24504
-
#14119 Hahó !!! -
#14118 Valaki tudja miért nincs senkinek szerverlistája? -
CUCLI #14117 jövöl ts? nyomod már hl2? -
#14116 Jah, valamikor tegnap éjjel. :) -
#14115 looooooooooooooooool faszomba nalam is eltunt a lista de engem nem nagyon zavart mert ip-alapjan be tudtam menni legalabb a HiC serverre,aztan gondoltam szarozok egyet az mp-vel meg a pachal (hatha viszajon az a kuva lista) es most a manual conect is eltunt. looooooooooooool Mekora Balfasz vagyok.
Sokat akar a szarka de nem birja a farka. -
Stalker #14114 Megcsináltam. Marha be volt jelentkezve... -
Stalker #14113 ja, engem is bannelt... Nem tom, mi a fasz baja van, újraindítom. -
#14112 Felhívtam a haveromat nála is ugyanez van ,akkor a hiba nem nálam van.De azért érdekelne mi a f..sz van ? -
#14111 Na most végre valamit ír is:Error downloading servers!You need enable outgoing UDP connections port 49001 to see other servers. valaki aki ért hozzá kérem segítsen! -
#14110 Valaki mondja meg mi van mert szétb.sz az ideg!A FarCryMP V095 mezőm tök üres hiába nyomkodom a frissitést vagy bármit! Már mindent leszedtem és visszaraktam (1.3 patch, FarCryMP)mégsem látok egy szervert sem !!!Mi a p.csa van ilyenkor??? S.O.S. -
#14109 SEGÍTSÉG ! Mi történt a Far Cry-ommal tegnap óta ,hogy most egy szervert sem talál ?????? -
#14108 60 minutes looooooooooooool ez mitol van nem tudjatok? -
#14107 Stalker téged is bannolt ? -
#14106 Köszönöm a HIC klánnak ,hogy velük (ellenük) játszhattam ,nagyon sokat tanultam! -
#14105 Skacok!
Szóltam a srácnak, vagy regel és leírja mi a problémája vagy valszeg majd ír az én nevemmel. Ő pontosan le tudja írni :) -
#14104 akinek hiányzik még pár + fps, tegye fel a legújabb dna drivert -
#14103 Köszi szépen ! -
Stalker #14102 #14089: keybind script - bemásolod a Profiles\server mappába a KeyBinds_server.cfg -t. A szövegeket olyanra írod benne, amilyenre akarod. A Far Cry ikonjának tulajdonságaiban pedig hozzáadod ezt a target mezőben lévőkhöz: "SProfile_load KeyBinds" (nem kell szóköz a farcry.exe és e közé).
#14091:
HiC klán site - nyár eleje óta nem volt frissítve :), nemsokára lesz új és jobb honlap.
HOC-FCH klán site - ez a fő oldaluk, de van még csomó más is -
#14101 Nekem is válaszolj ,légyszi !"14089" "14091" -
Stalker #14100 "rossz munkakönyvtárban van az EXE"
hmm, esetleg nem a Bin32 mappába rakta? -
Stalker #14099 A szerver újra lett vagyon indítva volt. (engem csak 24 percre bannelt :P) -
#14098 kösz -
#14097 ha kicsit pontosaban kifejtened a problemat talan tudnanak segiteni , szerintem szerintem :)
-
#14096 Egyszerűen ráklikkelsz a nevem melletti "galéria " feliratra és ott megnézheted a képeket. -
#14095 a honlap cimet meg kicsit viszab nezel cucli neve alatt megtalalod -
#14094 +el -
#14093 amugy nem vok nagyon othon a temaban ugyhogy megtudnad mondani azt a galeriat mi modon erem ? :)
-
#14092 lol engem se enged be a pb
-
#14091 Mi a HIC és a HOC klán honlapjának pontos címe ? -
#14090 Most meg miért rúgott ki a szerveretek 60 percre? Még be sem léptem csak kapcsolódtam (volna) aztán meg kirúgott 60 percre!!!! "PRIOR KICK/BAN " azt írja.Ne má! -
#14089 Rosszul fogalmaztam , bocsánat. Nem csalásra gondoltam (isten őrizz!),hanem csetekre, előre beirt mondatokra. Azt hittem azt is úgy hívják ,hogy "cheat".Tudsz nekem segíteni? -
Stalker #14088 (legalábbis reméljük) :))) -
Stalker #14087 Gránátdobás közben dobó mozdulatot hajt végre a karaktered, azért nem tudsz lőni egy kis ideig. Bekapcsolt csítekkel pedig nem tudsz multizni... -
#14086 balfasz!!!!!!!!! a képeket csak a galériámba tudtam felrakni mert még nincs semmi tárhelyem. nézd meg ott! -
#14085 Hello ! Gránátdobás után miért nem tudok lőni 1-2 másodpercig? ez nálatok is így van , vagy valamit már kitaláltatok erre ? hogy tudok előre megírt cheat-eket bevinni a játékba? -
#14084 Hy all!
Haveromnak akadt egy kis problémája a játékkal.
Kiírja neki, hogy CRITICAL ERROR (vagy valami ilyesmi), azt is kiírja, hogy nincs meg a default.xms és azt is, hogy rossz munkakonyvtárban van az EXE!
Pls valaki segítsen, nagyon fontos! -
Stalker #14083 :P -
#14082 Ja, és reggel valami olyasmit írt , hogy 37 percre vagyok kitíltva. -
#14081 Nem ,fel sem engedett ,eleve! Rajtam kívül egyébként senki nem volt fent !Most megint felmentem ,szintén tök egyedül ,beléphettem de valamit megint írt a PB Client ! -
CUCLI #14080 teamkill= mikor gyilkolod a csapattársaid