Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HI OFF:
Nem tudtok egy helyet ahonnan le tudom szedni a távolségi buszbérlet-et, hogy csak ki kelljen nyomtatnom és ne kelljen vennem,
Próbáltam szkenneléssel de nem lett jó.

THX
9600pro-oval hogy fut a játék?
grebber
HDC warez 200Ft 1 sms 6napra!!!!!

Next PC upgrade: 2022

OFF
Bocsi, hogy itt kérdezem meg:
Tudtok olyan oldalakat mondani ahol leszedhetõ egy csomó játék/videó (többek között ez a játék is!!!!)s nem olyan magas az SMS díja? Melyik a legjobb oldalak?
Ch_Slater
upsz. pedig voltam mar az oldalon de akkor meg nem volt ott ez az info...sry

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Nem akar multizni senki?
Mint ahogy a fenti linkben is szerepel ugye...
http://www.classifiedxp.com/~gmflash
Ch_Slater
na ez jol hangzik. és honnan?

"If you have the MYTH release you need to download this file, open FarCry.reg in notepad, change "InstallLocation" to point to your Far Cry folder, and double-click on the .reg to add it to your registry. "
Ch_Slater
félve megkérdezem, hogy a 3cd-s myth-re miért nem megy fel az 1.1 patch? azt irja, hogy eloszor telepitsem fel a game-t. ez nyilvan azért van mert nincs registry bejegyzés hozzá. van rá megoldás?

Shep
A zenét kikapcsoltad? Nekem is volt egy ilyen eset mikor az esti pálya jött, és levettem mindent lowra zenét kikapcsoltam, hangnál is minden létezõt kilõttem és úgy betöltötte

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lwb
ok. kösz. így már nekem is m1.

van egy olyan mappa hogy Languages...ebbõl másold át az .xml-eket az FCData/Localized/english.pak-ba.

Valamint találsz egy MenuTable.xml-t is ezt pedig az english1.pak-ba

nekem ezejután magyarlett 😊

lwb
ez éééérdekes. nálam nem ír át semmit. új profilet kell nyitni? mert nekem minden echte angol marad. a fõmenütõl kezdve a mission objectivek, minden. kivéve persze a kezdõ loading screent. ja, és mielõtt valaki megkérdezné: igen, jó útvonalat adtam meg installkor.

de megy vele én pl tegnap raktam fel 😊

lwb
az elképzelhetõ, hogy a magyarítás nem m1 az 1.1-esre paccsolt dvd verzióval? mert nekem csak a loading screent változtatja meg, mást nem.

a "control" nevezetû pályánál a negyedik mentési résznél van egy hely, ahol egy csövön lóg egy hulla és a csõbõl jön, vmi forró gõz állandóan kinyír, hogy a pöcsbe lehet túljutni rajta, már a hajam kihullik tõle, help pls.
Sgtfathi
Valaki be tudna illeszteni 1 Save állást A Cooler pályaszakaszt követö pályárol?köszi!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Nem jött senki, aztán kiléptem az editorral ökörködni.
Inditsam, jössz?
Sgtfathi
Valaki be tudna illeszteni 1 Save állást A Cooler pályaszakaszt követö pályárol?köszi!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

KM
Fagyott?

Inditok egy towert, gyertek.

HUN Server One
pass: fchu

4pl tdm
gizzda
Sziasztok! Nem tudok rákapcsolodni a szervere mert még ott a MAGYAROK VAGYUNK szervernél is cd Key kér! Pedig jelszónak kellene lennie nem? Igaz most a game-n nincs rátöltve semmi mert az 1.1 estõl teljessen meghalt és ujra kellet raknom fehér lett a képernyõ! Valaki megtudná mostmár pontossan mondani hogy melyik progit is kell erre a szarra rátölteni , hogy végre háloba tudjam nyomni mert én már itt olvastam mindent de ha mindent rátöltök adtól behal a játék! Akkor hogy is van ez????? ........

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Typenak valami misson0-t ir ki TDM helyett...
Gyerekek a magyar vagyok szerver kissé bugos.
Akié nézze már meg, mert a tower map fut, és becsatlakozva csak ennyit látni:

És persze rögtön ki is dob a fõmenübe, selfkill respawn sincs...
Gunner
Arsenal: ott van editor, pont erre csinálták, hogy csinálj magadnak küldiket. Az már más kérdés, hogy értesz is-e hozzá 😊
Kezdj el játszogatni editorral

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

ScoobyDoo
Minden lowon sem okés. 😞

grebber
Kiadhatnának új missziokat igazán!!!

Next PC upgrade: 2022

szar ez a topickép

Shep
ÁÁÁ a rakétavetõs brutál szörny elég kemény, csak úgy nyeli a golyókat, még az álványra szerelt golyószóró se kottyan meg neki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Vedd lejebb a grafikai részletességet

Sgtfathi
Helo! A Cooler nevü pályán v.ok ott ahol a Ki kell nyitni a vizet hogy felvigyen a terem tetején lévö kis járatba,a csajjal találkozom de onnan nem tudok továbbmenni,a csaj nem csinál semmit én meg nem tudom hova tovább van 1 ajto de azon nem lehet bemenni pls.segitsetek! Ja visszább töltöttem két save állást és ugy se jo!a 3-cd-s Myth verzio,ill.a Dvd-s versionál is ez van!by

bazza
Én 8

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Hanyadik pályán jártok?

PyRex
...vagy egyszerûen csak felmászol a hajó oldalán...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ezt olvasd:
http://www.classifiedxp.com/~gmflash/faq.html

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

vaslav
Hi.

FarCry.v1.1.Local.IP.Fix.exe - ezzel a peccsel (Vrong version or file already patched hibával) nem tom peccselni a FC-t. A Fenti hivatkozás nem elérhetõ. Segítenétek, hogy multizzak?

gizzda
Sziasztok! Nem tudok rákapcsolodni a szervere mert még ott a MAGYAROK VAGYUNK szervernél is cd Key kér! Pedig jelszónak kellene lennie nem? Igaz most a game-n nincs rátöltve semmi mert az 1.1 estõl teljessen meghalt és ujra kellet raknom fehér lett a képernyõ! Valaki megtudná mostmár pontossan mondani hogy melyik progit is kell erre a szarra rátölteni , hogy végre háloba tudjam nyomni mert én már itt olvastam mindent de ha mindent rátöltök adtól behal a játék! Akkor hogy is van ez????? ........

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

ScoobyDoo
Hi all!

A Training után az elsõ pálya betöltésénél Critical Exception és kifagy. Mitõl lehet ez? Fenn van a patch is.

TAB

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

bazza
\

bazza
Hogy kell a consolba \ <==ilyet írni?

Gunner
Jah... Jó Reggelt Mindenkinek!! 😊

Gunner
Én is most végeztem azzal a mappal, félek a köv. résztõl 😊
Mennyire van a Catacombs a Vulcano pályától?

Köszi megvan, kurva nehéz volt kinyírni a helikoptert a végén...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

DarkJedi
Fel kell menni a szikla tetjére, ott van ilyen izé, amivel át tudsz repülni.

A Boat pályán a végén a 3 torony felrobbantása után hogy kell kinyírni a hajót, mer ott keringek körülötte egy járõrhajóval, de nemtom hogy kéne kinyírni

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

KM
MAGYAR VAGYOK!! Assault FarCry mp_jungle 2/14 160.114.80.9 49001

Jelszó: fchu.