Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Max7
csak azt nem ertem minek csalni? nem az a lenyeg hogy ki az elso hanem az hogy jatszok es ugy nincs siker elmenye se az embernek ha orokke kinyir mindenkit de ot nem nyirja ki soha senki :S

vagy tevedek?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Ability
Megteheti, ha effects.pak-al dobja ki!
lac coo
Akkor aki csal , az rávágja , hogy nem csaltam csak editoroztam?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ability
Nem feltélen csalás.

Pl.: egy szerveren 1.32-es verzió fut, és annak megfeleõen adták meg a fájlokat, amik az 'alapok', és eltérés esetén kiadob a pb. Na lényeg, hogy ha valaki 1.31-es javítással csatlakozik a szerverre, akkor ki fogja dobni a játékost pl: CryGame.dll-el, mivel ez a fájl (is) változik a régi verzióhoz képest!

De meg lehetne még említeni a map editor-t. Ha azt használod, akkor felülírja az FCData-ban az effect.pak-ot, aminek következtében az eltérõ lesz mint az 'eredeti' állapotban, így ha ebben a helyzetben mennél játszani, akkor valszeg ezzel is kidobna, miven nem az eredeti fájl.

Rengeteg ilyen eset elõfordulhat, ahol az illetõ nem csal, de fájlai nem egyeznek a szerveren beállítottal, ezért kidobja a pb. Persze van olyan is, amikor valóban csalást használ valaki! SÕT! Mivel az editor ugye felülírja az effect.pak-ot ezért sokan kihasználják azt a lehetõséget, hogy direkt ebbe rakják a csalást, mivel ha így kidobja a szerver lehet az editorra hivatkozni. (mivel azt nem lehet megállapítani, hogy pontosan miért is dobda, mi volt az eltérés...)
lac coo
Na de ha arra hivatkozva dob akkor csalás ?Legalább is valamin változtatott amin nem kéne...
Mert kb 10 embert shotoltam le a múlt héten , akit ezzel dobott a pb...

Ability
Az MD5Tool egy 'tartalom-ellenõrzõ eljárás', olyan célt szolgál, hogy megvizsgálja a megadott file-ok létezését, vagy a file-ok tartalmát, és ha bármi eltérés van (pl a file tartalma nem egyezik meg azzal amit megadtak, vagy létezik egy olyan file ami nem engedélyezett) akkor kidob!

... tömören.
nem csak nem figyelik állandóan.
amúgy nemtom mire jó az md5tool

http://thenamelessphoto.com/

lac coo
Na ...Ez a topik is behalt ?

lac coo
Az MD5 tool az valami csalás ?

arty
hejj, ha ez a c++ sdk 1 évvel hamarabb jelenik meg .... 😉

Forza.

arty
amd64es procid van? 64bites XP van fent?

nem? akkor miért csodálkozol? mi nem érthetõ a linkelt kép hibaüzenetén?

Forza.

picike
Rendicsek<#wink>

Nem az a baj,hogy nagy az isten állatkertje hanem,hogy alacsony a kerítés...

helyes 😉

Na mostantól kezdve ha bárki is "basztatja" lac coo-t vagy ha lac coo piszkálja a hiceseket akkor befogom bannoltatni azt az embert a p****ba legyen az hices vagy nemhices.
.

http://thenamelessphoto.com/

Ability
Jólvan mi meg folytattuk ... szar hozzáálás.
amúgy sem mi kezdtük újra és újra 😛

Ability
Már le van, sõt még a HSZ-eket is törölték, bár maradt még pár azért ... Cucli: szar munkát végeztél lol 😛
picike
Sziasztok szerintem már lezárhatnánk ezt a témát vagyis pontossabban lezárhatnátok továbbmegyek Stalker légyszi köszi

Nem az a baj,hogy nagy az isten állatkertje hanem,hogy alacsony a kerítés...

lac coo
Most ebben mi a szánalmas ?
Megint a rosszindulat....Sokan kértek cuccot közeli barátaim és nem tudok annyit hozni...
Majd ha lesz , én intézem Cuclival nem kellesz ahoz te....

De persze te jobban tudod nálam , hogy ez csak kibaszásból van ....Grat.....

lac coo
Nem hát .....
Én értelmi fogytékos vagyok plusz nem jól értem a magyar nyelvet....

lac coo
Még te magyarázol mikor azt mondtad azért nem tudok lelõni senkit mert a lábára célzok? LOLOL...
Befejeztem....

Most már csak a HIC mundért véditek .....

<#eljen>

lac coo
Jó ez itt , többen látják.

Ability
Na ezzel nem vagy egyedül! 😄

Jah meg ha már itt tartunk, akkor csak szólok, hogy elkezdtem csinálni egy ilyen 'hozzászlóás-rendszert', tehát majd legközelebb már nem kell idézned, hanem ott is le tudod írni gondolatod. 😄
lac coo
"........végre elkezdték a netkód javítását. Sajnos semmi konkrét infót nem közöltek, ezt is csak egy rövid utalásként tüntették fel. Reméljük minél hamarabb elkészülnek vele. 😊"

Na erre kiváncsi leszek :-DDDDDDDDDD

lac coo
?

magus755
eredeti gamed van mert akkor nyomhatnánk egyet,csinálok pályát?

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

lac coo
Gondoltam játszom egyet..
De a pb nélküli szervereken kívûl sehol nincs senki, ott meg náha csítelnek....
:-DDDDDDDDDD

lac coo
Stabilan így játszom , semmi baj a netemmel, akkor miért kell mindenkibe 50 golyó??
Azt most hagyjuk , hogy a lábán a kisujja körmét lövöm....
Amíg nincs értelmes magyarázat rá addig nálam a Far Cry netkódja szar...

lac coo
Ezek mit állítanak?:

\CL_CMDRATE - Limit the number of command packets sent from client to server in bits per second.

\CL_UPDATERATE - Limit the number of update packets sent from the server in bits per second.

\CL_MAXRATE - Maximum bits per second sent from client to server in bits per second.

lac coo
Nosztalgiából hallgattam egy kicsit CB meccsrõl hangfelvételt...
Hát ott mindenki anyázik , hogy nem tud lelõni senkit pedig nektek jó a netetek....
BF2 nem laggol, COD nem laggol, F1C nem laggol még 70-es pingnél sem pedig olyan a szar a netkódja , hogy ha belép valaki a szerverre félpercre lefagy a kép :-DDD

De legyen igazad azt kívánom!

(Lehet ezzel a nettel jó kis laggos-enginernek kéne lennem...)

lac coo
Hát mert az én netem csak a Far Cry-nál laggol !<#idiota><#idiota><#idiota>
Nehogy azt mond hogy jó a netkód :-DDDDD

PyRex
Lacco ne kezdd már... Mi ez a baromság, hogy stabil 23-as pinggel nem lehet lelõni senkit? Mondom, hogy szólj a szolgáltatódnak, magától nem fog megjavulni a neted, az meg szarik rá, ha nem cseszteted folyamatosan õket. De nem kéne f@szságokat írni a Far Cry fórumba, mert ide téved egy kis kezdõ és még el is hiszi. Nálad egyedi esetrõl van szó. Francnak általánosítasz, semmi baj a netkóddal, ha nem szar a neted - ennyi. Nem értelek, én egy lyukas garast nem adnék ilyen szolgáltatásért, amiért Te havonta sok ezret fizetsz...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

lac coo
Mondjuk Európában van kb. 2-300 játékos...Arra normális supportot senki nem fog adni......
Halott játék, nincs scene.....
A legrosszabb netkóddal amit láttam eddig, stabil 23-as pingel nem lehet lelõni senkit.....A 80-as pingüek meg aratnak....
Mikor nekem is ingadozik, ugrál a pingem akkor sokkal jobban lehet játszani ....
Szal nem értem...Valszeg a laggkompenzációja szar és rosszul számolja a pingek miatti késéseket...Vagy a rossz netüeknek nagyon nagy támogatást ad..Nem tom ,de felejtõs.....

lac coo
Laggról meg sz*r netkódról mit ír?

Evogordon
Feltettem az 1.32-es javításig és asztán elkezdtem telepíteni a farcry 64 bit-et és elkezdett egy csomót vacakolni és asztán ezt írta kikép és utána finish. Akkor most felment vagy nem a 64 bites?

Evogordon
Különben hogyan lehet megtudni hogy átalakította e 64 bitesre ? ? A menübe nem írja valahova ki? Mert csak annyit ír hogy 1.32-es patch

Evogordon
Miket kell feltenni hogy indúljon a 64 bites? 1.1, 1.2, 1.3, 1.31, 1.32?

Ma még akármelyik FFF-est kérdeztem egyik sem tudta hol van az a pálya! Felháborító.A weblapjukon sem találtam. <#confused>

WizArts
õket kérdezd. nekik megvan. megy a szerverükön.

WizArts
http://www.fff-clan.nl/

np ^^

Köszi, segítettél! Üdv: Öreg Csóka

WizArts
bocsi, Lac-coo képére írtam.:S

WizArts
ja, wazze, én is voltam ott.

lac coo

nyomd meg a 't' betût

Köszi a jelzésed, ezeken túlvagyok. Mármint a gáz elzárásán. Én a játék során itt (Archive, 5. mentés) látom, hogy a gázállarcos ellen lelövése után maradó mellénynyel van gázállarc.Kicsalogatok vagy majd húsz ellent a folyosóra, ahol világos van, és el is intézem, de ha bemenek a sötétbe, akad mindíg valaki aki kinyír. Lehet, hogy ez nem gázmaszk, hanem sötétbenlátó? Nekem mindegy, de nem tudok továbbmenni! TIPP?

lac coo
Nincs gázállarc.
Keress piros csapokat ilyen tekerõset azokon tudod egy-egy szakaszon elzárni a gázt.