24504
-
sildante #20175 lol :D
Majd azé rákéneámírnihogy Fárkráj -
atwe #20174 egész jo a banner -
sildante #20173 szépecske lett a nyú banner :D -
#20172 Nah banner frissítve, bár elég szarul néz ki ezzel a háttérrel. Majd még változik! -.- -
CUCLI #20171 jávol. -
atwe #20170 Valaki nyomjamég tört szervereken? -
#20169 Ugyan mostanában nincs olyan túl sok kérdezősködő, de nem is olyan rég még rendesen hemzsegtek. Nekünk ugye persze meg rohadtul nincs kedvünk állandóan ugyan azt leírni, főleg ha az illető még pár hozzászlóst se képes visszaolvasni. Ezért végre írtunk egy GYIK-ot. Még vannak benne hibák, vannak benne kihagyott részek, de az általános kérdéseket lefedi, kielégíti azt. Tessék mostanától használni, mert büntipontot kap az, aki olyat kérdez, ami benne van a GYIK-ba.
FarCry GYIK
ui.: majd a bannert is rendbetesszük hamarosan ... -
#20168 Nincs kiemelve, ez egy teljesen sablonszöveg. Minden szerveren ahol van PB be fogja nyomni ezt a szöveget. Amúgy nem értelek W!z. Már ezerszer beírtál ilyen problémával, és mi ezeregyszer is elmondtuk, hogy a PB frissítésen és a master szerver váltáson nemsok újat tudunk tanácsolni. Ez van, ha így jobban tetszik. Olykor mi is szívunk vele. :S -
#20167 Ez semmi. Mármint semmi olyan. A Name spamming az az, amikor kurva soxor nevet váltasz egymás után rövid idő alatt. Szal a PB amiatt is rug. Meg "All PB restrictions" - tehát minden (szokásos) PB korlátozás, megszorítás miatt is. Azt amúgy egyébként is kiírja. Csak a Name spamming itt ki van emelve, de a mi szerverünk is így ment anno. -
#20166 Egy kis segítség kellene.
Feltűnően kb két hétig nem dobállt a pb. bementem játszani és amíg nem akartam, nem léptem ki a szerverről. /értsd 3-4 óra folyamatos játék/.
Egyszer csak csütörtök este ezt az üzit látom a pb-től:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Mondanom sem kell....azóta 5-6 percnél többet nem igen lehet egy szerveren lennem, mert kidob a szokásos a pb újrainsallálása megoldja a problámát szöveggel. -
#20165 Cod 2 -be mi a szép elmondod nekem ? -
#20164 cod2 szép játék, de kb 30 mp az élet. valosághű szopacs. -
Stalker #20163 ismertem :p
de azé jó :P -
#20162 Ne hekkeld szét az sg-t!!!!444444 -
#20161 durva :) -
sildante #20160 Ezmekkoramá' -
#20159 eccere irtunk ilyenkor beszarás -
#20158 -
#20157 -
#20156 bazz, ez üt :D -
#20155 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL:
-
#20154 Nem tom ki az a TEo de tényleg lehetlen lelőni :DDDDDD
Exile te meg előbb lelössz mint hogy megmozdulnál :DDDDDD
-
#20153 ja vol az horvátul annyi mint én ökör :DDDDDD -
#20152 ja woll ^^ -
#20151 Mindig a jobbik győz .... -
#20150 Jaja, de akkor csak én szedtelek le. Pech-es voltál, vagy én szerencsés.... -
#20149 Most komolyan mondod , hogy COD2-őt játszol ??? -
#20148 löl, hát mivel én sniper voltam majdnem végig. ^^ de láttad hogy engineer-el ritka szarul ment.... ma is csak felmérgelt a LagCry.. na megyek cod2 :P -
#20147 :B
Jó volt ismét: újra és újra leszedni Téged, mint régen. :D. Azért Te sem panaszkodhatsz.....:D
/azért én jóval többször keltem feküdtem.../ -
#20146 nyemfog ^^ -
#20145 Fc2 netkód..........ez tényleg csak vicc.....
És uram irgalmazz fc-től :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd -
Ugye , ugye...... -
#20143 ha ujra kitör a balhé biztos lesz forgalom -
#20142 -
#20141 Laccóka, ezt már lefutottuk. Mindannyian tudjuk hogy szar, csak nem annyira, mint ahogy egyesek beállították. ÁMEN! -
#20140 Isten bocsássa meg ezt nekem, de csak vicc volt :) -
#20139 "...és midőn eljön az igazság órája, Lac-coo evangéliumából idézünk Nektek testvéreim.
Figyelmezzünk! Békesség mindnyájatoknak!
Amikor az Úr megteremté e remek játékot, figyelmen kívül hagyá annak netkódját, mert egy angyal megzavará az Urat. Sok nagyszerű játékos lépé ki az klánokból az idő folyamán, mert az Úr elfordult tőlünk és nem adá ki netkód-javító peccs. Ezt sok játékos tagadá, de azért szívük mélyén ők is tudva, mégiscsak a netkód a nem-megfelelő.
Tstvéreim! Mondjuk el egy Miatyánkot, hogy a Far Cry 2 netkód készítése közben ne zavarják meg Urunkat!
Uram, irgalmazz!
Ámen!" -
#20138 Nem mondod , hogy szar a netkód ....?
Ismerek embereket akik emiatt léptek ki klánokból mert kamuztak nagy laggolásokról .... -
#20137 "és jól nem sebződtem :D"
Hát azt vettem észre! :P De még ennél is dúrvább TEO, már nem merek összetalálkozni vele, rámenne az összes golyóm. :DDD
Na nem baj, majd COD2-be másként lesz. :P -
#20136 ma este egy párszor sikerült jól meglóbálni a hitboxomat :D. jól eltaláltak, és jól nem sebződtem :D.