Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen gép kell akkor ha minden beállítás high-on van?
hali!
bocs a lámaságért, de hogyan kapcsolom ki a console parancsot? (r_displayinfo 1 , és end_frame_display)
köszi!
üdv
Mac
bocs a lámaságért, de hogyan kapcsolom ki a console parancsot? (r_displayinfo 1 , és end_frame_display)
köszi!
üdv
Mac
Hogy nyírtátok ki a Volcano pályán az ugrándozó kigyúrt mutánst miközben a csaj a földön üldögél a katonák meg nekemrontanak?
Remélem kurva jó lesz ez a mod sok dino meg minden.
Csak kérdés mikor lehet tölteni??
Csak kérdés mikor lehet tölteni??
Next PC upgrade: 2022
Törölt felhasználó
Csak legyen belõle valami! Orbitális JP rajongó vagyok (persze szigorúan csak az elsõ rész)

Next PC upgrade: 2022
Csak most kezdek ismerkedni a játékkal. Ilyenkor illik visszaolvasni kicsit 

mindenkinek gond nélkül fölmegy a 1.1-es patch?
nálam:
egy kis töltögetés után
-modify/repair/remove menü
-kipipálgatós rész!
-majd nem talál fájlokat a my docu/farcry-ban
-több hibaüzenet és befejezi de nem kerül fel a patch
a gamma az eredetihez nagyon hasonló 😄
kipróbáltam crack elött és után is de sehogy nem jött össze..
tud valaki segíteni???
köszi
üdv
Mac
nálam:
egy kis töltögetés után
-modify/repair/remove menü
-kipipálgatós rész!
-majd nem talál fájlokat a my docu/farcry-ban
-több hibaüzenet és befejezi de nem kerül fel a patch
a gamma az eredetihez nagyon hasonló 😄
kipróbáltam crack elött és után is de sehogy nem jött össze..
tud valaki segíteni???
köszi
üdv
Mac
Herold, én is ott tartok!
pontosabban azzal a pályával vagyok kész amikor kiugrottak.
sirály volt nagyon!
még a legelején beszerváltam egy motorcsónakot aztán golyózápor. aztán a generátort pedig dzsippel illetve szárazföldön veszem be. helit is dzsippel lõttem ki.
na csõ
pontosabban azzal a pályával vagyok kész amikor kiugrottak.
sirály volt nagyon!
még a legelején beszerváltam egy motorcsónakot aztán golyózápor. aztán a generátort pedig dzsippel illetve szárazföldön veszem be. helit is dzsippel lõttem ki.
na csõ
Fejbe rúgta, mikor a csajt elrabolták és fel akart kapaszkodni az ürge az éppen felszálló helire, hogy kiszabadítsa. A csaj kiszabadította magát és mindketten leugrottak.
Már töltöm is.
De az szerintem csak az 1-es számú problémára lenne megoldás.
De az szerintem csak az 1-es számú problémára lenne megoldás.
Róbáld meg Te is a VGA driveredet frissíteni.
Caravan
Caravan
Sziasztok.
XP alatti betöltési problémám megoldódott. Letöltöttem a legfrisebb 56.72-es NVIDIA drivert, és lõn csoda, frankón fut a game.
Üdv:
Caravan
XP alatti betöltési problémám megoldódott. Letöltöttem a legfrisebb 56.72-es NVIDIA drivert, és lõn csoda, frankón fut a game.
Üdv:
Caravan
Helló mindenki!
Segítség kéne. Két problémám is akad:
1.Ha változtatok akármit a video settings-ben az autodetect után,akkor a napsütötte texturák szinte fehérek lesznek.
2.Ha játék elején be akarok szállni a buggy-ba akkor error és kilép.
Amúgy athlon xp1800+,gforce4 mx420, xp pro.
Visszaolvasgattam, de nem találtam megoldást, nincs sok idõm sorry.
Segítség kéne. Két problémám is akad:
1.Ha változtatok akármit a video settings-ben az autodetect után,akkor a napsütötte texturák szinte fehérek lesznek.
2.Ha játék elején be akarok szállni a buggy-ba akkor error és kilép.
Amúgy athlon xp1800+,gforce4 mx420, xp pro.
Visszaolvasgattam, de nem találtam megoldást, nincs sok idõm sorry.
messzi csaholás
inkabb messzi zsivaj 😊
Kiáltás, így már értelmesebb.
Micsinalt a draga a helikopteren? ;]
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Köszi, így már akadnak használható szerverek. Tegnap este találtam olyan Assaultosat, ami a társaság pingjeiben már nem különbözött a külföldi SOF2-es szerverektõl.
Kicsit még furcsa a játékosok mozgása, a legnagyobb gáz amit írtam: lagnál nem megmerevedik a figura, hanem úgy csinál, mintha mozogna, aztán teleportál. Lagnál, látni kell a többieknek, hogy lag van, nem elég akkor rájönni, mikor már egy tár golyót beleengedett az ember a szellemképbe.
Kicsit még furcsa a játékosok mozgása, a legnagyobb gáz amit írtam: lagnál nem megmerevedik a figura, hanem úgy csinál, mintha mozogna, aztán teleportál. Lagnál, látni kell a többieknek, hogy lag van, nem elég akkor rájönni, mikor már egy tár golyót beleengedett az ember a szellemképbe.
csá 😊
tegnap néztem 1-2 szervert, de semmit nem találtam 😞
tegnap néztem 1-2 szervert, de semmit nem találtam 😞
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Most jönnek a humanoid szörnyek.
Lesz még valaha reggel?
A csajjal lehet majd találkozni a játékban (a videobejátszásokon kívül)? Szívesen lerúgnám a fejét azért, amit a helikopteren mûvelt.
Lesz még valaha reggel?
A csajjal lehet majd találkozni a játékban (a videobejátszásokon kívül)? Szívesen lerúgnám a fejét azért, amit a helikopteren mûvelt.
Nekem 4.3 és tökéletesen megy, sõt még ha driverbõl kapcsolom be az AA és AF-et, akkor sem fagy.
Általában a legújabb +hajtó a legoptimálisabb, de ha régivel sincsen semmi bajod akkor minek akarsz váltani?
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
MUHHHAHAHHHAAAAAAAAAA!!!!

Hát sz@rrá rehegtem magamat, fõleg a 18-as karikás rész alatt 😊))))))))
Gratula, zseniális lett a video, szerintem mindenki tõcccsse 😊)

Hát sz@rrá rehegtem magamat, fõleg a 18-as karikás rész alatt 😊))))))))
Gratula, zseniális lett a video, szerintem mindenki tõcccsse 😊)
Jo kis kartya az, ha barati aron megtudod szerezni, akkor erdemes..
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
MARHA: vagyol?
Játszol?
Ha igen, melyik szerveren? 😊
Játszol?
Ha igen, melyik szerveren? 😊
Thx skacok a válaszokat driver ügyben. Amúgy egy 9800pro ami mellé próbálom +találni a legoptimálisabb meghajtó progit. Fõleg a Far Cry ami miatt gondolkodtam el ezen, hogy ideje lenne váltani. Bár meg kell hagyni ezidáig a 3.10-es driverrel nem volt semmi gondom....
\" örökké nem eshet.... \"
Köszi az info-t! Ez nagyon jó hír! Köszi Megint!
Ti4200-on is tükrözõdik a víz. Én medium grafikai részletesség mellett játszom ilyen karival, csak az árnyékokat vettem le low-ra.
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
4.2-vel tökéletesen megy.
Caravan:Ismerõsnek ugyanez volt a baj.
Mikor megunta szopást átvittem a nem ugyanott vásároltat,az simán elindult.Ennyit a bolti játékokról!Az üzletben meg elhajtották az embert a halál faszára.Durva? Az!
Mikor megunta szopást átvittem a nem ugyanott vásároltat,az simán elindult.Ennyit a bolti játékokról!Az üzletben meg elhajtották az embert a halál faszára.Durva? Az!
9600xt-mhez 4,4-el tökéletesen fut 

Üdv!
Egy gyors kérdés a Radeon-t használókhoz. Melyik Catalyst-et (3.10 vagy 4.3) ajánlanátok a gammához? Csak azért kérdem mert hallottam ezt meg azt eme két drivert illetõen. Elõre is köszi a válaszokat.
Üdv!
Dem
Egy gyors kérdés a Radeon-t használókhoz. Melyik Catalyst-et (3.10 vagy 4.3) ajánlanátok a gammához? Csak azért kérdem mert hallottam ezt meg azt eme két drivert illetõen. Elõre is köszi a válaszokat.
Üdv!
Dem
\" örökké nem eshet.... \"
Nem ide vág, de azt szeretném kérdezni, hogy a Ti4200-on tükrözõdik e a víz? win98 alatt a Te konfigodon, hogy fut a progi, pontosabban milyen beállításokkal fut jól? Azért kérdezem, mert hasonló az én konfigom is csak a vidokarim régi(geforce256), és most tudnék venni jó áron egy Ti4200-t. Köszi!
Caravan! Nézdd meg a területi beálításoknál az advance-ban, hogy a non-unicode progik milyen karkészletet használnak és állítsd usaEnglish-re. hátha segít.. nem bizti..
üdv
üdv
Sokkal többet nem tudok mondani. 1.7 Celeron, GeForce4 Ti4200, 512 MB RAM. Friss driver az AGP-re. A játék eredeti, nem másolt. Tehát minden hibaüzenet nélkül fel tudom telepíteni. Minden beállítást elfogad, de mint már írtam, új játék indításakor, a betöltés alatt (amikor a töltési szintet jelzõ csík elér úgy 15%-ig) jéggé fagy az egész gép. Más játékok gond nélkül futnak. Csak ezzel van gondom. A gépemben van egy Win98-as wincsi is. Arra is feltelepítettem a gamét és ott mükszik. Erre a meghajtóra viszont nem akarok játékot telepíteni, tehát szeretném XP alatt futtatni.
tehát másnak felment és fut is ugyanarról a dvd (vagy cdk rõl).
milyen konfigod?
telepítés alatt a lehetõ legtöbb memóriát használd (zárj be minden egyéb progit(WMSG, Antivirus is))
tedd fel a legfrisseb vga drivert és állítsd a windows AA és AF -jet alkalmazás szerintibe. bár az utóbbi kettõ nem szükséges a telepítéshez azért nem árt felkészülni..
aztán az is lehet hogy a dvd meghajtód a hibás, illetve egyéb hardveres hibák is lehetnek.
üdv
milyen konfigod?
telepítés alatt a lehetõ legtöbb memóriát használd (zárj be minden egyéb progit(WMSG, Antivirus is))
tedd fel a legfrisseb vga drivert és állítsd a windows AA és AF -jet alkalmazás szerintibe. bár az utóbbi kettõ nem szükséges a telepítéshez azért nem árt felkészülni..
aztán az is lehet hogy a dvd meghajtód a hibás, illetve egyéb hardveres hibák is lehetnek.
üdv
ja település közben megy hidegbe
havertól van a gamma
igen másnak felment, és fut is
havertól van a gamma
igen másnak felment, és fut is
Panzer,
tehát telepítés közben fagy le?
honnan van a gamma?
másnak fölment már?
üdv
tehát telepítés közben fagy le?
honnan van a gamma?
másnak fölment már?
üdv
ma estére csinél valaki szervert?
Nem tudom feltelepíteni a játékot, ezt a hibát írja ki "Error 1311. Source file not found: G:\Game.cab. Verify that the file exists and that you can access it."
Kérdésem mi lehet a baj???????
Kérdésem mi lehet a baj???????