24504
-
#11997 Hali!
Rég jártam erre.
V.ki hiányolta, hogy miért nem csinálnak olyan FPS-t, amiben robbannak a bambuszok, stb.
Tegnap kezdtem el nyomni a BREED c. játékot.
A játék nyomába sem ér a FAR CRY-nak, de nekem bejön, mert a Halo-t is nagyon szerettem.
Ha v.ki szeretei a futurisztikus gammákat (annyira azé nem unreal), akkor nézze meg, mert ebben repülnek a fák, lerobbanak az épületek, ...
A grafika persze ticcsen olyan jó, mint a FR-ban, de érdemes megnézni, ha v.kinek ilyen kell. -
baca01 #11996 a far cry a legjobb game! én már kiakasztottam
-
#11993 A legjobb!!:D NA már felnem teszem.. átbaszott!! :) -
CUCLI #11992 LOOOL... az is megteszi... -
#11991 Na felidegesítettem magam.. a legjobb módszert választottam!!!!! Format c & d!:D -
#11990 Thx ki is próbálom minnyá. -
CUCLI #11989 hallod: írsz egy \save_game ideaztírszamitakarsz
visszaperjel amúgy TAB -
#11988 Valaki szánjon meg plz és írjon már nekem olyan mentési módszert ami működik is.
Eddig amiket olvastam (consolba mindenféle save_game meg hasonlók) azok basztak működni mert mindig kiírta őket a játékba mintha mondtam volna őket say-el.
Elértem egy olyan nagy teremhez ahol rengeteg láda van és tele katonákkal itt nem tudok átvergődni mentés nélkül azzal is nehéz lesz. -
#11987 most nem tudok, nem vagyok otthun. -
#11986 tegnap kicsit fejlesztettem az mp_tower_pyrex -en :)))
már 2 híd van :) -
#11985 JÖJJETEK JÁTSZANI!!!!!!
HiC!!!!
195.70.51.226 -
CUCLI #11984 akkor passz... -
#11983 VAn.. de van dll törlés benne de nem törli ki csak úgy csinál4! -
CUCLI #11982 én sajna nem...sorry
abár de! regcleaner.. lehet másra gondolunk de ha mégis ez az akkor nézd meg -
#11981 Nem tudtok vmi olyan progit ami töröl? Vmi remove ami nem foglalkozik semmivel csak letölrli a file-t! -
#11980 Jah az más! Azt hittem, hogy van vmi érdekes amit én nem vettem észre! -
#11979 Segíthetnétek máá nekem is, hogy tudom kitörölni a crysystem.dll-t mert tele a tököm vele!! -
CUCLI #11978 semmire nem jó!:D csak próbálkoztam a kép beszúrással...
és megy is -
#11977 Ez mér jó? -
#11976 Nah Cucli!!!!!
Miko tunk' nyomni??? -
CUCLI #11975 eh
így már jobb -
CUCLI #11974 -
CUCLI #11973 bazzeg.. mé ilyen kicsi?
-
CUCLI #11972 -
#11971 rakd fel A FARCRYMP-t, azzal is be tudod kapcsolni. vagy a system.cfg-ben írd át... -
#11970 má nem kell köszönöm sikerült.Netán ha valakinek nem megy a game akkor probálja máshova telepiteni nekem igy sikerült,és igy jo lett a multi része is..Köszönet gearnak -
#11969 sziasztok eltünt a link ahonnan le tudnám tölteni a far cry multis részét valaki dobjon már egy cimet legyen szives. -
#11968 Kétszer kérdeztem nyugodtan és korrektül, ba**tatok rám. Bocs.
Viszont azt is leírtam már, hogy Ubisoft jelszó nélkül nem enged be a server browserba, ahol be lehetne kapcsolni. Szóval, van valami konzol parancs rá, illetve lehet krekkelt FarCry-jal Ubisoft jelszót kérni? -
#11967 Az volt az érzésem.
Mondjuk az nem jelenti azt hogy kb
72 betűmérettel kell írni!!!!!!!!!!!!! -
#11966 JAJ MR NAGYOKOS NE ORDIBÁLJ MÁ!!!!!!!
Azt a ki....ott punkbustert ott lehet bekapcsolni hogy ott van az internetes szerverlista és alatta az van írva hogy enable punk buster client.Kattints rá!
És hopp!
CSODA!
Képes voltál bekapcsolni azt??????????
Nem vagy szőke nő???? -
#11965 HOL KELL BEKAPCSOLNI AZT A K**VA KIB***OTT PUNKBUSTERT!?!
F***om a siránkozásotokba, nekem válaszoljatok, aku**aéletbemár! -
#11964 Majd ma miko tunk játszani??? -
#11963 Jó reggelt mindenkinek! -
CUCLI #11962 óóó nee -
#11961 Eljött a vég!! -
#11960 Próbálok veszekedni is de az se megy!!:) -
#11959 Na, most akartok velem multiban FarCryozni, vagy szartok inkább a fejemre? :P
Hol kell bekapcsolni a PB-t? Azt írja, hogy a server browserban. Az meg ugye csak akkor van, ha van ubisoft jelszavam. De az nincs. -
CUCLI #11958 kihalt a fórum..... :'( -
#11957 köszke ;-) -
CUCLI #11956 jó lett