24504
  • PyRex
    nám :(
  • CUCLI
    mennyi egy jó proci bölé? tudni amúgy hogy mi halt meg?
  • PyRex
    Ja és az a fasza, hogy bent van és a semmiért fizetjük a havidíjat :(
  • lac coo
    És mikor fog újra működni (már ha fog) ?Tudsz valami címet ahol utána nézhetnék a szerverbérlésnek ?
  • XeeN
    A gép az saját (pyrex ill Szazó (asszem)) csak a helyet/netet kell fizetni. A szerver viszont valszeg hw hiba miatt halott.
  • lac coo
    és mi van a ti szerveretekkel ?(mennyiért lehet bérelni egy ilyen szervert, mondjuk ami gond nélkül elbír 16 főt ?)
  • XeeN
    Nem. Ennyi tört szerver van csak.
  • ent
    Egy hülye kérdés:
    Miért olyan kevés szervert mutat a FarCryMP? (kb. 15 max)
    Esetleg fel kellene tennem a plusz multis pályákat?
  • Stalker
    Far Cry Arena
  • Stalker
    Far Cry HQ
  • Stalker
    Far Cry maps
  • kowajano
    Helloka
    Légyszi vki adjon már olyan linket ahol multis pályákat lehet letölteni meg találni
    köszike elöre is
  • Zsoltika 007
    Király a galéria! Retro Rulez
  • lac coo
    további retro képeket nyomtam fel a galériámra !
  • lac coo
    Mi az amit iszol VS fogd rá a nyuszira !
  • csum666
    Nagyon jók a retros cuccok!:D
  • CUCLI
    CTRL+C másolás
    CTRL+V beillesztés
  • lac coo
    mi van a HIC-szerverrel ???sorba halnak be a tört szerverek már alig van 1-2 !
  • lac coo
    És hogy kell csinálni azt a " becopypéjsztelést " ?
  • Stalker
    Mi ilyenkor azt csináljuk, hogy becopypéjszteljük a cd kulcsunkat és folytonosan ütjük a ctrl+v + enter billentyűket, míg fel nem adja a játék :D
  • lac coo
    Most meg már müxik ! A farkam se érti...Elég hihetetlen volt hogy már más használja a cd-key-t , mikor már 3 hete játszom rajta !
  • Shep
    Ja ilyen volt nekem is, újraindítottam és jó lett, ha más nem reinstall.
  • lac coo
    Most mi van már megint? Akárhányszor beírom a cd kulcsomat ezt írja ki !!!Eddig meg tök jól ment ! SEGÍTSÉÉÉÉÉG !!!!!
  • Audi20V
    Sziasztok!

Bocsi hogy bepofátlankodtam, csak azt szeretném kérdezni nem érdekel e valakit egy eredeti dobozos Far Cry DVD? Eladnám a sajátomat, teljesen hibátlan állapotú. Ha valakit érdekel akkor a bolti ár feléért odaadnám. Érdeklődni a [email protected] címen lehet.
  • ent
    PCSX2 - erre keress a googleban
  • CUCLI
    3000. komment
  • CUCLI
    EZT KAPJA LE MINDENKI! kurva jó videó amit SuperCow csinált. 6perc kőkemény agyatlankodás!
  • Stalker
    1.: PS2 emu nincs pc-re.
    2.: Ha lenne is, akkor sem menne rendesen, mert nem elég erősek hozzá a mai pc-k.
    3.: Ez a Far Cry topic.
  • Stalker
    pb_original.zip
  • Stalker
    "A MEGOLDÁS: Azt már tudjuk, hogy a PB kliens csak akkor frissíti magát egy újabb verzióra, ha olyan szerverre lépünk! Nincs más hátra, mint előre, kövesd a következő lépéseket:

1. - A "Far Cry\PB" könyvtárból törölj ki MINDENT. Tehát a PB könyvtár legyen teljesen ÜRES!

2. - Töltsd le a következő fájlt és a tartalmát tömörítsd ki a "Far Cry\PB" könyvtárba.

pb_original.zip

Ez tartalmazza az EREDETI PB-t, amit a játék a telepítéskor rak fel!

3. - Indítsd el a játékot és csatlakozz arra a szerverre, amire akarsz! :) Az UBISOFT-ról sem fog kivágni, mert ugyanaz lesz a verziója a Te kliensednek, mint a szervernek.

FIGYELEM! HA KÖZBEN MEGINT EGY ÚJABB PB VERZIÓT FUTTATÓ SZERVERRE CSATLAKOZOL, AKKOR A KLIENSED NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL ÚJRA FRISSÍTENI FOGJA MAGÁT. EZUTÁN MEG KELL ISMÉTELNED AZ ELSŐ 2 LÉPÉST, HA AZ UBISOFT SZERVEREIRE AKARSZ VISSZAMENNI JÁTSZANI :( EZ EGÉSZEN ADDIG LESZ ÍGY, AMIG AZ UBI NEM VESZI A FÁRADTSÁGOT, HOGY FRISSÍTSE A SZERVEREIN A PB VERZIÓT. DE LEGALÁBB MŰKÖDIK - ENJOY!"
  • Bone-Cracker
    Csá, megvan ps2 re a GTA San Andreas, és tudtok valami progit amivel
    emulálni tudnám PC-n? szedtem le egy párat de eddig no siker:(
  • lac coo
    Tele van a farkam !!! Bárhová lépek fel Ubi-ra mindig kibasz az a rohadt pb!Nem merem kitörölni , mert félek , hogy beszarik a gém! A pb könyvtáramba tök sok cucc van (dll - ek , könyvtárak stb...), mindent töröljek ki csontra ???
  • ent
    Egyébként elég slendrián a faq
    Ha már írnak írják rendesen (FarCryMP fájl tartalmát nem csak a főkönyvbe kell menteni!)
  • ent
    a nodvd crack ami a gamecopyworld-on fent van jó?
  • PyRex
    1. Install game
    2. Felteszed az 1.3 peccset (és nem az 1.1-et)
    3. Felteszed a NODVD cracket (a 2. - 3. lépés felcsrélhető :)
    4. FarCryMP

5. Ez az amit nem értesz: ha szervert akasz csinálni multiban, akkor kell a LocalIP peccs.
  • ent
    Akkor most helyeseljetek, vagy javítsatok ki:
    1. Install gém
    2. felteszem a nodvd cracket (csak v1.0) (Ui.: hol találom?)
    3. felteszem az 1.1 peccset
    4. beteszem a /far cry könyvtárba a FarCryMP tartalmát (nem Bin32be)
    Ezt most nem értem:
    5. If you plan on hosting multiplayer games you also need to install this patch

és elindítom az exét - eredmények az új multi menü!
  • ent
    Már réges rég feltettem és már el is olvastam!
  • Zsoltika 007
    Ajánlom az így kell neten játszani bakker című linket itt fent. és az 1.3 patchet
  • ent
    Ja, és ha nem derült volna ki "biztonsági másolattal" játszom!
  • ent
    Az mitől van, hogy ha all-seeing-ben be akarok vmelyik szerverre menni mindig azt írja ki, hogy tegyem be a dvd-t a meghajtóba! De benne van!
    A crack is a helyén, és mégis! (Szingl módban rendesen elindul)
    Vmit le kell még szednem vhonnét?