24504
-
CUCLI #14039 jah. nálam pölő nem megy -
Barack Matyi #14038 Halott a TS? -
CUCLI #14037 nálad is halott TS? -
#14036 Nagyon köszönöm! Véletlenül nincs hozzá magyar leírásotok? -
Stalker #14035 rere -
CUCLI #14034 re -
Stalker #14033 is csinálni... :) -
Stalker #14032 Far Cry benchmark (elvileg lehet vele timedemo-t csinálni is) -
Stalker #14031 ftp://hoc:[email protected]//hardwareoc/HardwareOC_Far_Cry_Benchmark/HOC_FCBench.zip
Egyébként úgy tom devmode-dal nem lehet multizni. -
#14030 ok! -
Akuma #14029 hogyan lehet ezt a r_hddrrendering parancsot futtatni???? -
#14028 Köszi.bár nekem nem csaláshoz kell hanem timedemohoz. -
#14027 Ezt próbáltad már?
Indítsuk el a játékot a -DEVMODE paranccsal (jobb egérgombbal az ikonjára, Tulajdonságok (Properties), majd a "Cél"-hoz írjuk be). Ne felejtsük el az " jelet a végére tenni (ha kitöröltük volna)!
Most "fejlesztői" módban tudjuk a játékot játszani. Hozzáférésünk lesz az összes pályához és az alábbi gombok is funkcionálnak:
F3 - "Újjáéledő" pont
P - Összes fegyver
O - 999 töltény
F4 - Falon átmenés
F2 - Következő checkpoint
F9 - Mentés (adott pozíció)
F10 - Töltés (adott pozíció)
F11 - Extra infó
F1 - 3rd person nézet
Backspace - Sérthetetlenség
= - Gyorsaság
-Decrease speed
F5 - Alapértelmezett sebesség
-
#14026 Jó reggelt!lééci írd meg hogy lehet a játékot elindítani DEVMODE-ba!Mi a konzolparancs?Nézd meeg te is a \FarCry\Support\Timedemo nevü doksit ott ír a videokészítésröl, hátha te jobban értesz hozzá! -
Stalker #14025 Újra megy! -
#14024 OK. Mi újság van a szerveretekről? -
Stalker #14023 Szvsz nem igazán van jó assault map a mappackokban. Töltsd le a farcry-maps.com-ról az mp_hangar-t, az nagyon fless. -
#14022 Megvan. Ez a köcsög telepítő létrehoz egy ugyanolyan Ubisoft\FarCry-\Levels könyvtárat csak nem a ProgramFiles-ba, hanem valami új "Programme" könyvtárba. Jól látom hogy elég csak 3-as packot feltennem mert a többi kettőben is ugyanaz van ,csak kevesebb? Gondolom ez készült utoljára. -
#14021 Hát nem értem atota commander szerin ott van Level-ben ,de hát nincs ott!!!! -
#14020 Leszedtem mind a hármat -
Stalker #14019 Nem. Keress rá pl. az mp_cargo-ra, és akkor megtudod, hova rakta. Emlékszem, nekem se jó helyre másolta, de én szépen átpakoltam az összeset a Levels mappába. Ja, leszedted mind3-at? -
#14018 Nem lehet , hogy vmi patch problémám van , vagy vmi ilyen fa....g? -
#14017 Hát basszus nem másol ez oda semmi újat!Csak az eddigi _MP-k vannak ott továbra is semmi újat nem látok! -
#14016 Azt próbáltam elsőre mert nekem ez tűnt logikusnak de nem látom a mapok között az újakat.Megnézem mégegyszer.Különben ha eredeti gámát veszek azzal ugye menni fog az Ubisoftos és az Mp-s is? -
Stalker #14015 A Far Cry\Levels mappát kell kiválasztani célként -
#14014 Ezeknek a pályáknak nem kéne megjelenniük a Level könyvtárban? -
#14013 Írjam utána ,hogy \FCData ? Egyébként szép napot neked! -
Stalker #14012 A célmappát állítsd át a telepítőben, hogy oda telepítse, ahol a FC-d van -
#14011 De mi a f...ért nem telepíti fel? Ennek nam automatikusan kéne mennie ,csak elinditom az exe fájlt azt kész?Mi lehet a baj már negint? (Megyek azt veszek egy eredetit legalább nem kell ezzel kinlódnom.) -
Stalker #14010 Ártani nem árt -
#14009 Mind a 3 pack-ot szedjem le? -
#14008 Na ezt tudtam honnan lehet leszedni de azért köszi! -
Stalker #14007 1. Nem lehet, hanem biztos.
2. Nekem is ilyen netem van, Ubin ált. 30-40 között mozog a pingem.
3. A körlevél hülyeség.
4. A következő kérdésedre a válasz: innen és innen -
#14006 Segíts, kérlek!Miért nem tudok most felmenni szinte egy szerverre sem?" error loading level data" Lehet , hogy nincs meg minden pályám? -
#14005 Ubisoft szervereken milyen a ping (nekem pl. 512 -es ADSL-em van.)? -
#14004 akkor a körlevél pl. hülyeség vagy nem? -
Stalker #14003 mindkettő lehet :) -
#14002 soha nem tudom eldönteni,hogy "lol" az gunyolodás vagy valami elismerés féle? -
Stalker #14001 Na hol vagy már? :) -
Stalker #14000 Egyébként az "internetes körlevél" elég lol ötlet :)