24504
  • lac coo
    Hahó !!!
  • lac coo
    Valaki tudja miért nincs senkinek szerverlistája?
  • CUCLI
    jövöl ts? nyomod már hl2?
  • XeeN
    Jah, valamikor tegnap éjjel. :)
  • I love Techno
    looooooooooooooooool faszomba nalam is eltunt a lista de engem nem nagyon zavart mert ip-alapjan be tudtam menni legalabb a HiC serverre,aztan gondoltam szarozok egyet az mp-vel meg a pachal (hatha viszajon az a kuva lista) es most a manual conect is eltunt. looooooooooooool Mekora Balfasz vagyok.

Sokat akar a szarka de nem birja a farka.
  • Stalker
    Megcsináltam. Marha be volt jelentkezve...
  • Stalker
    ja, engem is bannelt... Nem tom, mi a fasz baja van, újraindítom.
  • lac coo
    Felhívtam a haveromat nála is ugyanez van ,akkor a hiba nem nálam van.De azért érdekelne mi a f..sz van ?
  • lac coo
    Na most végre valamit ír is:Error downloading servers!You need enable outgoing UDP connections port 49001 to see other servers. valaki aki ért hozzá kérem segítsen!
  • lac coo
    Valaki mondja meg mi van mert szétb.sz az ideg!A FarCryMP V095 mezőm tök üres hiába nyomkodom a frissitést vagy bármit! Már mindent leszedtem és visszaraktam (1.3 patch, FarCryMP)mégsem látok egy szervert sem !!!Mi a p.csa van ilyenkor??? S.O.S.
  • lac coo
    SEGÍTSÉG ! Mi történt a Far Cry-ommal tegnap óta ,hogy most egy szervert sem talál ??????
  • I love Techno
    60 minutes looooooooooooool ez mitol van nem tudjatok?
  • I love Techno
    Stalker téged is bannolt ?
  • lac coo
    Köszönöm a HIC klánnak ,hogy velük (ellenük) játszhattam ,nagyon sokat tanultam!
  • fhsasa
    Skacok!
    Szóltam a srácnak, vagy regel és leírja mi a problémája vagy valszeg majd ír az én nevemmel. Ő pontosan le tudja írni :)
  • Shep
    akinek hiányzik még pár + fps, tegye fel a legújabb dna drivert
  • lac coo
    Köszi szépen !
  • Stalker
    #14089: keybind script - bemásolod a Profiles\server mappába a KeyBinds_server.cfg -t. A szövegeket olyanra írod benne, amilyenre akarod. A Far Cry ikonjának tulajdonságaiban pedig hozzáadod ezt a target mezőben lévőkhöz: "SProfile_load KeyBinds" (nem kell szóköz a farcry.exe és e közé).

#14091:
    HiC klán site - nyár eleje óta nem volt frissítve :), nemsokára lesz új és jobb honlap.

HOC-FCH klán site - ez a fő oldaluk, de van még csomó más is
  • lac coo
    Nekem is válaszolj ,légyszi !"14089" "14091"
  • Stalker
    "rossz munkakönyvtárban van az EXE"

hmm, esetleg nem a Bin32 mappába rakta?
  • Stalker
    A szerver újra lett vagyon indítva volt. (engem csak 24 percre bannelt :P)
  • I love Techno
    kösz
  • I love Techno
    ha kicsit pontosaban kifejtened a problemat talan tudnanak segiteni , szerintem szerintem :)
  • lac coo
    Egyszerűen ráklikkelsz a nevem melletti "galéria " feliratra és ott megnézheted a képeket.
  • I love Techno
    a honlap cimet meg kicsit viszab nezel cucli neve alatt megtalalod
  • I love Techno
    +el
  • I love Techno
    amugy nem vok nagyon othon a temaban ugyhogy megtudnad mondani azt a galeriat mi modon erem ? :)
  • I love Techno
    lol engem se enged be a pb
  • lac coo
    Mi a HIC és a HOC klán honlapjának pontos címe ?
  • lac coo
    Most meg miért rúgott ki a szerveretek 60 percre? Még be sem léptem csak kapcsolódtam (volna) aztán meg kirúgott 60 percre!!!! "PRIOR KICK/BAN " azt írja.Ne má!
  • lac coo
    Rosszul fogalmaztam , bocsánat. Nem csalásra gondoltam (isten őrizz!),hanem csetekre, előre beirt mondatokra. Azt hittem azt is úgy hívják ,hogy "cheat".Tudsz nekem segíteni?
  • Stalker
    (legalábbis reméljük) :)))
  • Stalker
    Gránátdobás közben dobó mozdulatot hajt végre a karaktered, azért nem tudsz lőni egy kis ideig. Bekapcsolt csítekkel pedig nem tudsz multizni...
  • lac coo
    balfasz!!!!!!!!! a képeket csak a galériámba tudtam felrakni mert még nincs semmi tárhelyem. nézd meg ott!
  • lac coo
    Hello ! Gránátdobás után miért nem tudok lőni 1-2 másodpercig? ez nálatok is így van , vagy valamit már kitaláltatok erre ? hogy tudok előre megírt cheat-eket bevinni a játékba?
  • fhsasa
    Hy all!
    Haveromnak akadt egy kis problémája a játékkal.

Kiírja neki, hogy CRITICAL ERROR (vagy valami ilyesmi), azt is kiírja, hogy nincs meg a default.xms és azt is, hogy rossz munkakonyvtárban van az EXE!

Pls valaki segítsen, nagyon fontos!
  • Stalker
    :P
  • lac coo
    Ja, és reggel valami olyasmit írt , hogy 37 percre vagyok kitíltva.
  • lac coo
    Nem ,fel sem engedett ,eleve! Rajtam kívül egyébként senki nem volt fent !Most megint felmentem ,szintén tök egyedül ,beléphettem de valamit megint írt a PB Client !
  • CUCLI
    teamkill= mikor gyilkolod a csapattársaid