24504
-
#14400 nám :( -
CUCLI #14399 mennyi egy jó proci bölé? tudni amúgy hogy mi halt meg? -
#14398 Ja és az a fasza, hogy bent van és a semmiért fizetjük a havidíjat :( -
#14397 És mikor fog újra működni (már ha fog) ?Tudsz valami címet ahol utána nézhetnék a szerverbérlésnek ? -
#14396 A gép az saját (pyrex ill Szazó (asszem)) csak a helyet/netet kell fizetni. A szerver viszont valszeg hw hiba miatt halott. -
#14395 és mi van a ti szerveretekkel ?(mennyiért lehet bérelni egy ilyen szervert, mondjuk ami gond nélkül elbír 16 főt ?) -
#14394 Nem. Ennyi tört szerver van csak. -
ent #14393 Egy hülye kérdés:
Miért olyan kevés szervert mutat a FarCryMP? (kb. 15 max)
Esetleg fel kellene tennem a plusz multis pályákat? -
Stalker #14392 Far Cry Arena -
Stalker #14391 Far Cry HQ -
Stalker #14390 Far Cry maps -
kowajano #14389 Helloka
Légyszi vki adjon már olyan linket ahol multis pályákat lehet letölteni meg találni
köszike elöre is -
#14388 Király a galéria! Retro Rulez -
#14387 további retro képeket nyomtam fel a galériámra ! -
#14386 Mi az amit iszol VS fogd rá a nyuszira ! -
#14385 Nagyon jók a retros cuccok!:D -
CUCLI #14384 CTRL+C másolás
CTRL+V beillesztés -
#14383 mi van a HIC-szerverrel ???sorba halnak be a tört szerverek már alig van 1-2 ! -
#14382 És hogy kell csinálni azt a " becopypéjsztelést " ? -
Stalker #14381 Mi ilyenkor azt csináljuk, hogy becopypéjszteljük a cd kulcsunkat és folytonosan ütjük a ctrl+v + enter billentyűket, míg fel nem adja a játék :D -
#14380 Most meg már müxik ! A farkam se érti...Elég hihetetlen volt hogy már más használja a cd-key-t , mikor már 3 hete játszom rajta ! -
#14379 Ja ilyen volt nekem is, újraindítottam és jó lett, ha más nem reinstall. -
#14378 Most mi van már megint? Akárhányszor beírom a cd kulcsomat ezt írja ki !!!Eddig meg tök jól ment ! SEGÍTSÉÉÉÉÉG !!!!! -
Audi20V #14377 Sziasztok!
Bocsi hogy bepofátlankodtam, csak azt szeretném kérdezni nem érdekel e valakit egy eredeti dobozos Far Cry DVD? Eladnám a sajátomat, teljesen hibátlan állapotú. Ha valakit érdekel akkor a bolti ár feléért odaadnám. Érdeklődni a [email protected] címen lehet.
-
ent #14376 PCSX2 - erre keress a googleban
-
CUCLI #14375 3000. komment -
CUCLI #14374 EZT KAPJA LE MINDENKI! kurva jó videó amit SuperCow csinált. 6perc kőkemény agyatlankodás! -
Stalker #14373 1.: PS2 emu nincs pc-re.
2.: Ha lenne is, akkor sem menne rendesen, mert nem elég erősek hozzá a mai pc-k.
3.: Ez a Far Cry topic. -
Stalker #14372 pb_original.zip -
Stalker #14371 "A MEGOLDÁS: Azt már tudjuk, hogy a PB kliens csak akkor frissíti magát egy újabb verzióra, ha olyan szerverre lépünk! Nincs más hátra, mint előre, kövesd a következő lépéseket:
1. - A "Far Cry\PB" könyvtárból törölj ki MINDENT. Tehát a PB könyvtár legyen teljesen ÜRES!
2. - Töltsd le a következő fájlt és a tartalmát tömörítsd ki a "Far Cry\PB" könyvtárba.
pb_original.zip
Ez tartalmazza az EREDETI PB-t, amit a játék a telepítéskor rak fel!
3. - Indítsd el a játékot és csatlakozz arra a szerverre, amire akarsz! :) Az UBISOFT-ról sem fog kivágni, mert ugyanaz lesz a verziója a Te kliensednek, mint a szervernek.
FIGYELEM! HA KÖZBEN MEGINT EGY ÚJABB PB VERZIÓT FUTTATÓ SZERVERRE CSATLAKOZOL, AKKOR A KLIENSED NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL ÚJRA FRISSÍTENI FOGJA MAGÁT. EZUTÁN MEG KELL ISMÉTELNED AZ ELSŐ 2 LÉPÉST, HA AZ UBISOFT SZERVEREIRE AKARSZ VISSZAMENNI JÁTSZANI :( EZ EGÉSZEN ADDIG LESZ ÍGY, AMIG AZ UBI NEM VESZI A FÁRADTSÁGOT, HOGY FRISSÍTSE A SZERVEREIN A PB VERZIÓT. DE LEGALÁBB MŰKÖDIK - ENJOY!" -
#14370 Csá, megvan ps2 re a GTA San Andreas, és tudtok valami progit amivel
emulálni tudnám PC-n? szedtem le egy párat de eddig no siker:( -
#14369 Tele van a farkam !!! Bárhová lépek fel Ubi-ra mindig kibasz az a rohadt pb!Nem merem kitörölni , mert félek , hogy beszarik a gém! A pb könyvtáramba tök sok cucc van (dll - ek , könyvtárak stb...), mindent töröljek ki csontra ??? -
ent #14368 Egyébként elég slendrián a faq
Ha már írnak írják rendesen (FarCryMP fájl tartalmát nem csak a főkönyvbe kell menteni!) -
ent #14367 a nodvd crack ami a gamecopyworld-on fent van jó? -
#14366 1. Install game
2. Felteszed az 1.3 peccset (és nem az 1.1-et)
3. Felteszed a NODVD cracket (a 2. - 3. lépés felcsrélhető :)
4. FarCryMP
5. Ez az amit nem értesz: ha szervert akasz csinálni multiban, akkor kell a LocalIP peccs. -
ent #14365 Akkor most helyeseljetek, vagy javítsatok ki:
1. Install gém
2. felteszem a nodvd cracket (csak v1.0) (Ui.: hol találom?)
3. felteszem az 1.1 peccset
4. beteszem a /far cry könyvtárba a FarCryMP tartalmát (nem Bin32be)
Ezt most nem értem:
5. If you plan on hosting multiplayer games you also need to install this patch
és elindítom az exét - eredmények az új multi menü!
-
ent #14364 Már réges rég feltettem és már el is olvastam! -
#14363 Ajánlom az így kell neten játszani bakker című linket itt fent. és az 1.3 patchet -
ent #14362 Ja, és ha nem derült volna ki "biztonsági másolattal" játszom! -
ent #14361 Az mitől van, hogy ha all-seeing-ben be akarok vmelyik szerverre menni mindig azt írja ki, hogy tegyem be a dvd-t a meghajtóba! De benne van!
A crack is a helyén, és mégis! (Szingl módban rendesen elindul)
Vmit le kell még szednem vhonnét?