.
  • janos666 #10382
    Hát a profiles mappát húznám át a mentésekkel.
    Rakd fel az 1.1-es petchet 1:2-höz hogy működik majd
    A 3cd-s már a crackel exe-t bontja ki, és én nem raktam volna fel qick savet mert konzolból is lehet menteni vagy

ha -devmodban indítod akkor F9. Hol van hozzá magyarosítás?
  • PyRex
    Miért nem veszitek meg eredetiben??? Azért egy ILYEN játékért 8e HUF az nem sok...

...jó, nem is kevés, de szerintem megéri, pláne ha a hatalmas supportot nézzük (rengeteg hivatalos szerver) multiplayer terén...
  • PyRex
  • KranaZoli #10378
    Most jut eszembe, hogy hiszen nekem asszem nem is kellett crack-elni

Én csak a magyarítást raktam fel, meg a quick-save-et.

Mondjuk az életem nem teszem rá, hogy esetleg hülyeségből nem írtam-e felül az eredeti .exe-t pl. a quick-save-el, mert aszittem azt kell csinálni, de már régen vót.

Újratelepítés? Jólvan, 1 délután elmegy rá

Ha újratelepítem és nekem nem kell crack-elni, akkor fel kell rakni v.mi patch-t? Másképpen fogalmazva, érdemes feltenni a patch-t?

Ill. melyik mappát kell lementeni, hogy megmaradjanak a mentéseim?
  • janos666 #10377
    Gyere te is reinstallálgatni, hátha a 4. telepítés jó lessz.
  • janos666 #10376
    Hát ha más játékról lenne szó én keresnék új petchet és arra az új cracket, de szerintem ehhez a játékhoz csak a deviance crack van és mások is tőle szedték.
  • janos666 #10375
    Kész a reinstall, indul az 1.0!
    Most szerinted mertjem felrakni az 1.1-et?
  • KranaZoli #10374
    Belelövök, noszogatom, semmit sem csinál.

De, 1et igen: Ha sokat lövök bele, meghalok én is :)

Ez a crack hibája?
    Nézzek másik crack-et, vagy mit lehet ilyenkor csinálni?
  • examinee
    Detto
  • janos666 #10372
    Ki nyavajog amiatt. Én azért nyavajgok mert nem megy ez a kurva játék, pedig 1 hónapja még elindult csak valami hiba iatt mindíg elbaszta a textúrákat és kurvára szaggatott. Erre most egy reinstall hejretette, miután felraktam az 1.1-et is meg már el sem indul.
  • examinee
    na jó, de ha eddig ment akkor mért ne menne most??? Nem hinném hogy egy patchelés után az a baja hogy a gépem nem bírja!! meg szép is lenne ha nem bírná:))
  • karikusz
    10 FT-ot meg nem fizetek további 1MB-onként...kicsit húzós lenne
  • karikusz
    Pyrex.....mailt megkaptad?
  • karikusz
    akkor meg mint nyavajogsz??....marad a 15 GB-od multira....nekem még arra se elég a 400 1 hónapban...
  • karikusz
    Próbáld meg hogy mindent vegyél le minimumra....
  • janos666 #10366
    Más sem szeret többet tölteni ha lehet kevesebbet. Konkrétan a Far cry-t én is kiírva kaptam nem töltöttem.
  • karikusz
    Nekem 400MB-os korlátom van és mégis a DVD-s van meg.....oldd meg...
  • janos666 #10364
    Meg még azt az apróságot sem értem hogy miért egy 2001 decemberi béta verziójú tömörítőprogramot használtak a 3cd-s hez? Valami újabb nem lett volna jobb megoldás (sebesség, tömörítési arány)?
  • PyRex
    Viszont azt már gyorsabban letöltheti, május 1 óta 768 / 256 kbit a sáv... Ja, a korlát fel fog menni 20GB-ra...
  • examinee
    Megáll és utána egy enterrel simán ki lehet lépni ugy hogy a ageme is rögtön bezárodik!
  • examinee
    és ez ellen mit tudok tenni??????
    Mi van akkor ha a fix-et visszaírom C:-ra!! Azzal ugy ment!
    a patch is fent van és elvileg ugy elindul megint nem?
    Na kiprobálom!
  • janos666 #10360
    Jóvan na, nem mindenki tölthet le 15Gb-nél többet.
  • karikusz
    mert ha igen akkor vedd le az élsimítást róla...
  • karikusz
    Critical errorral megáll??
  • karikusz
    aham....akkor azért nem találkoztam ilyennel mert DVD-sem van...