24504
  • Ability
    Nah most pl egész este nyitva volt a szerver, és teli is volt végig :D
  • PyRex
    lődd le a 2 katonát, akiket ballra, majd jobbra egyenesen találsz a fa mögött.
  • CUCLI
    kicsit több infót pls
  • egypszichonauta
    mit kell csinálni ott ahol elakadtam?
  • Ability
    T-Online adatparkba van a szerver, és nem spórolnak. Fasza a net is, és fasza a gép is, de a klánba sokan szeretnek F1-el játszani, annak pedig nincs dedikált szervere, így amikor azzal nyomják neten, akkor a szerver is egy játékos, és hát olyankor kicsit megfogja a gépet. Ezért szokták kérni mindenkitől, hogy ha nem kell, akkor ne legyen publik. Ettől függetlenül persze akkor nyitjuk meg amikor akarjuk, és szoktuk is időnként... és mások is. :D

Igazából mehetne szinte mindig, de hát mi sem akarunk köcsögölni, nehogy miattunk legyen laggos nekik az F1. :D lol
  • lac coo
    Öööö...
    Lemaradt a vezeték neve: HEGY-omlás...:DDDDDD
  • PyRex
    Őőőő, megnézem mikor lesz PC-re olyan autós game, amiben egy autó 90 ezer - 100 ezer poligonból áll, ebből meg is jelenik egyszerre 5-6 a képen + még iszonyatosan nagy és élethű pályák, stb... És ez csak az egyik első game... De megint látom vannak itt nálam okosabbak :)))
  • lac coo
    Miért mindegyik textúrát megnézi ?
    Mert a mérete marad annyi amennyi volt.....
    Nem is ez a gondom , hanem nem tudom vissza csomagolni :DDD
    De majd megoldom ...
  • lac coo
    OBI-Net spórol ? :DDDDDDDDDD
  • Ability
    Azért vigyázz vele, mert ACC-s szerver kidob ha átírsz egy textúrát... =)
  • Ability
    Többnyire igen. =) Néha megnyitjuk, de nem nagyon szoktuk... többnyire csak gyakorlásra, és meccsekre használjuk....
  • lac coo
    FLÉÉÉÉÉM !!!!!!!
  • Omlás
    "Xbox 360 :) 105 ezer forint és 4 évig olyan játékokkal fogok játszani, amilyenek PC-re majd 2 év múlva KEZDENEK jönni. Ti meg vegyetek 6 hónaponta új grafkártyát, meg procit, meg ramot, meg a franctudjamit :)"

Te meg vegyél négy évente Új Xdobozt ahoz új játékokat stb :)!!!!Amúgy ami így nézki Xdobozon arra nem kell várni 4 évet hogy PC-n is így nézzen ki!De mind1!De kinek az Xdoboz kinek a PC :))))!
  • lac coo
    Ez a tace szerver mindíg jelszavas ?
    Gondoltam lámázok kicsit több hónap után :DDDD
  • lac coo
    Photoshop :)))
  • Ability
    ../FarCry/FCData/Textures

Hogy milyen programmal lehet szerkeszteni azt ne kérdezd...
  • PyRex
    qss, vagy lemegy az arányod 0,00001-re
  • lac coo
    Bocs...
    Félre ment a post.....
  • CUCLI
    NEMÁ. nem konzol topik :@
  • Matt9HUN
    Kösz hogy segítettél T4Ce.Stalk!
  • lac coo
    Több mint száz-ezer poligon :DDDDDDD
    ( XBox 360 )

• lac coo
    KaPPE :ddddddd
  • CUCLI
    nem lehet a feliratokat sajna bekapcsolni:(
  • PyRex
    Francba, pedig próbáltam flame-elni :)))))))
  • lac coo
    Én egyetértek veled :D
    Külföldön mindíg is konzolt használtak játékra - többnyire...
    Csak lenne rá valami jó szimulátor nem csak árkád vacak....:DDDDD
  • BBazsi
    Hi! Én most vettem meg a játékot(mlg anno játszottam a demo-val). Feltettem hozzá a patch-eket, és a magyarosítást, a menü magyar, viszont a feliratozást nem tudom bekapcsolni, nem találom az options menübe! Vki tudna segíteni??
  • PyRex
    Xbox 360 :) 105 ezer forint és 4 évig olyan játékokkal fogok játszani, amilyenek PC-re majd 2 év múlva KEZDENEK jönni. Ti meg vegyetek 6 hónaponta új grafkártyát, meg procit, meg ramot, meg a franctudjamit :)
  • lac coo
    X-Box logo ?????
  • PyRex
    fogsz egy papírvágó ollót és... :))
  • lac coo
    Fc-ben hol vannak a textúrák, vagy hogy lehet kicsomagolni őket ?
  • CUCLI
    kicsit off. ezen behaltam :D:D:DD:
  • Narancs
    Zsír!
  • CUCLI
    stalk/exile kombó már dolgozik az új fakkon :)
  • Narancs
    Már eszembe jutott közben! Amúgy nem lenne rossz ötlet írni egy rendes FAQ-t a játékhoz. Amiket én kérdeztem itt az elmúlt pár héten sztem tök alap dolgok. Ha valaki nem játszott még neten belefut. Szal hajrá srácok!
  • lac coo
    Szvsz semmi ...
    Az egyik tescogazdaságos....
  • grebber
    576.hu-n: FAR CRY - 3990 FT
    FAR CRY (EXCLUSIVE) 2499FT

Mi a kettő között a különbség az árán kivül?
  • Stalker
    Épp előző hsz-emben írtam... 6000-es geforce szériát csak 1.3-as patchtől kezdve támogatja a játék... Nem baj, hamarosan megújul az "így kell neten játszani" oldal tartalma. ;P
  • Narancs
    Srácok, az mitől lehet, hogy Gef 6600 simával miden textúra okádék módon világos? 77.72-es driver.
  • Gore
    Kiír valamit, miután megadtad a CD-key-t?
  • Stalker
    Telepítsd fel legalább az 1.3-as patchet, mert csak attól a patchtől kezdve támogatja fc a 6000-es gef szériát. Ha fenn van, akkor írd be konzolba: " r_HDRRendering 1 " , a hdr szintjét pedig 1-8-ig tudod állítani, pl.: " \r_HDRLevel 1 "