24504
  • lac coo
    Hi fiúk! Mikor lesz végre HIC szerver? Mindenhol sorban állás van!
  • Stalker
    Még nem történt haladás az ügyben...
    Remélhetőleg majd holnap.
  • XeeN

Holnap leszek csak. Műxik a kártya?
  • Stalker
    :P
  • XeeN
    Gondoltam ismét végigtolom Realistic-on... Könnyebbre emlékeztem.
  • Bullet
    aha. Inno3D 6800GT
  • Shep
    6800ad van?
  • Bullet
    Kipróbáltam ezt a r_HDRRendering 1 parancsot a fényhatásokra. Nadon fasza lett. De úgynézem elveszik az élsimitás. Biztos a valamit valamiért elv lépett életbe.
  • lac coo
    biztos tanulhatnék belőle.
  • lac coo
    Nem tudsz valami címet ahol Far Cry videókat tölthetek le? Amit játékosok vettek fel FPS nézetben?
  • lac coo
    egyetértek engem is k...ra idegesít.No de má csak kipróbáltam!!
  • Stalker
    ja, a játékélményt drasztikusan csökkenti, ha folyamatosan rakéták csapódnak be mindenhova.
  • lac coo
    Ménem lehet rakétát használni?Mert elrontja a játékot?
  • XeeN
    ha 1.-re nem megy, indítsd ujra es reinstalláld, aztán válaszd a BRIT angolt.
  • vigyori14
    Segitsetek má nekem.
    én feltettem az 1.3 as pecset és nem akar működni, nem tok gyorsmenteni ami a lényeg lenne nekem.
    nem todjátok h hogyan tudnám megcsinálni?
  • Necro
    Danke,de az 1.3-mat még mindig nem pakolja???
  • lac coo
    Cső
  • Stalker
    TAB-ot kell lenyomni
  • lac coo
    Ne érts félre én nem vitatkozni akarok,de ha megnézted azt az oldalt ott is van ilyen parancs.Most akkor szerinted van arra mód,hogy demot lehessen felvenni?
  • ACE
    Ésakkor a konzolba miért nem egészíti ki szerinted? És egyáltalán, miért nem hajtja végre a parancsot?
  • Bullet
    Nem tudok fordított per jelet írni a konzolba! Miért?
  • lac coo
    Nézd meg a 13 891-et!
  • ACE
    írd be hogy rec és nyomj egy Tab-ot, ott mutatja a parancsok listáját, ami _létezik_. Látsz ott record-ot?
  • lac coo
    Dehogy nincs!
  • ACE
    A record az nem jó, nincs is olyan parancs
  • CUCLI
    most nagyon laggolt
  • Stalker
    Mostanában vannak gondok vele, reméljük hamarosan megoldódnak a problémák (linuxos lesz, nem szar winfosos).
  • lac coo
    Ha szépen megkérlek leírod pontosabban ,hogy tudnék demot (videót) rögzíteni? A Far Cry-om 1.3 -as.Bárkitől ,bármilyen további segítséget nagyon megköszönnék!
  • lac coo
    Mi van a HIC szerverrel???
  • ACE
    Na megoldódott, újból felraktam 1.3 patch rá, és simán a pak-ot bemásolva jó lett. Semmi magyarítással meg ilyesmivel nem tököltem.
  • ACE
    Most miapicsa van? Eddig ment rendesen a game, most fel akartam rakni a FarCryMP progit, mindent úgy csináltam, ahogy kell, erre "general exception" hiba van nálam is, bármit csinálok... Tehát ezzel a GMFlash-os progival lehet valami gáz, mert eddig jó volt, viszont most minden változtatást, amit eszközöltem rajta visszacsináltam, és most így sem megy. Biztos valami szart átír ez a progi, van valakinél, ahol működik, és tud multiplayer-t nyomni rajta?
  • ACE
    Mindjá kipróba
  • lac coo
    HELP !!!
  • lac coo
    Basszus így sem megy!Valaki írja már le a tutit!!!!
  • lac coo
    ez lehet a baj!A MOHAA-ban is így van asszem. Köszi!És lejátszás meg:\demo vidijom1???
  • Kaszi46
    nevet is adsz neki? tehát record vidijom1
  • lac coo
    Hol a gyufa ?
  • lac coo
    Hát szakadjak meg tutira igy csinálom de nem rögzít semmit! A MOHAA-ba rögzitettük,utána visszajátszottuk közben felvettük Fraps-al oszt kész! Fel fogom gyújtani ezt a k...a számítógépet!
  • CUCLI
    igen
  • lac coo
    És mindent kis betűvel kell , ugye?